icon

Priťahujete si veci do života?

26. máj 2020

Ahojte. Je tu niekto, kto si do svojho zivota veci pritahuje? Nie je to tema pre kazdeho, rozumiem tomu. Pytam sa tych, ktori to praktizuju. Ako to mate vy? Viete sa o niecom doslova presvedcit? Ide o to, ze u mna je "problem", ze kym nie je spravny cas, neverim tomu, potom pride okamih, uverim a zacne proces...obcas trva par dni, par tyzdnov, alebo iba par hodin. Ak nie je ten spravny cas, pride mi, ze klamem samu seba.

Strana
z2
kvetinka75
26. máj 2020

Snazila som sa ale nejakomi to nejde

autor
26. máj 2020

@kvetinka75 mne sa to nastastie dari 🙏 aj tebe prajem vela stastia, nevzdavaj sa

merkelica
26. máj 2020

jasne, vyzera to asi tak.. ze idem autom.. hovorim si ze ten typek mi asi nechce dat prednost a prask a uz som v nom..

kvetinka75
26. máj 2020

Daj prosim ta navod. Uz som precitala tolko clankov a knih ako to dosiahnut a nic. Cim viac som sa na to sustredila tym sa dial opak

gerfinka
26. máj 2020

Ja som si teraz pritiahla. Priala som si, aby som pri druhom pôrode mala tu istú doktorku, ako pri prvej dcérke a podarilo sa....

autor
26. máj 2020

@kvetinka75
Odporucam videa napriklad od Michala Drienika na youtube, ked nevies po anglicky. Mozno si iba prajes zle🙂 resp. zle to formulujes. Deje sa opak, lebo mas strach, ze sa stane opak.
Urcite to nefunguje vo vsetkom (nie sme trebars nesmrtelni a krava hned nepadne z neba), treba byt aj realista a necakat, ze to pride same.

iffushka
26. máj 2020

Mne sa to celkom darí. Na takých 60 percent. Tiež mám problém samu seba presvedčiť, tak sa snažím ísť na to postupne. Ale kľúčom je podľa mňa zapriať si a potom už na to nemyslieť.

sunny8
26. máj 2020

Ja som sa takto dostala z depresie 🙂 priťahujem si to čo chcem a zároveň akceptujem aj to čo mi nebolo dané ako cestu k tomu čo chcem

jankaovecka
26. máj 2020

Samozrejme, kazdi si pritahujeme do zivota vsetko co sa nam deje. Nahody neexistuju. Zalezi od typu nasich myslienok, od kazdej jednej minuty kam ju nasmerujeme. Treba len tie myslienky mat stale pod kontrolou a tam je problem. My si vytvarame sami nasu realitu, ci chceme ci nie. Neviem presne co myslis tym, ze nie je spravny cas, lebo vzdy je spravny cas. Nestaci, ked si to budes opakovat, a inokedy to odsunies do uzadia. Musis tym zit tak, akoby to uz bolo. A ked pride spravny cas, ist do toho. Napr hladam si konkretnu pracu, to neznamena ze hned sa mi aj objavi v pracovnych ponukach. Pretoze v mysli mam stale obavy a strach, mam odpor. Ked si ten strach a odpor uvedomim, tak sa mi veru ta ponuka aj objavi.

olli456
26. máj 2020

Prečítaj si knihu Tajomstvo, tam je vysvetlené ako si veci a situácie priťahuješ

nikyball
26. máj 2020

Skúšala si od drienika to s tou kackou?

kvetinka75
26. máj 2020

@olli456 citala som. Formulujem iba pozitivne a nic

kvetinka75
26. máj 2020

@nikyball pozriem to. Neviem o co sa jedna

bbebe
26. máj 2020

@nikyball ja som to skusala s bubnom 🙂 fungovalo 🙂 do par dni, kukam instagram ( niekoho stories ) a tam bubny pod stromcekom v nejakej spomienkovej fotke 🙂

lavender273
26. máj 2020

Trosku mimo odpoved, no ja si uz roky privolavam jackpot 🤣 neviem kto to 'tam hore' vedie ale evidentne nechape co vlastne chcem. Niekde robim chybu.

tenerifka
26. máj 2020

Ano.
Myslim, ze clovek na to musi dozriet, a mat urcite poznanie a primeranu mentalnu vybavu, nie kazdy je schopny precitane aj spravne pochopit a preniest do svojho zivota.

jankaovecka
26. máj 2020

@kvetinka75 na to aby sme si pritahovali zelane veci do zivota musime byt uz na urcitej vedomej urovni. Cakat, ze ked si zacneme pozitivne formulovat veci tak pridu, je blbost. Tak to nefunguje. To je akoby vam niekto da tazky priklad z fyziky a vy ho musite vyriesit. Musim rozumiet celku a potom z neho vybrat to co chcem!

ayanamirei
26. máj 2020

mna by zaujimala skor odpoved na opacnu filozofiu - ked niekoho uz nechcem vo svojom zivote nikdy ani vidiet, da sa aj to dosiahnut myslou ? alebo to je negativne a teda to nejde ?

ckatka
26. máj 2020

@ayanamirei musíš ho "pustiť zo svojho života". Ospravedlniť sa mu...A poprosiť ho o odpustenie. Poďakovať mu za úlohu ktorú zohral v tvojom živote. Vo svojej hlave, zaroven povedať si to nahlas. A vypustiť energiu ktora je zablokovaná tým že k nemu prechovavas negatívne emócie. Zdatnejsi to zvládnu aj z očí do očí. Ale nie je to sranda.
Mne to veľmi pomohlo a fakt som sa zbavila všetkého zla okolo seba

jankaovecka
26. máj 2020

@ayanamirei nejde o to ci je to pozitivne ci negativne. Je to slovickarenie. Akym privlastkom to onalepkujeme, je len na nas. Vesmiru je to jedno ako si to vsetko nazyvame. Ak teda chceme taketo slova pouzit, pritahujeme vsetko negativne aj pozitivne. Ked niekoho nechces uz v zivote vidiet, tak sa mu budes vyhybat ako sa len da a zaroven si uvedomit preco si ho stretla, co ta mal naucit. Zaroven si musis uvedomit, ze je taky, akym ty nechces byt. Myslou sa da dosiahnut vsetko, je to nastroj, s ktorym sa ucime pracovat.

ckatka
26. máj 2020

A k pôvodnej otázke. Áno. Veľa sa venujem tejto problematike. A veru ide mi to dosť dobre. Len myslite na to, že niekedy nedostanete co chcete, pretože to nie je v súlade s najväčším dobrom pre vás. Všetko je ako ma byt a všetko je pre niečo.
Ja už som vo fáze, ze keď sa mi prihodí niečo neprijemne...absolútne nenadavam...ale zbystrim pozornosť....ze "co mi tým chceš povedať? Alebo co mam spraviť inak? Kam ma (vesmír) chceš nasmerovať?" Otvorím hlavu, srdce, všetko....A pozorujem, počúvam, vnímam....
A je až neuveriteľné ako vždy všetko zaklapne ako ma...aj keď je to na začiatku absolútne nepravdepodobné.

autor
26. máj 2020

@ayanamirei
Dobre a zle neexistuje, my sme si to pomenovali.
Pocuvala som o tom krasne video, neviem si vybavit, co to bolo, jednoducho sa hovorilo o tom, ze ak tie pocity nazves trebars pocit 1 a pocit 2, neprikladas tomu taku ulohu.
Este k tvojej otazke, cestou nie je priat si, aby si niekoho uz nestretla, pretoze si ho len privolavas do zivota. Ale je to na velmi dlho 🙂

autor
26. máj 2020

@nikyball
Skusala! Uvidela som ju hned rano po prebudeni, myslim, ze som tu na koni rozklikla nahodny blog 😄😄 sranda, odvtedy som ju opat nevidela ani raz.

autor
26. máj 2020

@jankaovecka
Nechcem tu opisovat celu situaciu, skratim to.
Na niecom uz dlho pracujeme...partner si velmi zelal, aby to bolo uz isty cas dozadu, ale ja som to tak necitila. Hovorim mu, ze to tak urcite nebude. Opat si dal termin, opat som to tak necitila. Az jeden den prisla myslienka, ze to bude do Vianoc. Nasmerovala som sa tak, zacala som sa tesit, aj ked nasa aktualne situacia tomu vobec nenaznacovala. Este som o tom pobasnila a prisiel telefonat, ktory vyriesil vsetko, co som si zapriala. Potom vsak prisla otazka - preco si si to nezelala skor?
No nuz....neviem....jednoducho som to tak vnutorne necitila aj ked musim podotknut, ze som verila a aj verim, ze ak nastane "ten" moment a vyslem tu spravnu myslienku, naplni sa.
Po telefonate som otvorila diar, zistila som, ze prislo presne to, co sme si urcili za ciel a dojata som podakovala. Vzdy ma to dostane aj ked viem, ze nahody neexistuju.

luccija
26. máj 2020

@ckatka poradis nejaké knihy, články?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
26. máj 2020

@kvetinka75
Odporucam napriklad

https://www.youtube.com/watch?v=p7N_rXKZ-mg

Popripade priamo od Michala

https://www.youtube.com/watch?v=UvsNFErzAL4

Prijemne pocuvanie 🙂

ckatka
26. máj 2020

@luccija nie. Ono to prišlo skúsenosťou. A zistením ze to funguje. ☺️ nepotrebujem knihy a články. Stačí sa otvoriť zahodiť ego a uvedomiť si koľko času mame ma svete a co je dôležité.

katka2505
26. máj 2020

Ja som nič také ešte neskusala,no chcela by som konečne zažiť niečo pekné a dobré.Vždy keď sa niečoho bojím,že sa stane a podvedome na to myslím a bojím sa toho,tak sa to aj stane.A za poslednú dobu je toho na mňa už naozaj veľa.Akoby ma šťastie obchádzalo.

autor
26. máj 2020

@katka2505 Katka, uprimne ti drzim palce. Aj na tomto priklade je krasne vidiet, ze tato sila funguje. Nas vesmir si nevybera, nepozna dobre, nepozna zle. Zalezi len od toho, na co myslis a na co sa sustredis.
Opat zopakujem
Odporucam ti kanal ma youtube Michal Drienik, velmi mi pomohol. Najdes aj vela audioknih, odporucam napr. Alchymista alebo Mnih, ktory predal svoje Ferrari.
Nemusis mat mobil jablcko, bezdrotove sluchadla zakupis uz na hocijaky android. Vyuzivam tak cas pri zehleni, upratovani ci umyvani riadu 🙂 musim povedat, ze ked sa na to spatne pozeram, spominam si, ze to vsetko krasne fungovalo uz od mojej zakladnej skoly...aj ked som o tom nic netusila.
Vela stastia.

Strana
z2