Nadstavba zdravotnej školy externe popri deťoch
Baby premyslam nad nadstavbou zdravotnej školy ale externe, popri detoch. Robili ste takto niektorá? Z akej knihy ste sa učili? Boli prijímačky ťažké?
Nie je to ťažké štúdium a deti nie sú prekážkou. Ja som po VŠ za slobodna vyštudovala aj ďalšie 3 VŠ už s troma deťmi a obhájila 2 doktoráty. Vôbec to nebolo ťažké, iba som prešla na maximálne 3 - hodinový spánok niekoľko rokov. Organizmus si na to rýchle zvykne, ale neodvykne ani v starobe.
Mas malo info a nevieš kto je kto v osetrovatelstve. Co je nadstavba zdrav.školy? Zisti si viac.
Nie je to ťažké štúdium a deti nie sú prekážkou. Ja som po VŠ za slobodna vyštudovala aj ďalšie 3 VŠ už s troma deťmi a obhájila 2 doktoráty. Vôbec to nebolo ťažké, iba som prešla na maximálne 3 - hodinový spánok niekoľko rokov. Organizmus si na to rýchle zvykne, ale neodvykne ani v starobe.
@evkatk pre krista 3 hodiny spánku a 4 vysoké a to ti je na čo toto?
🤦♀️
Vyštudovala som prakticku sestru a uchytili sme sa aj v nemocnici, v ambulancii aj v ambulancii u zubara.. zistis pocas studia a pocas praxe co by ti vyhovovalo... A stale mozes zmenit pracu, keby ti napr. nemocnica nevyhovovala.. alebo zmenit oddelenie
Nie je to nadstavba. Je to vecerne studium strednej zdravotnej skoly. Obsah uciva problem nie je, najtazsie je vzdy dochadzanie na prax, lebo ta je povinna, praxuje sa v nemocnici. Nepises nic o robote, takze ak si vies zabezpecit deti povedzme na 2 dni v tyzdni (ale samozrejme treba zistit, ako to ma konkretna skola), tak by si mala byt v pohode
@evkatk toto ma velmi zaujima, tiez planujem ist popri 3 detoch studovat a ja som spachtos. Chodime spat o 9 vecer a o 6 vstavame. Je to 8 hodin a ak sa stane ze spim menej je to pre mna hrozne 😁😁 da sa na to nespanie zvyknut ??
@evkatk toto ma velmi zaujima, tiez planujem ist popri 3 detoch studovat a ja som spachtos. Chodime spat o 9 vecer a o 6 vstavame. Je to 8 hodin a ak sa stane ze spim menej je to pre mna hrozne 😁😁 da sa na to nespanie zvyknut ??
@luckabosakova jasne, uplna pohodka, pojdes spat normalka o devietej, das si budik na polnoc a do rana sa budes ucit a obriadovat domacnost, aby si mohla ist rano do roboty a potom do skoly. Za tyzden si zvyknes.
Teraz máš nejaké zdravotnícke vzdelanie alebo prax? Podľa toho by sme ti vedeli poradiť. Neviem ti poradiť, ak neviem s čím pracujeme. Je to na dlhšie vysvetľovanie, tak nech nemusíme menovať všetky varianty ...
@luckabosakova jasne, uplna pohodka, pojdes spat normalka o devietej, das si budik na polnoc a do rana sa budes ucit a obriadovat domacnost, aby si mohla ist rano do roboty a potom do skoly. Za tyzden si zvyknes.
@belllinka preco taky vysmech? za niecim isla a nieco tomu obetovala. Je to skor obdivuhodne, ako na vysmech. Vela ludi tak funguje, ze 3-4 hodiny spanku. Ja by som to asi nedala
@evkatk prosim ta ako si moze organizmus zvyknut na 3 hodiny spanku, ja uz ked spim len 5 hodin, tak mam dalsie dni silne busenie srdca, zlu naladu, vnutornu triasku. Podla mna to ze si ty dokazala spat 3 hodiny, je skor ojedinele a na ostatnej vacsine to zanecha zdravotne dosledky
@evkatk pre krista 3 hodiny spánku a 4 vysoké a to ti je na čo toto?
🤦♀️
@etelkatelka sak nato aby v 50 dostala infarkt, vysoky tlak arytmie a potom bude len behat po doktoroch ...

A ešte otazka, momentálne neviem či by som chcela byť praktická sestra alebo napr. Sestra u zubára alebo sestra napr. v nemocncii na oddelení. Aký odbor teda by bol správny?