icon

Otázky ohľadom štúdia veteriny

14. jan 2021

Dobry den chcel by som sa opytat aky je rozdiel v chemii farmacie a veteriny. Ktory z tychto 2 odborov je lahsi? Zvladnutelnejsi? Vie mi niekto opisat ake je studium veteriny? Dakujem.

sisa_s
•
14. jan 2021

No z tychto 2 nie je lahke ani jedno 😀 ale chemie je urcite viac na farmacii

sirka9
•
14. jan 2021

chémie viac na farmácii, aj keď by to mohlo byť diskutabilné, čo sa týka laboratórnej diagnostiky na veterine. podstatnejšia je ale tá latina 🙂 buď sa učíš názvy bylín alebo zvierat (každú kosť, každý sval, väz, roviny, smery atď. u každého zvieraťa - u farmácie je to proste bylina a jej názov). na farmácii nebudeš musieť brať krv krave, prasaťu, pichať ho atď. a na záver, myslím si, že VŠ si netreba vyberať podľa toho, na ktorej je koľko chémie 🙂 každý odbor má niečo viac a menej, lepšie, horšie 🙂

zuzka251
•
14. jan 2021

Veterinu a sucasne farmaciu asi nema vystudovanu vela ludi. Na farmacii sme mali mrte🙂 chemie, kazdy semester od zaciatku. Neviem, ci by som volila farmaciu, ak mas k chemii uplny odpor, ak je ale toto tvoja vysnivana cesta, drzim palce, da sa to zvladnut, len sa treba ucit, tvrdy sitzfleisch 😉 ale to urcite aj na veterine...

martinka20121980
•
17. feb 2026

Prosím Vás nema niekto vypracovane z chémie

martinka20121980
•
Autor odpoveď zmazal
•