Rádiologická technika UCM
Ahojte je tu niekto kto študuje / študoval? Mala by som pár otázok
@lenocka8894 prepáčte , nevšimla som si správu , no aj tak by som ocenila keby sa vyjadrí aj niekto kto študuje externe napr
Tiež by som mala záujem sa s niekym skontaktovať kto študuje externe radiologickú techniku v Trnave/Piešťanoch
@simonasaxova ja to nestudujem ale buduci rok idem podat prihlasku aj tam externe, akurat hladam co sa ucit z biologie na prijimacky , zaujimalo by ma kolko ludi sa hlasilo externe po minule roky aby clovek zhodnotil ake su sance :D
Ja by som mala tiež záujem sa skontaktovať s niekym kto študuje externe, mala by som par otázok ohľadom štúdia ako to funguje 🙂
@zuzanaschnittlauch viete poinformovat aj mna prosim? Ja zvazujem studium
@tetapeta tiež sa chystám externe, už máte prihlášku ?
@tetapeta tiež sa chystám externe, už máte prihlášku ?
@zuzanaschnittlauch ano, zvazujem to. Ale relevantnych informacii je malo.
Jedine co som zistila je, ze v piatky sa chodi na prakticke... co teda si viem tazko predstavit kedze na 100% pracujem
Jedine co som zistila je, ze v piatky sa chodi na prakticke... co teda si viem tazko predstavit kedze na 100% pracujem
@tetapeta ja som si už poslala prihlášku, tiež pracujem ale tak uvidíme či sa vôbec dostanem
@tetapeta ja som si už poslala prihlášku, tiež pracujem ale tak uvidíme či sa vôbec dostanem
@zuzanaschnittlauch preco sa toho obavate? Hlasi sa pomerne malo ludi a ak je na testoch naozaj to co deklaruju, malo by ist sa to naucit. 🤷🏽♀️
@zuzanaschnittlauch preco sa toho obavate? Hlasi sa pomerne malo ludi a ak je na testoch naozaj to co deklaruju, malo by ist sa to naucit. 🤷🏽♀️
@tetapeta tak aktuálne svieti pri prihláškach 65 ľudí a berú 30
Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?
@tetapeta tak aktuálne svieti pri prihláškach 65 ľudí a berú 30
@zuzanaschnittlauch Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?
@zuzanaschnittlauch Kde to vidite? To je stale dobra sanca na prijatie inak 😀 A teda vy mate nejake info o prijimackach, studiu, atd. Od niekoho kto tam studuje externe?
@tetapeta svieti to v prihlaskovom systéme keď si daný odbor rozbalite
A čo sa týka informácii; prijímačky by mali byt z tých kníh biológia čo aj uvádzajú na stránke. A štúdium piatky , soboty. Piatky prax. Jedine dlhšia prax je letná súvislá
@tetapeta svieti to v prihlaskovom systéme keď si daný odbor rozbalite
A čo sa týka informácii; prijímačky by mali byt z tých kníh biológia čo aj uvádzajú na stránke. A štúdium piatky , soboty. Piatky prax. Jedine dlhšia prax je letná súvislá
@zuzanaschnittlauch ja tam nevidim uvedene knihy. Nieco som si nasla a z toho to citam sem tam 🤷🏽♀️
@zuzanaschnittlauch ja tam nevidim uvedene knihy. Nieco som si nasla a z toho to citam sem tam 🤷🏽♀️
@tetapeta https://fzv.ucm.sk/files/sk/studuj-fzv/bakalars...
a uz ste sa prihlaisli? vieme sa možno aj niekde inde skontaktovať ako si písať tu? 🙂
@sasa611 ahoj kludne sa ozvi studujem externe
@wolfina12 ahoj, prosim nemohla by som ta toez poprosit o info, ake boli prijimacky narocne a hlavne studium? Ci je vela chemie fZiky a pod.. lebo niesom uplne analyticky typ, skoe biologia.. tak ci by som to zvladla externe..a celkovo studium dakujem pekne 🙂
Tiež by som mala záujem sa s niekym skontaktovať kto študuje externe radiologickú techniku v Trnave/Piešťanoch
@simonasaxova zistili ste nejake info prosim,?
@tetapeta zistili ste nejake info peoism o studiu?
@simonasaxova nasla si niekoho?
@tetapeta zistili ste nejake info peoism o studiu?
@nikol_h toto som zistila-
Ževraj otázky boli v tomto roku hlavne z krvného obehu a vždy bola správna iba jedna odpoveď. Inak nejak presnejšie detaily som nedostala. Ale v tej knihe Biologia 6 je pomerne toho dosť. Na niektorej škole ju raz odporúčili ako pripravnú literaturu na prijimáčky. ale úprimne si už nepamätám kde presne to bolo.
tie prijmacky boli v pohode,ako píšeš,krvný obeh,srdce,aj obličky a vylucovaci systém,niečo z trávenia (pecen) a aj býva prípravný kurz,neviem ci je aj tento rok teda. Ale tie prijmacky sú okej,potom už v skole je to väčšia sranda 😁

@strawberryxxx ved ja som vam uz pisala 🤷♀️