icon

Ktoré školy odporúčate na štúdium psychológie?

anonymickaa
4. apr 2026

Ahojte, som študentka strednej školy a už teraz premýšľam nad tým, kam ísť ďalej na vysokú školu. Chcela by som študovať psychológiu a rada by som sa o možnostiach dozvedela viac.

Zatiaľ som rozmýšľala nad vysokou školou v Trnave, ale neviem, či je to dobrá voľba, alebo by som mala zvážiť aj iné školy. Máte niekto skúsenosti so štúdiom psychológie? Ktoré vysoké školy by ste odporučili a prečo?

Budem vďačná za každú radu alebo osobnú skúsenosť. Ďakujem.

anonym_225190
4. apr 2026

Trnava je veľmi slabá. Buď BA, alebo KE

anonym_f06084
4. apr 2026

kamaratka mi chodila do nitry a bola spokojna.. ine skoly neviem

anonym_ab9f4f
4. apr 2026

Na tento odbor sa hlási podľa mňa najviac uchádzačov, takže by som dala všade, kde sa dá 🙂

anonym_45c108
4. apr 2026
@anonym_225190

Trnava je veľmi slabá. Buď BA, alebo KE

@anonym_225190 co presne znamena velmi slaba? tvrdis to na zaklade coho?

anonym_225190
4. apr 2026
@anonym_45c108

@anonym_225190 co presne znamena velmi slaba? tvrdis to na zaklade coho?

@anonym_45c108 čistá flakaren

daren1
4. apr 2026

Dcera v Presove,spokojnost.

anonym_ec75ce
4. apr 2026

Dcera chodi na TU a nikdy viac. Jej kamoska na UCM, tam to bolo lepsie. Teeaz presla na mgr do ba a chvali si. TU si rozmysli.

anonymickaa
autor
4. apr 2026
@anonym_ec75ce

Dcera chodi na TU a nikdy viac. Jej kamoska na UCM, tam to bolo lepsie. Teeaz presla na mgr do ba a chvali si. TU si rozmysli.

@anonym_ec75ce Ďakujem za odpoveď. Práve nad TU som rozmýšľala ale skúsim teda aj iné možnosti.

xlucia
4. apr 2026

pozerala si si scio testy? lebo na psychologiu je myslim uz vsade iba tato moznost a nie su tam klasicke prijimacky. aspon co som to pozerala minuly rok

veronikag18
4. apr 2026

Moja sestra študuje v Trnave, inú školu nemala na výber. Študuje externe ale nie je to žiadna flakáreň.

anonym_45c108
4. apr 2026
@anonym_225190

@anonym_45c108 čistá flakaren

@anonym_225190 vysoka skola je o tom, ako si ju student urobi a co si chce z nej odniest. Napisat ze cista flakaren nie je nic k veci, ani nic konkretne...

anonym_f06922
4. apr 2026

na psych, je väčší záujem ako na medicínu. takže rozmýšľaj aj nad inou variantou

anonym_ce7807
5. apr 2026

Studujem UCM a je to teda dost narocne.

sofia0706
18. apr 2026
@veronikag18

Moja sestra študuje v Trnave, inú školu nemala na výber. Študuje externe ale nie je to žiadna flakáreň.

@veronikag18 dobrý deň, prosím vás, píšete ze sestra študuje externé v Trnave. Dlho rozmýšľam nad touto školou, je rozdiel medzi externé a online? Ako často musí sestra fyzicky do školy? Ďakujem za o

veronikag18
18. apr 2026
@sofia0706

@veronikag18 dobrý deň, prosím vás, píšete ze sestra študuje externé v Trnave. Dlho rozmýšľam nad touto školou, je rozdiel medzi externé a online? Ako často musí sestra fyzicky do školy? Ďakujem za o

@sofia0706 Záleží podľa rozvrhu, fyzicky do školy tak 3x za semester a plus skúšky ale je to individuálne. Online skoro každú sobotu a niekedy aj piatok.

julls51
27. apr 2026
@veronikag18

@veronikag18 ahoj, prosím ťa, nie je sestra náhodou na magisterskom ?

julls51
27. apr 2026
@anonym_ce7807

Studujem UCM a je to teda dost narocne.

@anonym_ce7807 ahoj, prosím ťa, si na bc. či na mgr. ? 🙂

veronikag18
27. apr 2026
@julls51

@veronikag18 ahoj, prosím ťa, nie je sestra náhodou na magisterskom ?

@julls51 nie končí teraz 3.ročník

sofia0706
28. apr 2026
@veronikag18

@sofia0706 Záleží podľa rozvrhu, fyzicky do školy tak 3x za semester a plus skúšky ale je to individuálne. Online skoro každú sobotu a niekedy aj piatok.

@veronikag18 prosím a to do ktorej školy chodí? Minulý týždeň som volala do tej Truni a tam mi povedali, ze sa chodí každú sobotu na prednášky, ze to není online.

anonym_e1cfff
28. apr 2026

@anonymickaa za mňa najvyššiu úroveň si drží UK na filozofickej fakulte,. Je aj na UK na socialno ekonomickej fakulte nejaká pracovná psychológia, tam vraj berú tých čo sa nedostali na filozofickú.
A prekvapivo aj sv.Alžbeta išla dosť hore čo sa psychológie týka.
Ja som zas počula že UCM slabota. Tak vidíš ťažko vyberať, každý ma zrejme inú skúsenosť.

veronikag18
28. apr 2026
@sofia0706

@veronikag18 prosím a to do ktorej školy chodí? Minulý týždeň som volala do tej Truni a tam mi povedali, ze sa chodí každú sobotu na prednášky, ze to není online.

@sofia0706 Univerzita Cyrila a Metoda

sofia0706
30. apr 2026

@veronikag18 Dobrý deň Včera som tam volala a povedala mi pani na študinom že to je individuálne že to záleží od profesora zvyčajne bývajú prednášky piatok po obede a niekedy aj celú sobotu. Ja som sa pýtala hlavne kvôli tomu že som na materskej chcela by som sa vzdelávať to je môj sen urobiť si psychológiu ale mám ešte malé dieťa preto som zháňala niečo online. Vedeli by ste sa jej prosím opýtať že ako často Je povinné chodiť do tej školy samozrejme s tým počítam že na skúšky by som musela prísť osobne Ale čo sa týka štúdia to by som rada vedela. Ďakujem vám veľmi pekne za ochotu

veronikag18
30. apr 2026
@sofia0706

@veronikag18 Dobrý deň Včera som tam volala a povedala mi pani na študinom že to je individuálne že to záleží od profesora zvyčajne bývajú prednášky piatok po obede a niekedy aj celú sobotu. Ja som sa pýtala hlavne kvôli tomu že som na materskej chcela by som sa vzdelávať to je môj sen urobiť si psychológiu ale mám ešte malé dieťa preto som zháňala niečo online. Vedeli by ste sa jej prosím opýtať že ako často Je povinné chodiť do tej školy samozrejme s tým počítam že na skúšky by som musela prísť osobne Ale čo sa týka štúdia to by som rada vedela. Ďakujem vám veľmi pekne za ochotu

@sofia0706 Dobrý deň, už som Vám to vyššie písala, že je to individuálne. Záleží podľa rozvrhu. 3x za semester cca a plus skúšky. Prednášky má niekedy v piatok a plus sobotu.