Právnická fakulta UK alebo UMB: Ktorá je lepšia?
Ahojte. Mám dilemu s výberom vysokej. Prijali ma na právnickú aj do Bratislavy, aj do Bystrice a neviem sa rozhodnúť aká škola bude lepšia. Chcem popri skolu aj brigádovať, takže nechcem sa bifliť celý čas ale aj chcem sa niečo nauciť aby v príbehu štúdia alebo po skončení skoly ísť pracovať v odbore. Ak máte nejaké skúsenosti, napíšte o tom prosím🙏🙏
Skolstvo na sk je tak mizerne, ze v Ba je len o nieco menej mizernejsie. Komu sa da, ide do Brna, alebo Prahy.
Skúsenosť mám z inej fakulty, ale tak objektívne a na základe mne dostupných informácií určite chod do BA. Máš oveľa väčšie možnosti na brigády napr. v advokácii v BA, a podľa mňa aj v životopise bude lepšie vyzerať Komenského.
Toto nieje o uceni a procese vyuky. Pre tvoj zivot bude ovela ovela dokezitejsie ake vazby pocas studia dokazes naviazat a neskor ich vyuzit. V tejto brandzi su znamosti dokezitejsie ako cokolvek ine. Jednoznacne UK
Pravo je ale jedna z mala veci s ktorou v zahranici moc dieru neurobis (kazda krajina ma total odlisne certifikacie plus mega tazka rec v cudzom jazyku) takze tvoja jedina moznost je robit dieru do sveta doma tak bacha na to.

UK