icon

Neprišlo nám potvrdenie prijatia a výber jazyka na strednej škole. Čp robiť?

Včera o 12:21

Ahojte.Rodicia stredoskolakou.Prislo vam zo skoly uz o aky jazyk bude mat dieta zaujem? Dcere neprislo este nic a jej spoluziakom uz prislo… Dokonca aj potvrdenie zo skoly o prijaty a museli rodicia potvrdit ze nastupuje.. Nam stale neprisiel ziadny mail zo skoly.. prislo len ,z ministerstva skolstva ten mail ,ze je prijaty..Dakujem

anonym_c870e1
Včera o 12:31

@anonym_autor áno prišlo nám. Aj pozvánka na stretnutie žiakov a rodičov, prihláška na jazyky...

zuzana76
Včera o 12:43

Nam neprislo nic

anonym_502c28
Včera o 12:45

Na buducej SŠ mojej dcéry tento týždeň riešia neprijate deti (je ich cez 400) a budúci týždeň budú riešiť prijaté deti (budú volať na zápis 48 deti). Tento týždeň aj všetkým poslali rozhodnutia v papierovej podobe (ešte nedorazilo).

liz_lemon
Včera o 13:03

nam doslo rozhodnutie o prijati + aby sme potvrdili nastup

kacena4
Včera o 13:05

nam nic, mali na to cas do piatku, takze ratam pondelok/utorok najneskor pride ak nie volam do skoly

zuzana76
Včera o 13:26

Teda prisiel nam len mail s prijatim a dolu je napisane, ze pre viac informacii mame kontaktovat skolu, takze oni asi nic posielat nebudu

autor
Včera o 14:24
@kacena4

nam nic, mali na to cas do piatku, takze ratam pondelok/utorok najneskor pride ak nie volam do skoly

@kacena4 Ja dufam,tiez ze to pride v pondelok.Co som pocula tak vsetkym to prislo.Ale tak vidim,tu,ze je par vynimiek

autor
Včera o 14:25
@zuzana76

Teda prisiel nam len mail s prijatim a dolu je napisane, ze pre viac informacii mame kontaktovat skolu, takze oni asi nic posielat nebudu

@zuzana76 hej to prislo aj nam.Ale dcerynim spoluziackam prislo ,ze su prijate priamo zo skoly a na aky jazyk budu chodit adt.. No snad sa dockame

zuzana76
Včera o 14:27
@anonym_autor

@zuzana76 hej to prislo aj nam.Ale dcerynim spoluziackam prislo ,ze su prijate priamo zo skoly a na aky jazyk budu chodit adt.. No snad sa dockame

@anonym_autor nam nic take tiez neprislo, v pondelok tam pojdem

autor
Včera o 14:27
@anonym_502c28

Na buducej SŠ mojej dcéry tento týždeň riešia neprijate deti (je ich cez 400) a budúci týždeň budú riešiť prijaté deti (budú volať na zápis 48 deti). Tento týždeň aj všetkým poslali rozhodnutia v papierovej podobe (ešte nedorazilo).

@anonym_502c28 Asi je to tak veru.Buduci tyzden snad uz nieco pride

iwesska
Včera o 18:13

Rozhodnutia mali byt do 5.6.poslane,resp.info o prijati mala prist do mailu. Jazyky a pod...na to je cas.

anonym_c56996
Včera o 18:16

Vo stvrtok prisiel mail s tlacivami na jazyk a etika/naboz. plus termin na zapis. Predtym poslali mail s info o prijati.