icon

Rádiologická technika UCM

strawberryxxx
8. mar 2023

Ahojte je tu niekto kto študuje / študoval? Mala by som pár otázok

lenocka8894
8. mar 2023

@strawberryxxx ved ja som vam uz pisala 🤷‍♀️

strawberryxxx
autor
8. mar 2023

@lenocka8894 prepáčte , nevšimla som si správu , no aj tak by som ocenila keby sa vyjadrí aj niekto kto študuje externe napr

simonasaxova
30. máj 2023

Tiež by som mala záujem sa s niekym skontaktovať kto študuje externe radiologickú techniku v Trnave/Piešťanoch

norbi2501
17. nov 2023

@simonasaxova ja to nestudujem ale buduci rok idem podat prihlasku aj tam externe, akurat hladam co sa ucit z biologie na prijimacky , zaujimalo by ma kolko ludi sa hlasilo externe po minule roky aby clovek zhodnotil ake su sance :D

krika1122
15. aug 2024

Ja som tak práve doštudovala, čo by si chcela vedieť?

wolfina12
12. nov 2024

@norbi2501 ahoj ako to dopadlo nakoniex s tym studiom? Nastupili ste?

misela789
3. jan 2026
@krika1122

@krika1122 ahoj, prosím ťa z čoho a v akom rozsahu si sa učila na prijímacky, boli náročné?

tomasso2711
4. jan 2026
@misela789

@krika1122 ahoj, prosím ťa z čoho a v akom rozsahu si sa učila na prijímacky, boli náročné?

@misela789 zdravím. Môžem sa dozvedieť takisto o tom rozsahu prijímačiek

sasa611
9. feb 2026

Ja by som mala tiež záujem sa skontaktovať s niekym kto študuje externe, mala by som par otázok ohľadom štúdia ako to funguje 🙂

wolfina12
10. feb 2026
@sasa611

Ja by som mala tiež záujem sa skontaktovať s niekym kto študuje externe, mala by som par otázok ohľadom štúdia ako to funguje 🙂

@sasa611 ahoj kludne sa ozvi studujem externe

vivi3n
31. mar 2026
@krika1122

@krika1122 ahoj,chcela by som sa opýtať že z čoho si sa pripravovala na prijímačiy?

zuzanaschnittlauch
12. apr 2026

Ahojte @krika1122 alebo @wolfina12 mohla by som aj ja poprosiť viac informácií ohľadom externej verzie štúdia? Môžeme si napísať?

tetapeta
17. apr 2026
@zuzanaschnittlauch

Ahojte @krika1122 alebo @wolfina12 mohla by som aj ja poprosiť viac informácií ohľadom externej verzie štúdia? Môžeme si napísať?

@zuzanaschnittlauch viete poinformovat aj mna prosim? Ja zvazujem studium

zuzanaschnittlauch
17. apr 2026
@tetapeta

@zuzanaschnittlauch viete poinformovat aj mna prosim? Ja zvazujem studium

@tetapeta tiež sa chystám externe, už máte prihlášku ?

tetapeta
18. apr 2026
@zuzanaschnittlauch

@tetapeta tiež sa chystám externe, už máte prihlášku ?

@zuzanaschnittlauch ano, zvazujem to. Ale relevantnych informacii je malo.
Jedine co som zistila je, ze v piatky sa chodi na prakticke... co teda si viem tazko predstavit kedze na 100% pracujem

zuzanaschnittlauch
19. apr 2026
@tetapeta

Jedine co som zistila je, ze v piatky sa chodi na prakticke... co teda si viem tazko predstavit kedze na 100% pracujem

@tetapeta ja som si už poslala prihlášku, tiež pracujem ale tak uvidíme či sa vôbec dostanem

tetapeta
19. apr 2026
@zuzanaschnittlauch

@tetapeta ja som si už poslala prihlášku, tiež pracujem ale tak uvidíme či sa vôbec dostanem

@zuzanaschnittlauch preco sa toho obavate? Hlasi sa pomerne malo ludi a ak je na testoch naozaj to co deklaruju, malo by ist sa to naucit. 🤷🏽‍♀️

zuzanaschnittlauch
19. apr 2026
@tetapeta

@zuzanaschnittlauch preco sa toho obavate? Hlasi sa pomerne malo ludi a ak je na testoch naozaj to co deklaruju, malo by ist sa to naucit. 🤷🏽‍♀️

@tetapeta tak aktuálne svieti pri prihláškach 65 ľudí a berú 30

tetapeta
20. apr 2026

Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?

tetapeta
20. apr 2026
@zuzanaschnittlauch

@tetapeta tak aktuálne svieti pri prihláškach 65 ľudí a berú 30

@zuzanaschnittlauch Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?

zuzanaschnittlauch
21. apr 2026
@tetapeta

@zuzanaschnittlauch Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?

@tetapeta svieti to v prihlaskovom systéme keď si daný odbor rozbalite
A čo sa týka informácii; prijímačky by mali byt z tých kníh biológia čo aj uvádzajú na stránke. A štúdium piatky , soboty. Piatky prax. Jedine dlhšia prax je letná súvislá

tetapeta
21. apr 2026
@zuzanaschnittlauch

@tetapeta svieti to v prihlaskovom systéme keď si daný odbor rozbalite
A čo sa týka informácii; prijímačky by mali byt z tých kníh biológia čo aj uvádzajú na stránke. A štúdium piatky , soboty. Piatky prax. Jedine dlhšia prax je letná súvislá

@zuzanaschnittlauch ja tam nevidim uvedene knihy. Nieco som si nasla a z toho to citam sem tam 🤷🏽‍♀️

zuzanaschnittlauch
21. apr 2026
@tetapeta

@zuzanaschnittlauch ja tam nevidim uvedene knihy. Nieco som si nasla a z toho to citam sem tam 🤷🏽‍♀️

@tetapeta https://fzv.ucm.sk/files/sk/studuj-fzv/bakalars...

a uz ste sa prihlaisli? vieme sa možno aj niekde inde skontaktovať ako si písať tu? 🙂

nikol_h
28. apr 2026
@wolfina12

@sasa611 ahoj kludne sa ozvi studujem externe

@wolfina12 ahoj, prosim nemohla by som ta toez poprosit o info, ake boli prijimacky narocne a hlavne studium? Ci je vela chemie fZiky a pod.. lebo niesom uplne analyticky typ, skoe biologia.. tak ci by som to zvladla externe..a celkovo studium dakujem pekne 🙂

nikol_h
28. apr 2026
@simonasaxova

Tiež by som mala záujem sa s niekym skontaktovať kto študuje externe radiologickú techniku v Trnave/Piešťanoch

@simonasaxova zistili ste nejake info prosim,?

nikol_h
28. apr 2026
@tetapeta

@tetapeta zistili ste nejake info peoism o studiu?

nikol_h
28. apr 2026
@krika1122

@krika1122 ahoj mohla by som sa aj spytat ohladom studia? Chcela som si podatcpeihlasku

krika1122
28. apr 2026
@nikol_h

@krika1122 ahoj mohla by som sa aj spytat ohladom studia? Chcela som si podatcpeihlasku

@nikol_h ahoj ,jasneee kľudne mi napiš správu

nikol_h
28. apr 2026
@simonasaxova

@simonasaxova nasla si niekoho?

tetapeta
29. apr 2026
@nikol_h

@tetapeta zistili ste nejake info peoism o studiu?

@nikol_h toto som zistila-
Ževraj otázky boli v tomto roku hlavne z krvného obehu a vždy bola správna iba jedna odpoveď. Inak nejak presnejšie detaily som nedostala. Ale v tej knihe Biologia 6 je pomerne toho dosť. Na niektorej škole ju raz odporúčili ako pripravnú literaturu na prijimáčky. ale úprimne si už nepamätám kde presne to bolo.

tie prijmacky boli v pohode,ako píšeš,krvný obeh,srdce,aj obličky a vylucovaci systém,niečo z trávenia (pecen) a aj býva prípravný kurz,neviem ci je aj tento rok teda. Ale tie prijmacky sú okej,potom už v skole je to väčšia sranda 😁