icon

Nadstavba zdravotnej školy externe popri deťoch

Včera o 21:03

Baby premyslam nad nadstavbou zdravotnej školy ale externe, popri detoch. Robili ste takto niektorá? Z akej knihy ste sa učili? Boli prijímačky ťažké?

autor
Včera o 21:06

A ešte otazka, momentálne neviem či by som chcela byť praktická sestra alebo napr. Sestra u zubára alebo sestra napr. v nemocncii na oddelení. Aký odbor teda by bol správny?

evkatk
Dnes o 01:43

Nie je to ťažké štúdium a deti nie sú prekážkou. Ja som po VŠ za slobodna vyštudovala aj ďalšie 3 VŠ už s troma deťmi a obhájila 2 doktoráty. Vôbec to nebolo ťažké, iba som prešla na maximálne 3 - hodinový spánok niekoľko rokov. Organizmus si na to rýchle zvykne, ale neodvykne ani v starobe.

janinah
Dnes o 01:50

Mas malo info a nevieš kto je kto v osetrovatelstve. Co je nadstavba zdrav.školy? Zisti si viac.

domka222
Dnes o 04:01

Vieš vôbec,aký je rozdiel medzi sestrou a praktickou sestrou?

etelkatelka
Dnes o 04:34
@evkatk

Nie je to ťažké štúdium a deti nie sú prekážkou. Ja som po VŠ za slobodna vyštudovala aj ďalšie 3 VŠ už s troma deťmi a obhájila 2 doktoráty. Vôbec to nebolo ťažké, iba som prešla na maximálne 3 - hodinový spánok niekoľko rokov. Organizmus si na to rýchle zvykne, ale neodvykne ani v starobe.

@evkatk pre krista 3 hodiny spánku a 4 vysoké a to ti je na čo toto?
🤦‍♀️

anonym_0fa459
Dnes o 04:35

Vyštudovala som prakticku sestru a uchytili sme sa aj v nemocnici, v ambulancii aj v ambulancii u zubara.. zistis pocas studia a pocas praxe co by ti vyhovovalo... A stale mozes zmenit pracu, keby ti napr. nemocnica nevyhovovala.. alebo zmenit oddelenie

lindusss2016
Dnes o 05:12

Nie je to nadstavba. Je to vecerne studium strednej zdravotnej skoly. Obsah uciva problem nie je, najtazsie je vzdy dochadzanie na prax, lebo ta je povinna, praxuje sa v nemocnici. Nepises nic o robote, takze ak si vies zabezpecit deti povedzme na 2 dni v tyzdni (ale samozrejme treba zistit, ako to ma konkretna skola), tak by si mala byt v pohode

luckabosakova
Dnes o 06:12
@evkatk

@evkatk toto ma velmi zaujima, tiez planujem ist popri 3 detoch studovat a ja som spachtos. Chodime spat o 9 vecer a o 6 vstavame. Je to 8 hodin a ak sa stane ze spim menej je to pre mna hrozne 😁😁 da sa na to nespanie zvyknut ??

belllinka
Dnes o 06:22
@luckabosakova

@evkatk toto ma velmi zaujima, tiez planujem ist popri 3 detoch studovat a ja som spachtos. Chodime spat o 9 vecer a o 6 vstavame. Je to 8 hodin a ak sa stane ze spim menej je to pre mna hrozne 😁😁 da sa na to nespanie zvyknut ??

@luckabosakova jasne, uplna pohodka, pojdes spat normalka o devietej, das si budik na polnoc a do rana sa budes ucit a obriadovat domacnost, aby si mohla ist rano do roboty a potom do skoly. Za tyzden si zvyknes.

anonym_7eb0f0
Dnes o 06:43

Teraz máš nejaké zdravotnícke vzdelanie alebo prax? Podľa toho by sme ti vedeli poradiť. Neviem ti poradiť, ak neviem s čím pracujeme. Je to na dlhšie vysvetľovanie, tak nech nemusíme menovať všetky varianty ...

enya00
Dnes o 07:43
@belllinka

@luckabosakova jasne, uplna pohodka, pojdes spat normalka o devietej, das si budik na polnoc a do rana sa budes ucit a obriadovat domacnost, aby si mohla ist rano do roboty a potom do skoly. Za tyzden si zvyknes.

@belllinka preco taky vysmech? za niecim isla a nieco tomu obetovala. Je to skor obdivuhodne, ako na vysmech. Vela ludi tak funguje, ze 3-4 hodiny spanku. Ja by som to asi nedala

katulienkax
Dnes o 07:49
@evkatk

@evkatk prosim ta ako si moze organizmus zvyknut na 3 hodiny spanku, ja uz ked spim len 5 hodin, tak mam dalsie dni silne busenie srdca, zlu naladu, vnutornu triasku. Podla mna to ze si ty dokazala spat 3 hodiny, je skor ojedinele a na ostatnej vacsine to zanecha zdravotne dosledky

anonym_baa81c
Dnes o 07:50
@etelkatelka

@evkatk pre krista 3 hodiny spánku a 4 vysoké a to ti je na čo toto?
🤦‍♀️

@etelkatelka sak nato aby v 50 dostala infarkt, vysoky tlak arytmie a potom bude len behat po doktoroch ...