Neprišlo nám potvrdenie prijatia a výber jazyka na strednej škole. Čp robiť?
Ahojte.Rodicia stredoskolakou.Prislo vam zo skoly uz o aky jazyk bude mat dieta zaujem? Dcere neprislo este nic a jej spoluziakom uz prislo… Dokonca aj potvrdenie zo skoly o prijaty a museli rodicia potvrdit ze nastupuje.. Nam stale neprisiel ziadny mail zo skoly.. prislo len ,z ministerstva skolstva ten mail ,ze je prijaty..Dakujem
Na buducej SŠ mojej dcéry tento týždeň riešia neprijate deti (je ich cez 400) a budúci týždeň budú riešiť prijaté deti (budú volať na zápis 48 deti). Tento týždeň aj všetkým poslali rozhodnutia v papierovej podobe (ešte nedorazilo).
nam nic, mali na to cas do piatku, takze ratam pondelok/utorok najneskor pride ak nie volam do skoly
Teda prisiel nam len mail s prijatim a dolu je napisane, ze pre viac informacii mame kontaktovat skolu, takze oni asi nic posielat nebudu
nam nic, mali na to cas do piatku, takze ratam pondelok/utorok najneskor pride ak nie volam do skoly
@kacena4 Ja dufam,tiez ze to pride v pondelok.Co som pocula tak vsetkym to prislo.Ale tak vidim,tu,ze je par vynimiek
Teda prisiel nam len mail s prijatim a dolu je napisane, ze pre viac informacii mame kontaktovat skolu, takze oni asi nic posielat nebudu
@zuzana76 hej to prislo aj nam.Ale dcerynim spoluziackam prislo ,ze su prijate priamo zo skoly a na aky jazyk budu chodit adt.. No snad sa dockame
Na buducej SŠ mojej dcéry tento týždeň riešia neprijate deti (je ich cez 400) a budúci týždeň budú riešiť prijaté deti (budú volať na zápis 48 deti). Tento týždeň aj všetkým poslali rozhodnutia v papierovej podobe (ešte nedorazilo).
@anonym_502c28 Asi je to tak veru.Buduci tyzden snad uz nieco pride
Rozhodnutia mali byt do 5.6.poslane,resp.info o prijati mala prist do mailu. Jazyky a pod...na to je cas.
Vo stvrtok prisiel mail s tlacivami na jazyk a etika/naboz. plus termin na zapis. Predtym poslali mail s info o prijati.

@anonym_autor áno prišlo nám. Aj pozvánka na stretnutie žiakov a rodičov, prihláška na jazyky...