Na štúdium akej vysokej školy ste sa dali počas materskej?
Ahojte. Tak mamičky, ktoré ste sa dali na výšku a na akú? Nebojíte sa, že ako to dáte? Ja popravde mam trochu obavy, ale tak dali to iné, dáme to aj my 🙂.
ja som chodila na Pedagogickú fakultu UMB v Banskej Bystrici...začala som ako bezdetná a skončila som ju s 2 deťmi minulý rok...
Ja som zacala rozsirujuce studium specialnej pedagogiky, akurat koncim tento rok
Doktorandske studium aplikovanej informatiky bez predosleho studia na skole. :D Bol to strasny zaberak.
Vsetko sa da, ked sa chce. Ja som studovala pedagogiku externe. Bakalara, magistra, doplnujuce studium. Ked som bola tehotna, tak som nebola na niekrorych prednaskach, lebo mi bolo zle. Potom odchadzas od maleho dietata, alebo na skusky aj s nim. Starostlivost o dieta, domacnost, este nedostudujes a si spat v praci. Ucit sa po nociach, pisat mnozstvo prac, nemas ziaden volny cas. Sto krat by som s tym skoncila, ale bolo mi luto zahodit tie peniaze za skolne, ktore sa tazko vyclenovali z rodinneho rozpoctu. Ale nevzdala som to.
Keď trojročná dcérka nastúpila do škôlky tak som ja nastúpila na pedagogiku (mat+dej) denne...teraz pôjdem do 3.ročníka ako tehotná :D ale verím, že to dáme 🙂
UMB som začala keď mal prvý syn 10m, neskôr som otehotnela, o rok končím Mgr. Dala som si prihlášku na Dps, plánujem aj Rigoroznu skúšku.
Niekedy je to o nervy, hlavne skúškové. učím sa keď deti na obed spia, večer, po nociach. Popravde keby som nemala rodičov, svokrovcov tak nemám šancu to dokončiť. Ale teraz mi končí rodicak a som hrdá na seba,že som ten váš vyuzila ,že som to zvládla.
záleží na tom čo ti ide ja počas MD som neštudovala ale ak sa trápiš na matike určite by som si vybrala niečo z humanitného smeru poprípade prírodovedeckého bio,geo alebo jazyky. Ak radšej vypočítaš príklad akokeby si sa mala naučiť 200-300 strán textu na skúšku potom jednoznačne odporúčam inžinierske štúdium ekonomika, matematika, fyzika, manažment... A dosť podstatné je, čo po škole ak chceš byť manažérka v nejakej firme alebo pracovať v banke tak by bola blbosť študovať napr. psychológiu alebo sociálnu prácu. Ak chceš robiť s deťmi tak by bola zase blbosť ísť napríklad na právo ale treba vyštudovať niečo z učiteľského smeru.
Ak je ti uplne jedno, co budes studovat, neodporucam studovat nic.
Ahoj. Ja mám tiež obavy dosť veľké. Začínam v práci, mám 5 ročného krpca aj domácnosť na starosti. Ale aj tak chcem od septembra nastúpiť na osetrovatelstvo🙂🙂

Sla som na matfyz, ale musela som odist. Teraz zvazujem, ze popri praci dam daco.