Musí moja dcéra ísť na druhé prijímačky?
Dnes šla dcéra na prijímačky na SŠ. Tam riaditeľka povedala, že výsledky budú známe až 1.6. To by teda znamenalo, že dcéra musí ísť na prijímačky aj na druhú školu? Nikde som totižto takúto informáciu nezachytila a aj dcéra bola prekvapená (a aj viacerí tam). A neviem to nikde ani dohľadať.
@anonym_autor paneboze ved nemoze vediet po prvom termine ze je prijaty, iba ci spravil.To ci je prijaty sa vzdy dozvedel az po druhom termine.X zien ti to tu pisalo ale ty furt svoje.
@anonym_603b64 ja nejdem svoje pre pana, uz som sa vyjadrila, že odpoved som nasla a na prijímacky pôjde. Treba čítať vsetko
@anonym_autor riaditelka coho? ZŠ ci SŠ, lebo moje dieta do kontaktu s riafitelkou strednej skoly ani neprislo. Navyse rodicia mali vstup do budovy školy zakazany.
@zuzana76 a na co toto treba rozoberať? Je to podstatné k odpovedi na moji otazku??? Na SŠ, vo vestibule, kde riaditelka podala zakladné info pred prijímačkami, sme mohli byť aj my, rodičia
Daj vediet 1.6., ci ju prijali. Riaditelka vyhlasuje nieco, co vobec nemusi byt pravda. Aj moje deti idu (resp. starsi uz bol v marci na bilingual, je 8mak, tak nas to caka buduci rok znova, pretoze je dost pod ciarou na obe skoly) a prioritu c. 2 mali/maju v prvom termine. Co urobi riaditelka, ked teraz bolo trebars 100 ziakov naozaj s prioritou 1 a nabuduce pride 100 ziakov s prioritou 2, ale urobia prijmacky lepsie a nevezmu ich na ich prioritu 1? Musi vziat tych s prioritou 2, samozrejme. Tak aka vyhoda? Mozno boli vcera lahsie testy? 🤣 Neverim, ze vcera bolo 100 % s prioritou 1. A aky ma dcera stres, co sa musi este daco extra ucit? U nas ma mladsi buduci tyzden este extra test z nabozenstva okrem SJ a MAT, tak to si budeme opakovat. Vcera som pocula viacerych, kym sme cakali na deti, ze tu skolu maju ako 2, a buduci tyzden idu na tu tazsiu, ale lepsiu, dokonca mimo Petrzalky.
Nech dcera ide v klude buduci tyzden, ved ked si je ista prijatim na prvu, tak aky stres? Ale tak poistka nie je zla. Troska zvlastne, ze rodicia mohli do skoly, teraz sme nemohli ist, isli len ziaci, aj v marci, naco predlzovat stres pred testom. Ja som bola na prijmackach v 1998 a tam bolo 1 kolo a ak sa niekto nedostal, boli doplnujuce prijmacky na skoly, kde ostala kapacita. Nastastie ma vzali. Pred 3 rokmi boli na talentove tiez 2 terminy, len bez priority, tam sa potvdzovalo prijatie a potom sa ciara posuvala. Teraz sa posunie automaticky, deti sa zoradia, prijate deti s prioritou 1 sa skrtnu z inych skol, ciara sa posunie, potom napriklad dieta prijate s prioritou 2 moze tiez vypadnut, ak sa sa tymto prvym posunutim uvolni miesto na priorite 1. Sama som zvedava, lebo ta stranka poriadne nefungovala. Mna nechcelo prihlasit na ziadnom pocitaci, musela som vsetko tukat cez mobil plus znamky sa nepreklopili, takze manualne vyplnat 2 deti s fotkami vysvedceni, otras. Tak snad buduci rok to pojde lepsie, ten system cez Edupage mi vyhovoval viac, tam clovek vybral skolu, nascanoval 1 papier a bolo, ziadna registracia.
@anonym_autor riaditelka coho? ZŠ ci SŠ, lebo moje dieta do kontaktu s riafitelkou strednej skoly ani neprislo. Navyse rodicia mali vstup do budovy školy zakazany.
@anonym_603b64
@zuzana76 Ja skôr myslím, že tu dotyčná netuší, čo píše. Povedzme si úprimne riaditeľke, i celej škole, môže byť úplne jedno, či prijmú deti s prioritou 1 či 2. Chcú naplniť kapacitu a naplniť ju najlepšími.
Ale zaujímalo by ma, o aký odbor ide.
jedine uprednostnenie asi moze byt len pri rovnosti bodov a prve kriterium by bola priorita,,,
@anonym_603b64
@zuzana76 Ja skôr myslím, že tu dotyčná netuší, čo píše. Povedzme si úprimne riaditeľke, i celej škole, môže byť úplne jedno, či prijmú deti s prioritou 1 či 2. Chcú naplniť kapacitu a naplniť ju najlepšími.
Ale zaujímalo by ma, o aký odbor ide.
@abbey1 nie, ja netuším čo písem. A ty zas len rýpes namiesto strucnej vecnej neironickej odpovede.
jedine uprednostnenie asi moze byt len pri rovnosti bodov a prve kriterium by bola priorita,,,
@midka napríklad pri tomto, napríklad pri odvolaní atď...

@anonym_autor smrdi to podvodom.
@anonym_603b64 ťažko, ked to povedala nahlas vsetkým, to by si nedovolila