icon

Kurzy podvojného účtovníctva pre uplatnenie v praxi

24. mar 2025

Dobry den,

Viete mi poradit kde je dobre si spravit kurzy z podvojneho uctovnictva ? Ale take ktore vazne pomozu po skonceni si najst pracu ako junior uctovnicka.

Vdaka

perlicka50
•
28. apr 2025

Dobry den, skusali ste nakoniec nejaky kurz?
Mne bol odporuceny CUS kurz tam pokukujem po Uctovnik Expert.
Prihlasili ste sa na nejaky?
Dakujem

autor
•
28. apr 2025
@perlicka50

Dobry den, skusali ste nakoniec nejaky kurz?
Mne bol odporuceny CUS kurz tam pokukujem po Uctovnik Expert.
Prihlasili ste sa na nejaky?
Dakujem

@perlicka50 zdravim vas, nie neskusala, hladam vhodny kurz. Nepocula som este o kurze CUS, mate aj nejakú spatnu vazbu od niekoho ze sa to oplati ? Ďakujem.

perlicka50
•
29. apr 2025

Vo viacerych uctovnickych skupinach na FB, prave Cus (centrum uctovnikov slovenska) ich chvalia a odporucaju, praveze dost "odsudzuju" tie ine kurzy a cenovo su na tom velmi dobre ked som pozerala. Len nepisu nikde, ci sa daju i cez urad prace preplatit, musim zistit a maju vela kurzov, kde chodia i uctovnici priebezne cez rok pri roznych novelach.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
29. apr 2025
@perlicka50

Vo viacerych uctovnickych skupinach na FB, prave Cus (centrum uctovnikov slovenska) ich chvalia a odporucaju, praveze dost "odsudzuju" tie ine kurzy a cenovo su na tom velmi dobre ked som pozerala. Len nepisu nikde, ci sa daju i cez urad prace preplatit, musim zistit a maju vela kurzov, kde chodia i uctovnici priebezne cez rok pri roznych novelach.

@perlicka50 mas uz nejake skusenosti ako uctovnicka ? Alebo chces ist na nejake juniorske kurzy ? Lebo ja nemam sekusenost ziadnu. :(

perlicka50
•
30. apr 2025

Ano mam skusenost, ale zo share servisov, kde clovek robi len zlomok z ucta, tak si to po rodicaku potrebujem osvojit a pripomenut, skoda, ze som inak po skole nemyslela a viac nehladala take, kde robim komplet ucto, teraz aj ked su pozicie, ale na komplet, alebo mzdy a dph a to som nerobila

autor
•
3. máj 2025
@perlicka50

Ano mam skusenost, ale zo share servisov, kde clovek robi len zlomok z ucta, tak si to po rodicaku potrebujem osvojit a pripomenut, skoda, ze som inak po skole nemyslela a viac nehladala take, kde robim komplet ucto, teraz aj ked su pozicie, ale na komplet, alebo mzdy a dph a to som nerobila

@perlicka50 prihlasila si sa uz na kurz u CUS ?

perlicka50
•
3. máj 2025

Este nie

autor
•
6. máj 2025
@perlicka50

Este nie

@perlicka50 fuuu pozrela som si to a teraz po ktorom siahnut ? 🙂

perlicka50
•
8. máj 2025

Vyzera dobre ze?? Mne sa nedalo prihlasit teraz, tak pockam na dalsi termin, ked budu online vsetky povinne terminy, aspon si teoriu knizkami osviezim🤣

nea97
•
13. okt 2025

Ahoj, zistila si, či je možné kurz od cus preplatiť cez urad prace? Dakujem

perlicka50
•
13. okt 2025
@nea97

Ahoj, zistila si, či je možné kurz od cus preplatiť cez urad prace? Dakujem

@nea97 ahoj, nezistila som to, medzitym som si nasla pravu, tak som to neriesila