Prijímačky na právo UK: Tipy a rady pre uchádzačov
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s prijimackami na právo UK, v júni ich idem písať a neviem čo mám čakať, viem že sú tam otázky z dejepisu a občianskej, ale neviete či tam býva aj viac správnych odpovedi a či je ten test celkovo ťažký ???
@saritaaaaaa je ťažký plus otázky zo všeobecneho rozhľadu.Mas odporúčanú literatúru, ktorú si musíš prejsť.Minuly rok bol výber dve odpovede a ani jedna nemusí byť správna.Zaobstaraj si testovnice buď ich ponuka fakulta, alebo si zozen z Košíc nech máš aspoň trocha prehlad
@anonym_77bc78 Okej ďakujem za odpoved, ešte ak sa môžem spýtať by ma zaujímali tvoje skúsenosti, ako dlho si sa pripravoval/la a a že či si sa aj dostal/la, ak sa teda môžem spýtať
@anonym_77bc78 Okej ďakujem za odpoved, ešte ak sa môžem spýtať by ma zaujímali tvoje skúsenosti, ako dlho si sa pripravoval/la a a že či si sa aj dostal/la, ak sa teda môžem spýtať
@anonym_80f7e5 to som sa pýtala sestrinho syna.On išiel bez prijímačiek maturoval z dej, on, ale spolužiak robil prijímačky.Su tam obidvaja da sa to zvládnuť, keď ťa to chytí.

@saritaaaaaa je ťažký plus otázky zo všeobecneho rozhľadu.Mas odporúčanú literatúru, ktorú si musíš prejsť.Minuly rok bol výber dve odpovede a ani jedna nemusí byť správna.Zaobstaraj si testovnice buď ich ponuka fakulta, alebo si zozen z Košíc nech máš aspoň trocha prehlad