icon

Mám šancu dostať sa na gymnázium Jána Papánka?

lauriiiiiinka
Dnes o 13:35

Caute chcem sa iba spytat ci by som mala sancu sa dostat na gymnazium jana papanka 4rocny odbor ak som si ho dala na prve miesto medzi skolami ale monitor mi vobec nevisiel a priblizne som ho napisala na 60% a 70%. Znamky na vysvedceny som mala 1 a asi tri 2 iba nikdy som nemala ani v minulych rokov horsie znamky. A preto by som sa chcela spytat ci tam je sanca sa dostat ak prijmacky sa budem snazit napisat co najlepsie.

lenka.25
Dnes o 13:39

Jasne že máš . Už dávno toto gymnázium nie je take prestížne ako kedysi . Všetko zalaezi ako urobíš prijímačky . Drzim palce

anonym_4a2647
Dnes o 13:43

určite ...držím palce ❤

anonym_38f140
Odpoveď bola odstránená
anonym_b109c5
Dnes o 13:58

Pozerala som ich stranku a znamky z vysvedceni ani nemaju v kriteriach. Body maju za prijimacky mat30+sjl30, body za olympiady a body z testovania 9 podla % uspesnosti (u teba cca 26 z max 40). Takze treba sa sustredit na prijimacky.

anonym_761ef3
Dnes o 14:06

Záleží na prijímačkách, ale tam je veľký natresk, veľa veľa ziakov sa hlási, vezmú malo. Takže šanca je vždy i keď pri tvojej gramatike minimalna

lucik194
Dnes o 16:07

minuly rok bol stav, ze otvarali 3 triedy 4 rocneho gymnazia.

z tych 90 deti do tych tried bolo vo vysledkovej listine okolo 60-65 ks ze idu bez prijimaciek lebo vdaka monitoru nad 90% nemuseli robit prijimacky....
tak si to vypocitaj

ale nie, moznoze motyka vystreli a vela z deti, co aj tam budu mat dobre monitor bez prijimaciek, si ju nezvolia ako prvu skolu.....
ale 60-70% je naozaj mizerne napisane na gympel..... ☹ s tym nic neurobis......

pr85
Dnes o 16:25
@lenka.25

Jasne že máš . Už dávno toto gymnázium nie je take prestížne ako kedysi . Všetko zalaezi ako urobíš prijímačky . Drzim palce

@lenka.25 už nie? Kedysi to bola prestížna škola. Ale ani moje gymnazium už nie je to, čo bývalo.

lenka.25
Dnes o 16:45
@pr85

@lenka.25 už nie? Kedysi to bola prestížna škola. Ale ani moje gymnazium už nie je to, čo bývalo.

@pr85 https://skoly.ineko.sk/skola?id=32
Kolegom tam chodia dcéry , jedna minuly rok maturovala a žeby boli rodičia aj deti nadšení , sa nedá povedať , ani nemali problém sa tam dostať , aj keď na prijimackach veľké počty deti , ale evidentne sa hlási aj viac ako 50% deti na gympel , ktoré tam vôbec nemajú čo robiť