Priťahujete si veci do života?
Ahojte. Je tu niekto, kto si do svojho zivota veci pritahuje? Nie je to tema pre kazdeho, rozumiem tomu. Pytam sa tych, ktori to praktizuju. Ako to mate vy? Viete sa o niecom doslova presvedcit? Ide o to, ze u mna je "problem", ze kym nie je spravny cas, neverim tomu, potom pride okamih, uverim a zacne proces...obcas trva par dni, par tyzdnov, alebo iba par hodin. Ak nie je ten spravny cas, pride mi, ze klamem samu seba.
Mne prislo do zivota vela veci, ktore som chcela, nijak specialne som neziadala, ale mala som ich napisane alebo na obrazku, napriklad som si raz napisala, ze by som chcela mat na pozemku potok, uplne som na to zabudla, kupili sme pozemok s potokom az potom som si precitala, ze ved som si to priala. Tak isto ked som chcela dobreho chlapa, pacil sa mi obrazok na nete, tam sedel taky sympatak starsi bosy (v takej ocividne ohybnej polohe sedel) na zemi s pocitacom a dala som si ho na par mesiacov do pozadia na pc v praci a o par mesiacov som spoznala mojho muza informatika, venoval sa joge :D Ja sa praveze toho bojim uz nieco si priat, lebo aj to clovek musi vediet, vidim to v okoli, ako si ludia nevedia spravne povedat co chcu. Dam mozno taky blby priklad, budem si zelat doma klud a dostanem to tak, ze umrie cela rodina.
Ale inak hentie cari mari vizualizacne mi nikdy nefungovali, videa a kadejake knihy ako tajomstvo.
wau super, aj ja plne verim tomuto cyklu... tento rok mi absolutne nevychadza co som si naplanovala / priala.... ale proste plne akceptujem, ze to tak ma byt a ta moja predstava nebola ta spravna, to najlepsie pre mna. Verim ze vesmir alebo tam nikto hore mi posiela vsetky pozitivne veci do mojho zivota a aj ked v danom momente mi to pride niekedy az hrozne co sa deje, spatne mozno niekedy az po rokoch vidim, ze to bolo to najlepsie co sa mi mohlo stat a ze to bolo urcite len v moj prospech
velmi rada citam / diskutujem na tuto temu, hlavne s ludmi kto to tiez zazil a veri tomu, lebo par krat ked som tuto teoriu vysvetlovala "neznalym", bola som za "divnu" 🙂 🙂
Musíš si veci predstavovať tak.akoby si ich už mala.Precitit ten pocit naplnenia a úspechu.A pre niektoré veci treba aj niečo spraviť, zas to neni tak že chcem.nove auto a budem o.nom.len snívať.Chapes ako to.myslim.
@mimi1237 ja fantazirujem odkedy som sa narodila anic😁
@nikyball nieconsom od neho videla ale nic o kacici. Neemozes mi sem prosim hodit link?
@kvetinka75 páči sa a daj vedieť potom 🙂
@nikyball dakujem
Hm. Ja si do zivota veci nepritahujem. Len proste viem, ze co bude a sa stane a bude to tak. Dolezite udalosti vnimam, presne viem, co sa stane, pripadne, ak ma chcu upozornit, hodia mi to do sna, ako upozornenie pre mna. Je to pocnuc skol, pocnuc ludi, prace, pocnuc zivotneho partnera, bytu, svadby, frajera, pocnuc mojich deti, moj syn ma dokonca navstivil pred narodenim, a pred samotnym pocatim az 2x. Viem, ze sa teraz niekto na tom smeje, ale pre mna je to fajn vediet, co sa stane. A ak mam problem, je to jednoduche, to sa mi staci ten problem povedat nahlas a postazovat sa, v priebehu par dni to odide, situacia sa ozaj zlepsi, ak mam zdravotny problem, tak ten dokonca po postazovani sa, uplne odide. Co je fajn, ze nemusim stracat cas behanim po doktoroch a lezanim v nemocnici.
@nikyball tak oredstavovala som si kacku. O 3 dni pozeram na fcb-ku v skupine zahradkari kde som pravodelne, jazierko a tam plavali 2 take kacky. Potom som chcela nieco vyhrat, predstavovala som si tu cenu a nic. No skusam dalej a uvidim