Porovnanie ekonomických fakúlt: EUBA, Komenského a FEM Nitra
Ahojte, rozhodujem sa tento rok na akú VŠ, spomedzi EUBA, Komenského a FEM Nitra (všetko ekonomické fakulty/podnikový manažment) a bola by som rada, ak by ste zazdieľali skúsenosti, prípadne porovnali ak poznáte niekoho z týchto škôl. Vopred ďakujem🙂
@emaburzova ja mám EUBU -Narodohosp.fakultu. Vedomosti Top, uplatnenie Top, moja subjektívna spokojnosť: maximalna
@emaburzova ja mám EUBU -Narodohosp.fakultu. Vedomosti Top, uplatnenie Top, moja subjektívna spokojnosť: maximalna
@anonym_1f742b dakujem za odpoveď. Bolo to veľmi náročné? Ja sa len bojím aby som neprišla o nervy. Mám strašne veľa veci ktoré robím popri škole a chcem sa im venovať naďalej, len neviem či by to popri eube išlo...
@anonym_1f742b dakujem za odpoveď. Bolo to veľmi náročné? Ja sa len bojím aby som neprišla o nervy. Mám strašne veľa veci ktoré robím popri škole a chcem sa im venovať naďalej, len neviem či by to popri eube išlo...
@emaburzova áno, veľmi ťažká fakulta
Mám za sebou NH EUBA a následne MUNI ESF v Brne. Ak máš možnosť, zváž to Brno. Je to náročné, EUBA proti tomu boli jasličky. Ale stálo to za to.

@emaburzova FM UK potom asi EUBA a potom Nitra (tie druhe 2 miesta neviem, mozno je to jedno...