Je možné získať príspevok z úradu práce pri štúdiu?
Som počula, že jedna zo školy dspätne spätne 900e za to, že študuje. Žije samostatne s rodinou, pracujú majú deti. Je vedená ako denná študentka. Vraj málo ľudí o tom vie, tak neviem, Al mi píše zvrat všetkého, tak náhodou, či je nejaká možnosť ??
Uprimne, napis to este raz, nerozumiem co vlastne chces.
@anonym_591740 no lebo neviem ani ako sa opýtať 🤣🤣🤣 proste nejaké peniaze poberajú z úradu za to, že študujú 🤷♀️🤦♀️😅
@anonym_591740 no lebo neviem ani ako sa opýtať 🤣🤣🤣 proste nejaké peniaze poberajú z úradu za to, že študujú 🤷♀️🤦♀️😅
@naduska007 🤣🤣🤣 ja uz fakt neverim, za co by chceli ludia peniaze. Toto je sen😂😅🤣
@naduska007 písala som to rýchlo ozaj z toho nikto nevyjde😁
@naduska007 vcera hovorili v spravach o tom, ze nejaky studenti dostanu peniaze, ale tusim islo iba o technicke univerzity, ale mozno je aj nieco ine v ponuke.
@naduska007 🤣🤣🤣 ja uz fakt neverim, za co by chceli ludia peniaze. Toto je sen😂😅🤣
@anonym_30d489 veď ani ja nechápem pracujúcim studujucim nič nepatrí...ale vŕta mi hlave, aký potom prídavok na seba totičná dostáva?
@naduska007 vcera hovorili v spravach o tom, ze nejaky studenti dostanu peniaze, ale tusim islo iba o technicke univerzity, ale mozno je aj nieco ine v ponuke.
@domkakvet rozmýšľam ísť na úrad práce, nepamätám kedy som tam bola, bude to trápna situácia, keďže neviem čo chcem😅to budú pohľady
@domkakvet rozmýšľam ísť na úrad práce, nepamätám kedy som tam bola, bude to trápna situácia, keďže neviem čo chcem😅to budú pohľady
@naduska007 nevadi, hlavne aby poradili.
@anonym_30d489 veď ani ja nechápem pracujúcim studujucim nič nepatrí...ale vŕta mi hlave, aký potom prídavok na seba totičná dostáva?
@naduska007 nie
@naduska007 koľko máš rokov? Študuješ denne? Si vydatá?
@naduska007 koľko máš rokov? Študuješ denne? Si vydatá?
@anonym_1b9363 študujem denne mam deti žijem s priateľom
@naduska007 ved sa jej to opytaj. Ze co to je, kde sa to da vybavit.
mozno nejaka forma socialneho stipendia...ale to len google povedal...
@naduska007 tak to radšej nechoď - pracujem tam, nič o takomto príspevku nevieme...
vsak chod za nou a spytaj sa jej... neviem co by mohla dostavat u UPSVaR ale ja som dostavala zo skoly stipendium prospechove, aj syn teraz dostava prospechove. mozee max dostat stipendium pri niektorych odboroch, ktore ministerstvo uviedlo ako malo dopytove, alebo teda take kde chybaju odbornici
No mňa napadá iba prídavok na dieťa, pokiaľ má autorka menej ako 25 rokov, čo mi nenapísala. Síce to nieje 900€, ale pokiaľ ho nepoberá, dá sa doplatiť spätne 6 mesiacov x 60€.
@naduska007 tak to radšej nechoď - pracujem tam, nič o takomto príspevku nevieme...
@fidorka7 nie to toto?
Nie si registrovana na UP,nehladas zamestnanie,nemas na nic narok. Hadam ti nebude stat platit za to ze studujes. Nechod tam traposit,ked absolutne ani nevies,o co sa jedna.
Studuje zadarmo a este chce, aby jej stat platil. Uz som videla vsetko🤦♀️🤦♀️
@naduska007 pred necelými 4 rokmi, ked sa dcéra vydala, a zaroven bola studentkou denného štúdia (VŠ), tak, ano, mala nárok na príspevok vyplácaný mesacne
(Ci to je este aktuálne, to neviem.)
@naduska007 podmienka ale, tusim, bola vek do 25 rokov (platila tam rovnaká veková hranica ako pri rodinných pridavkoch, osoba sa vníma ako nezaopatrené plnolete dieťa)
Nie si registrovana na UP,nehladas zamestnanie,nemas na nic narok. Hadam ti nebude stat platit za to ze studujes. Nechod tam traposit,ked absolutne ani nevies,o co sa jedna.
@iwesska už ma to prešlo, už som dosnívala😁😅
.

Uprimne, napis to este raz, nerozumiem co vlastne chces.