Nadstavba zdravotnej školy externe popri deťoch
Baby premyslam nad nadstavbou zdravotnej školy ale externe, popri detoch. Robili ste takto niektorá? Z akej knihy ste sa učili? Boli prijímačky ťažké?
@anonym_c29fd0 ale prosim ta, pomaturitne studium urcite neznamena, ze dva roky nezijes 🙈 ja som ho normalne ukoncila pri dvoch detoch, praci ako szco a este som sa stihla v tom obdobi aj rozviest 🙈
Teraz pokracujem dalej na VS, mam pracu na full time, stale svoju zivnost a este aj konicek, ktory ma zabera kooopec casu a robim ho sutazne a predstav si, ze zijem. Praveze teraz mam pocit, ze zijem naplno.
@lindusss2016 robíš už v zdravotníctve a zároveň máš živnosť? Nemali s tým v práci problém? Na VŠ chodíš externe. Dokladovala si že si zamestnaná v zdravotníctve kôli praxi? Ďakujem
@lindusss2016 robíš už v zdravotníctve a zároveň máš živnosť? Nemali s tým v práci problém? Na VŠ chodíš externe. Dokladovala si že si zamestnaná v zdravotníctve kôli praxi? Ďakujem
@kathhii zivnost ale nemam rovnaku ako pracovnu napln v nemocnici, aj ked niektori moji kolegovia maju a nebol s tym problem. VS robim externe, ale nasa skola neuznava prax v nemocnici, kde pracujem.

@paola881 @lindusss2016 Dievcata, tak sa vam asi celkom lahko uci, ale nie kazdy to tak ma a popri praci, detoch, rodine je skola proste velka zataz
@anonym_c29fd0 neučilo sa mi ľahko ani momentálne sa mi neučí ľahko keďže si robím ešte Dis , ale nie som typ čo musí mať samé A a červený diplom . Neučím sa od A po Z , vždy si robím rešerš . Aj keď teraz na škole mám pocit , že chcú aby sme vedeli pomaly čo lekár , internu aj anglinu som robila na druhý pokus a som tu .