Koľko stojí internát na strednej škole mesačne?
Dcéra uvažuje ísť na strednú školu na internát... Koľko vás mesačne stojí SŠ internát? Vrátane stravy. Koľko dávate vreckove? Dakujem
Zakeží aj ktoré mesto
@anonym_autor tak moja dcera intrak stál 200€ mesačne nájom, každý týždeň 50€ vreckové - takže asi 400€ mesačne? Ale to bolo pred 5 rokmi, teraz už zaraba si sama.
@anonym_98a9bf preboha, to bolo kde?
Zakeží aj ktoré mesto
@anonym_98a9bf Turčianske Teplice
@anonym_98a9bf preboha, to bolo kde?
@anonym_autor v Brne
@anonym_autor v Brne
@anonym_98a9bf jaj...tak dúfam, že tento bude lacnejší...pozerala som aj stránku školy, ale nevedela som sa z toho vysomarit...
@anonym_autor 40€ internat, cca 70€ obedy+vecere, ranajky mali povinne iba v 1.roc., potom ich uz nechcel, vreckove 60€/mesacne. Brigaduje popri skole, cca 150€/mesacne si privyrobi. KNM
@anonym_autor dcéra Nitra - 180 strava a ubytko, 90 eur cestovné, 60 eur vreckové.
@anonym_autor
Prosím vás nedávajte hlavne vysoké vreckové, žiaci potom štvrtok kupujú MC Donald/donášky aby prišli domov s nízkym alebo žiadnym rozpočtom.
To isté jedlo v nedeľu prídu a chladnička praská vypadáva z nej a výsledok polovica v koši.
Cena mesačneho internátu ubytovanie+strava =180€ ale má to ísť od septembra zas hore tak cca počítam 200€
poplatok ako ZRPŠ(kupujú sa z toho na Mikuláša balíček+Deň detí a pod.akcie)
Vlaky ak kupuju lístok v predstihu vedia jazdiť zadarmo
Cena MHD + bus niečo sa tiež vyšplhá.To ozaj záleží od kraja 🙃
Skúste zavolať na vybraný internát a presnú cenu vám isto povedia 😉
Internat 60eur, strava cca 150 eur ranajky, obed, vecera. Vreckove 60 eur na mesiac. Cestovne MHD 11eur. Banska Bystrica
Posli, ktorá škola, kazda to ma predsa inak.
U nas 30e internat, na novo porobené izby, 40-50e strava, každú nedelu si nakúpi este stravu, a vreckové 80e mesačne.
Posli, ktorá škola, kazda to ma predsa inak.
U nas 30e internat, na novo porobené izby, 40-50e strava, každú nedelu si nakúpi este stravu, a vreckové 80e mesačne.
@anonym_096910 Turčianske Teplice
Ďakujem žienky, dosť to teda vyjde ako vidím...
@anonym_autor Chodím na internát do Turčianskych Teplíc. Mesačne ma výjde internát 60€ a na stravu je to individuálne podľa toho či si dieťa bude dávať všetky obedy večere aj raňajky. Na mesiac to vyjde cca 200€. Vreckové je okolo 20-40€ podľa toho ako mám nahlásené obedy a ako potrebujem kupovať desiate a podobne. Samozrejme je to individuálne od toho ako je kto „naučený". Dúfam že pomohlo aspoň trochu 😉
@anonym_autor Chodím na internát do Turčianskych Teplíc. Mesačne ma výjde internát 60€ a na stravu je to individuálne podľa toho či si dieťa bude dávať všetky obedy večere aj raňajky. Na mesiac to vyjde cca 200€. Vreckové je okolo 20-40€ podľa toho ako mám nahlásené obedy a ako potrebujem kupovať desiate a podobne. Samozrejme je to individuálne od toho ako je kto „naučený". Dúfam že pomohlo aspoň trochu 😉
@viktoriaskrutkova jej, ďakujem veľmi pekne. Ak sa smiem opýtať, na aký odbor chodíš?

@anonym_autor tak moja dcera intrak stál 200€ mesačne nájom, každý týždeň 50€ vreckové - takže asi 400€ mesačne? Ale to bolo pred 5 rokmi, teraz už zaraba si sama.