Kedy príde písomné rozhodnutie o prijatí na FIF UK?
Ahojte,je tu niekto kto sa tento rok hlásil na Filozofickú fakultu UK v Bratislave?Došlo vám už poštou rozhodnutie o prijatí?
Ďakujem😊
(Zoznam prijatých uchádzačov je už uverejnený na stránke ja sa pýtam konkrétne na list)
Iná fakulta na UK, písomné rozhodnutie prišlo omnoho neskôr ako bol zoznam prijatých na stránke školy. List prišiel až po maturitách tuším v júni. Tak to bolo min. rok.
Chodí to vlastne? Síce nechodím na FIF, ale minulý rok som si musela vyslovene pýtať doklad o prijatí. Aj to mi poslali emailom na vyžiadanie 🤔
@anonym_3a4108 chodí, dcére poslala fakulta až po maturitách, nemuseli sme nič žiadať. Min. rok.
@anonym_3a4108 chodí, dcére poslala fakulta až po maturitách, nemuseli sme nič žiadať. Min. rok.
@anonym_2ca8db ja som nematurovala minulý rok, už som 20rokov vonku zo skoly. Po prijatí mi telefonicky oznámili, že som prijatá, nič viac. Hneď som sa pýtala, či mi poslu písomne vyjadrenie, povedali, že nie. Vraj si mám požiadať emailom…
takto posiela matfyz :
Stačí, ak do 12. júna 2026 doručíte poštou (prípadne osobne na študijné oddelenie fakulty) overenú kópiu maturitného vysvedčenia.
Ak ste stredoškolské vzdelanie absolvovali v zahraničí, je potrebné dodať overenú kópiu dokladu o rovnocennosti vzdelania, resp. uznávaciu doložku spolu s overenou kópiou úradného prekladu diplomu o ukončení strednej školy (a ďalšie dokumenty, o ktorých sme Vás už informovali).
V prípade, že uvedené dokumenty doručíte v stanovenom termíne, bude Vám vydané rozhodnutie o prijatí. V opačnom prípade, teda kým nedodáte potrebný dokument o ukončení strednej školy, bude vydané rozhodnutie o podmienečnom prijatí. V druhej polovici júna Vám bude doručené rozhodnutie o prijatí alebo podmienečnom prijatí v listinnej forme.
Ak ste tieto dokumenty už doručili, považujte túto požiadavku za bezpredmetnú; rozhodnutie o prijatí Vám bude čoskoro doručené poštou.
Zásielku zasielame do vlastných rúk na adresu trvalého bydliska, resp. na korešpondenčnú adresu (ak ste ju uviedli v prihláške).
@anonym_2ca8db ja som nematurovala minulý rok, už som 20rokov vonku zo skoly. Po prijatí mi telefonicky oznámili, že som prijatá, nič viac. Hneď som sa pýtala, či mi poslu písomne vyjadrenie, povedali, že nie. Vraj si mám požiadať emailom…
@anonym_3a4108 info spred 20 rokov autorke velmi pomoze
@anonym_2ca8db dakujem krasne😊

Chodí to vlastne? Síce nechodím na FIF, ale minulý rok som si musela vyslovene pýtať doklad o prijatí. Aj to mi poslali emailom na vyžiadanie 🤔