Mamičky, ktoré idú externe študovať od septembra, tak pochváľte sa, aký odbor ste si vybrali? 🙂
@baboobchod držím palce 🤞🏻 ja na skúške som mala raz jednu 50-ničku v 2.ročníku. 😂 39 nie je až tak veľa ale záleží od profesie v ktorej sa chceš uplatniť.
@baboobchod fiha, drzim palce. My sme mali v rocniku na ekonomickej pani po 50tke, ucila sa s vybornym prospechom, omnoho lepsie ako mladsi spoluziaci. Vtedy som si hovorila, ze po 50tke pocitat na matike integraly, klobuk dole, bola pre mna (a aj stale je, ked si na to spomeniem) prikladom a velkou inspiraciou, ze vsetko sa da bez ohladu na vek. Cize ty si pred 40tkou este stale mladica a mozno budes este prekvapena, ako ti to pojde 🙂.
...ja som tento rok koncila, som cela stastna ze uz to mam za sebou, popri troch malych detoch to bola fuska, ucene po nociach,...ubralo mi to isto par rokov zvota ale tak celkovo spokojnost so sebou a dobry pocit to urcite prinieslo tiez 🙂 Drzim palce
moja mamina tiez musela nastupit na studium na VS, lebo skoncila gymnazium s 2rocnym ekonomickym studiom ....potom robila v statnej sprave....a zrazu im povedali, ze musia si urobit vysku, aspon Bc. ....tak chodila externe do skoly po 40tke, nakoniec sa jej to tak zapacilo, ze si urobila aj Mgr.
Ja už tretí ročník a teraz mám trojtýždňovú dcérku, tak uvidíme ako to pôjde. 🙃
Ahojte ja by som chcela rozširujúce špeciálnu pedagogiku. Neštuduje to niektorá z vás?dakujem
@baboobchod kam ides na pravo na UK?
@midka áno
@baboobchod tak super držím palce, to je rozumná voľba

Ja idem na právo 🙈 vo veku 39 rokov, asi mi preplo 🤣