Predškolská a elementárna pedagogika UK v Bratislave - externe
Ahojte, je tu niekto kto študuje externe predškolskú a elementárnu pedagogiku UK v BA?
Dobré ráno, nejaké informácie od prváčiek? Ktoré chodia do BA?Chodila som prvý semester do Nitry,ale som veľmi sklamaná s prístupom profesorov. Tak chcem začať niekde inde od septembra.
@maru1453 Ahoj, prečo si sklamaná? My ideme s kamoškou zajtra na DOD v Nitre a chceme tam ísť externe na predškolskú pedagogiku. Bývame pri Nitre, tak je to pre nás najideálnejšie.
@kacenka155 a
@kacenka155 ahoj.Prosim ta ako prebieha vyucba v BA?Vsetky prednasky su prezencne alebo su aj online.Ako si spokojna na skole?Poprosila by som blizsie info.Dakujem pekne🙂
@brmbo ahoj.
Nieco online, vacsina prezencne.
Vela prac, ale da sa to zvladnut. Ja som predstym bola v TT a to bol otras... toto je uplne super 🙂 aj s profakmi sa da lepsie jednat 🙂 ale jasneze, aj tu su "sito" predmety, ale bez toho neni vyska 😅 ale vsetko je tu schodnejsie za mna 🙂

@maru1453 ja som bola sklamana v TT, teraz som v BA a som uplne spoko ;)
@kacenka155 a
@kacenka155 ahoj.Prosim ta ako prebieha vyucba v BA?Vsetky prednasky su prezencne alebo su aj online.Ako si spokojna na skole?Poprosila by som blizsie info.Dakujem pekne🙂