icon

Je rečová vada prekážkou pre štúdium predškolskej pedagogiky?

Včera o 15:56

mozem ist na predskolsku a elementarnu pedagogiku ak mam recovu vadu

mauduska
•
Včera o 18:31

Neviem, ale úprimne, mne ako rodičovi záleží na tom, aby dieťa počúvalo čistú reč v zariadení, kde trávi väčšinu svojho dňa. Ak len napr. slabo račkuješ tak to je ok, ale šušlanie alebo zajakávanie, to si neviem predstaviť. Mne vadí aj že má Spievankovo v pesničkach obsadené deti, čo zle rozprávajú, je to podľa mňa nevhodné pre deti na počúvanie a často tým šušlavým deťom ani nerozumieť čo hovoria..
Ale na tvojom mieste sa informujem priamo na študijnom oddelení danej fakulty.

janinah
•
Včera o 18:38

Tak to rieš na logopedii,tam zdaleka nechodia len deti.

anonym_47732e
•
Včera o 18:46
@mauduska

Neviem, ale úprimne, mne ako rodičovi záleží na tom, aby dieťa počúvalo čistú reč v zariadení, kde trávi väčšinu svojho dňa. Ak len napr. slabo račkuješ tak to je ok, ale šušlanie alebo zajakávanie, to si neviem predstaviť. Mne vadí aj že má Spievankovo v pesničkach obsadené deti, čo zle rozprávajú, je to podľa mňa nevhodné pre deti na počúvanie a často tým šušlavým deťom ani nerozumieť čo hovoria..
Ale na tvojom mieste sa informujem priamo na študijnom oddelení danej fakulty.

@mauduska moju dcéru učí v materskej škole učiteľka, čo má medzeru medzi zubami, je to trošku počuť a tiež druhá učiteľka, ich triedna račkuje a teda riadne, až to píli uši. Ale nevadí to, je dobrá, deti ju majú radi a vôbec to nie je prekážka k tomu, aby sa deti učili čisto rozprávať.

kaktusik007
•
Dnes o 09:34

ano, mozes tam ist a studovat. Avsak s vykonom tohto povolania to uz bude horsie

xsuzannex
•
Dnes o 11:30

O aku recovu vadu sa jedna?

anonym_dbf736
•
Dnes o 14:04

Studovat mozes ale pri pohovoroch to moze byt problem

autor
•
Dnes o 14:23
@xsuzannex

O aku recovu vadu sa jedna?

@xsuzannex rackovanie

anonym_9505cc
•
Dnes o 14:28
@anonym_dbf736

Studovat mozes ale pri pohovoroch to moze byt problem

@anonym_dbf736 presne; pri hladani prace budes v obrovsky nevyhodnej pozicii

anonym_dbf736
•
Dnes o 15:34
@anonym_9505cc

@anonym_dbf736 presne; pri hladani prace budes v obrovsky nevyhodnej pozicii

@anonym_autor
@anonym_9505cc jasne ze bude problem pri pohovoroch..mozno daka sukromna skolka co nieje v sieti ministerstva, ze ich nikto nekontroluje alebo tak ale teda, moja susedka robi uplne nieco ine a nie skolstvo lebo to bol pri pohovoroch problem kedze aj ona rackuje
Cize v podstate vystudovala ale robi nieco co nema so skolstbom a vyucbou nic spolocme

anonym_364c1e
•
Dnes o 15:38

@anonym_autor na našej škole je učiteľ, ktorý učí na prvom stupni.

anonym_88a82a
•
Dnes o 21:37

Poznam niektoré slečny/panie, ktoré študujú ten odbor a majú rečovú vadu. Pretože na súkromnej škole si to predsa platia…ani učiť sa nemusia…😵‍💫 a taká ucitelka by mi vadila, nemala by učiť. Ja byt riaditeľka, nezamestnám človeka s rečovou vadou. Samozrejme studovat môžeš. Dúfam, že to je možné stále iba na súkromnej škole….