Je špeciálna škola Levoča vhodná pre deti so zdravotným postihnutím?
Ahojte, mam dceru 7 rocnu so sluchovým postihnutím a mentálnym zaostávanim, nosi stále plienky a vobec nerozprava, chodi uz do sms, ale dostávam rady rôznych ludi nezávislých od seba, ze mam ju dat do Levoče, ze tam jej pomôžu, tak chcem vedieť, ze ci je to ozaj taka dobra skola a ze ci vedia naozaj lepsie pomôcť ako ine školy v okoli, poprosila by som o nejake vlastne skúsenosti a tak
Dakujem.
@vivi291018 myslíš že ju zázračne vyliečia a následne bude ako ostatné zdravé deti? Nikdy sa nezacleni a nebude normálna
Bude potrebovať niekoho 24/7 a bude na príťaž celý život a tak je na Tom xy ľudí len nie každý to povie nahlas
@vivi291018 myslíš že ju zázračne vyliečia a následne bude ako ostatné zdravé deti? Nikdy sa nezacleni a nebude normálna
Bude potrebovať niekoho 24/7 a bude na príťaž celý život a tak je na Tom xy ľudí len nie každý to povie nahlas
@anonym_2e9271 pod anonymom sa ti dobre uraza, a nemas pravdu ak ma dieta lahsie postihnutie nebude potrebovat cely zivot starostlivost 24/7 dokaze chodit aj do prace do obchodu cestovat a pod. len ho to treba naucit a urcite autor nemyslel ze ju "vyliecia" ale ktorá škola je najvhodnejsia pre dieta s takymto kombinovanym postihom. evidentne nemas ziadne skúsenosti v danej oblasti, akurat mas dobru skusenost ublizit cloveku
@anonym_2e9271 pod anonymom sa ti dobre uraza, a nemas pravdu ak ma dieta lahsie postihnutie nebude potrebovat cely zivot starostlivost 24/7 dokaze chodit aj do prace do obchodu cestovat a pod. len ho to treba naucit a urcite autor nemyslel ze ju "vyliecia" ale ktorá škola je najvhodnejsia pre dieta s takymto kombinovanym postihom. evidentne nemas ziadne skúsenosti v danej oblasti, akurat mas dobru skusenost ublizit cloveku
@kacena4 ja nejdem nikomu ubližovať ale keď je dieťa na Tom tak zle tak čo myslíš že z ničoho nič sa začleni hej ? Len aby chodilo raz do práce ak vôbec a plienok sa tak skoro nezbaví
@anonym_2e9271 O tvojej normalnosti by sa tiez dalo diskutovat. Uz je ti lepsie ked si si anonymne kopla?
@anonym_2e9271 Si jedna sprosta neepaticka koza. Tak asi matka vie lepsie ako ty co jej dieta dokaze a co nie aj s tou tvoju pravdou pravducou, o ktoru ta nik neziadal.
@anonym_2e9271 Co si vobec dovolujes sa takto vyjadrovat o cudzich detoch. Si tak nazyvaj svoje.
@anonym_2e9271 Co si vobec dovolujes sa takto vyjadrovat o cudzich detoch. Si tak nazyvaj svoje.
@beata_k buď realista a nevymýšľaj rozprávky i zazrakoch
Načo je dobré klamať
https://ssjvile.edupage.org/a/organizacia v tejto skole sa zameriavaju na deti so sluchovym postihnutim. V špecialnej skole pre deti s MP by nemala surdopedov.
https://ssjvile.edupage.org/a/organizacia v tejto skole sa zameriavaju na deti so sluchovym postihnutim. V špecialnej skole pre deti s MP by nemala surdopedov.
@marllik dakujem
nechapem preco chces dat dieta z popradu do levoce do skoly. ved aj v poprade mate ŠZŠ pre MP. či na aku špecku ju chceš dať? kedže má viacnásobné postihnutie bude jej najlepšie v mieste bydliska drzim palceky
@kacena4 ako nemam nic proti Popradu, pani učiteľky su veľmi dobre, len mi to proste kazdy radi a uz mam s toho dilemu, aj tie deti poznám, ktoré tam chodili preto sa pýtam aj tu
@marllik dakujem
@vivi291018 ja tuto skolu odporucam, maju tam skvelych vychovavatelov. A ano, dieta bude musiet ist s najvacsiou pravdepodobnostou internatne, aby s nim vedeli pracovat. Na klasickej skole nie je moznost integrovat dieta, ktore nepocuje, nerozprava a ma mentalne zaostavanie. A klud, to mentalne zaostavanie je normalne vo vasom pripade. Ked sa dieta nauci komunikovat a vyjadrit sa, zlepsi sa aj to zaostavanie.

nechapem preco chces dat dieta z popradu do levoce do skoly. ved aj v poprade mate ŠZŠ pre MP. či na aku špecku ju chceš dať? kedže má viacnásobné postihnutie bude jej najlepšie v mieste bydliska drzim palceky