Nevhodné správanie učiteľa. Ako to riešiť?
Trochu starsia udalost, tak ale zacnem: v skole mame 28( vtedy mal 27) rocneho ucitela povedala som mu ze sutaz z toho predmetu ma nebavia ze z vlastnej iniciativy by som tam ani nesla, on mi povedal takym divnym tonom ze: joooj, to si mi nemala ani povedat, potom este na tej istej hodine sme citali nejaky text a on povedal: teraz bude citat moja byvala najlepsia kamaratka.
casto na hodinach pride a chyti tak na 3 sekundy za rameno, za vlasy, hladka ma,... Nakoniec som na tu sutaz isla a isla som len ja sama a on ( v jeho aute) a tam tiez boli nejake tak trochu divne dotyky. PO sutazi mi povedal ze je rad ze som nakoniec isla lebo kvoli mne niekolko noci nevedel zaspat. co si o tom myslite vy?
je toho viac ale to by som tu pisala velmi dlho Inak ako ucitela ho mam rada, na pisomkach mam vzdy 100 percent v podstate ich ani neopravuje a pusti ma skor v rade na obed a dalsie take vyhody.
Neprežívaj to tak. O rok si nájde inú obeť.
@anonym_autor je toto podla teba normalne spravanie ucitela a tvoje, ked si svojim telom kupujes znamky?
Po koľkých rokoch to riešiš,ak je to staré?
Neverím,že si taká sprostá a nevieš,čo to znamená
TROLL
Jaj dievča, ja som mala na SŠ vzťah s mojim učiteľom, vtedy mal 27 a vedz, že takto to vôbec nevyzerá.... ak po tebe učiteľ ide.
stalo sa to na jar 2026
anonym_bddda4 a ako ten vztah vyzera
anonym_bddda4 a ako ten vztah vyzera
@anonym_autor toto si ty iba nahováraš neboj.
my sme mali na strednej jedneho prisneho ucitela, mohol si vediet na 99% aaj tak dal zlu znamku, ja ked som nevedela nic, som dostala max. 2 😂 ked daval priklady zo zivota vravel napriklad ste na dovolenke s..moje meno k tomu dodal kto by s nou nechcel ist na dovolenku, ze 😝 cize stava sa, dolezite je, aby ta neotravoval mimo skoly
@januska12323 menej nez 16
@anonym_autor a teraz úprimne, keďže ja som s ním chodila dlhšie. Žiaden učiteľ si toto na triko nezoberie, nezačne si so študentkou, čo nemá ešte ani 17. Ja som mala už 18, bola som zodpovedná sama za seba. Toto si ty iba nahováraš. Sú to hormóny, vidíš niečo, čo nie je, ale chcela by si. Ublížil ti nejako? Dával ti návrhy?
anonym_bddda4 nie, ale nazyvat ma jeho byvalou najlepsuo kamaratkou tiez nie je ok
anonym_bddda4 nie, ale nazyvat ma jeho byvalou najlepsuo kamaratkou tiez nie je ok
@anonym_autor to si srandy preboha, iba si s teba vystrelil pred triedou.
@anonym_bddda4 a tie dotyky mali potom znamenat co
@anonym_bddda4 a tie dotyky mali potom znamenat co
@anonym_autor aké dotyky? Ja bežne napríklad človeka chytím za ruku, keď s ním hovorím aj sa ho dotknem, za rameno za predklaktie. Dotkol sa to pŕs? Chytil ťa za zadok? Pobozkal ťa?
ja neviem co si o nom mam mysliet
@anonym_autor uvedom si, ze toto nie je normalne spravanie, ucitel ta nema hladkat, dotykat sa ta, rozpravat sa s tebou o takych osobnych veciach ako je jeho spanok.
Najlepsie co mozes urobit, je zdoverit sa niekomu dospelemu - rodic, ina ucitelka, psychologicka, ak mate na skole. Tebe sa mozno teraz tayko posudzuje co je a co nie je normalne.
Som ucitelka, mala som kolegu, ktory na skole vydrzal dva tyzdne a to len par krat chytil niektore dievcata za ruku - nie, toto do skoly nepatri.
@anonym_autor ak máš pocit, že sa ťa dotýkal na miestach, kde by nemal, ak máš pocit, že robí na teba nátlak, tak to oznám triednej učiteľke.
ale to bolo minuly rok
ale to bolo minuly rok
@anonym_autor uci este na skole ?
ano
ale to bolo minuly rok
@anonym_autor tak aby sme si to zhrnuli. Či to bolo naozaj skutočne obťažovanie alebo pubertálna fantázia (ktorá môže zničiť kariéru a život mladému človeku).
- dotýkal sa ťa? Kde konkrétne?
- mal nejaké nevhodné návrhy?
- prilepšoval ti úmyselne známky?
Lebo vieš, keď ťa niekde letmo chytí za plece, to obťažovanie nieje. Ale keď sa ťa niekto dotýka nevhodné, je ti to nepríjemné, je to za hranicou slušnosti to treba určite okamžite riešiť (aj keď sa to udialo minulý rok).
objal ma asi dvakrat, nie, ano( on mi pisomky ani neopravuje)
Mne nepríde vôbec v poriadku, aby učiteľ chytal žiačku za plece, vlasy, či inak sa dotýkal (pokiaľ to nie je podanie ruky). Netvrdím, že ide o sexuálne obťažovanie, ale príde mi to cez čiaru.
a komu by som to mala povedat
a komu by som to mala povedat
@anonym_autor rodicovi, starsiemu surodencovi ? Mate na skole psychologicku ? Ucitelku, ktorej doverujes ?
A teraz to robí niekomu inému? Alebo ti je ľúto, že to nerobí? Venuje pozornosť inej žiačke?
A teraz to robí niekomu inému? Alebo ti je ľúto, že to nerobí? Venuje pozornosť inej žiačke?
@anonym_bddda4 nie

@anonym_autor ty máš koľko rokov?