Pink Asistent (Kristína Janečková) - recenzie
Ahojte, zaujíma ma, či má niekto skúsenosti s touto pani, ktorá organizuje kurzy virtuálna asistentka a social media manager. Rozmýšľam absolvovať taký kurz, len neviem, či jej dôverovať. Kurz samozrejme nie je zadarmo a v dnešnej dobe je tažké zistiť, či to nie je podvod.
ludia je to scam.. venujem sa tejto praci profesionalne uz 8 rokov a vobec to nieje take jednoduche ako pani prezentuje. ani ziskavat klientov, ani tvorit samotny obsah urcite nieje na hodinku denne ako pani kristina tvrdi. nekupujte to a nepodporujte jej nic nerobenie. Sledujem ju obcas lebo je to "konkurencia" ale som pokazde zhrozena. Zaraba na neznalych ludoch, treba ale omnoho viacej znalosti ako jeden takyto kurz. Marketing je velmi siroke tema a treba mu rozumiet z viacerych uhlov. Je to studium na cely zivot. Ak vas to bavi, najdite si profesionalnejsie kurzy kde sa zaskolite odborne a rovno aj s cennym certifikatom (na tie klienti dost pozeraju)
ludia je to scam.. venujem sa tejto praci profesionalne uz 8 rokov a vobec to nieje take jednoduche ako pani prezentuje. ani ziskavat klientov, ani tvorit samotny obsah urcite nieje na hodinku denne ako pani kristina tvrdi. nekupujte to a nepodporujte jej nic nerobenie. Sledujem ju obcas lebo je to "konkurencia" ale som pokazde zhrozena. Zaraba na neznalych ludoch, treba ale omnoho viacej znalosti ako jeden takyto kurz. Marketing je velmi siroke tema a treba mu rozumiet z viacerych uhlov. Je to studium na cely zivot. Ak vas to bavi, najdite si profesionalnejsie kurzy kde sa zaskolite odborne a rovno aj s cennym certifikatom (na tie klienti dost pozeraju)
@windylu Ahoj vedela by si my dať tip na dobré kurzy , prípadne koľko stoja tvoje služby ? Potrebujem pomôcť alebo sa naučiť spravovať si svoje sociálne siete nakoľko mám cestovnú agentúru a chcela by som začať predávať zájazdy online . Ďakujem
@windylu dobrý deň
Viete mi prosim dať nejaký tip na dobrý kurz? Kľudne aj zahraničný ? Pripadne ak sa venujete aj vy ? Ďakujem😊
Pokud někdo chce více info o kurzu detailně napište mi na everglade@seznam.cz
Koupila jsem si SSM a Mastery Ads.
Co obecného hodnocení týče. Není to podvod, ale je to výsměch klientovi. Ten kurz vás letem světem provede. Cílem Pink Asistenta je vytvořit si nové ovečky, co pro ně budou pracovat za pár drobných, protože CZ/SK trh je Virutálními Asistenty přehlcený. Nezajímá je, zda máte nějakou potíž, nikdo vám neodpoví na chatu, WA, mail ani Adam na svých jiných portálech a mailech. Můžete psát kam chcete. Ani to nečtou.
Za další, pokud jste tak naivní, že věříte, že je to na hodinu práce týdně nebo měsíčně, tak rozhodně nikam neklikejte a už vůbec nekupujte.
Já jsem to nekupovala pro to stát se něčí asistentkou, ale dělat si to sama. Ale je to tak spletité, že když začínáte-li od nuly, někde se ztratíte. Pokud nikde, tak v nastavování reklam, dozajista. To je tak měnící se každý den, že jsou vyhozené peníze kupovat si Master FB Ads.
Prostě pokud už nejste na dost vysoké úrovni v tomto, jsou to vyhozené peníze. Protože tento mile se tvářící pár, je arogantní dvojice, kterou nezajímá nic jiného než prodat kurz.

rada napisem osobnu skusenost do sukromnej IP