Má zmysel mikroosvedčenie z vysokej školy?
Pozerám si možnosti, čo by som si vedela dorobiť popri práci, a prvýkrát som narazila na mikroosvedčenia z vysokých škôl. Doteraz som ani nevedela, že niečo také existuje.
Nie je to celé štúdium, skôr kratší program, čo mi vyhovuje. Len rozmýšľam, či to potom má aj nejaký reálny význam, alebo je to skôr len potvrdenie, že som absolvovala kurz.
Má s tým už niekto skúsenosť?
Tak asi podľa toho, načo by ti to bolo. Potrebuješ to kvôli nejakým vedomostiam? Tak to zmysel má. Vyžaduje to zamestnávateľ? Tak podľa toho, čo presne vyžaduje.
@zitaje Skôr kvôli zmene práce do budúcna. Vedomosti samozrejme tiež, ale zaujíma ma hlavne, či má takéto mikroosvedčenie aj nejakú váhu pre zamestnávateľa, alebo je to skôr len niečo navyše pre seba.
Treba si poriadne precitat ucel mikroosvedceni, ja som ich videla, na jednu VS a bolo pre tych studentov, kt. po prvom roku na inej VS s inym odborom chceli prestupit ku nim aby nemuseli ist od 1.rocnika mohli ziskat mikroosvedcenie. Realne vyuzitie pre zamestnavatela v tom ak nechces studovat danu VS nevidim. Urob si radsej akreditovany kurz ten bude mat vahu.

Tak asi podľa toho, načo by ti to bolo. Potrebuješ to kvôli nejakým vedomostiam? Tak to zmysel má. Vyžaduje to zamestnávateľ? Tak podľa toho, čo presne vyžaduje.