icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky

janus1
30. dec 2025

Specialna pedagogika RŠ Prešov/Nivam/RK
Ahojte.Viete mi niekto povedat nieco o Rozsirujucom studiu specialna pedagogika?kde mi odporucate,ako to funguje? Dakujem za kazdu radu

lacibo
30. dec 2025

@janus1 ahoj ja som robila cez Nivam BA, koncila som vlani v auguste, za mna najlacnejsie a vsetko online, cize nebolo treba cestovat.

loliki
31. dec 2025
@lacibo

@janus1 ahoj ja som robila cez Nivam BA, koncila som vlani v auguste, za mna najlacnejsie a vsetko online, cize nebolo treba cestovat.

@lacibo A teraz si už špec.ped. na škole? Sama si sa rozhodla, či ťa poslalo vedenie?

lacibo
31. dec 2025
@loliki

@lacibo A teraz si už špec.ped. na škole? Sama si sa rozhodla, či ťa poslalo vedenie?

@loliki ja som uz studovala toto, bola som v polovici studia, ked ma prijali na specku

lacibo
31. dec 2025

@janus1 ale bezne prijimaju ucitelov aj bez ŠP a az potom sa prihlasuju, do 4 rokov treba ukončit

lacibo
31. dec 2025

@janus1 ale u nas bežne prijimaju aj bez ŠP ucitelov, maju lehotu 4 roky na ukončenie štúdia

loliki
1. jan 2026
@lacibo

@janus1 ale u nas bežne prijimaju aj bez ŠP ucitelov, maju lehotu 4 roky na ukončenie štúdia

@lacibo Autorku zaujíma štúdium cez NIVAM. Ty si študovala kde?

loliki
Autor odpoveď zmazal
lacibo
5. jan 2026
@loliki

@loliki uz som pisala vyssie, cez Nivam😂

lacibo
5. jan 2026
@loliki

@loliki ty sa tiež zaujímaš o štúdium ŠP?

loliki
5. jan 2026
@lacibo

@loliki ty sa tiež zaujímaš o štúdium ŠP?

@lacibo áno zaujímam. Ale cez NIVAM to nestačí na pozíciu špec. pedagóga. Ty si bola spokojná s Nivam, splnilo to tvoje očakávania?
Prepáč, nerozumiem, ako si myslela: ja som uz studovala toto, bola som v polovici studia, ked ma prijali na specku
Čo teraz vlastne robíš?

lacibo
5. jan 2026
@loliki

@lacibo áno zaujímam. Ale cez NIVAM to nestačí na pozíciu špec. pedagóga. Ty si bola spokojná s Nivam, splnilo to tvoje očakávania?
Prepáč, nerozumiem, ako si myslela: ja som uz studovala toto, bola som v polovici studia, ked ma prijali na specku
Čo teraz vlastne robíš?

@loliki ja učím na špeciálnej ZŠ, predtým som bola na bežnej ZŠ - mala som problemy s úväzkom, kedze moje aprobačne predmety sa tolko neučia, tak som sa rozhodla este prekvalifikovat😅

lacibo
5. jan 2026
@loliki

Čo teraz vlastne robíš?

@loliki ako pisem vyssie, bola som spokojna, je to jednoznacne najlacnejsia a najvyhodnejsia moznost - vsetko online - ako si dorobiť ŠP, ak si učiteľ. Špecialneho pedagoga by som s tymto nemohla ale ani nechcela nikdy robit. Ja mam okrem ucitelstva kvalifikaciu aj ako školsky psycholog napriek tomu som to nikdy nechcela robiť, mna nebavi taka administrativna praca do 15,30.. mna bavi učenie a max. do 13,30😂😂

lacibo
5. jan 2026
@loliki

Čo teraz vlastne robíš?

@loliki ty mas ake vzdelanie, ak sa mozem opýtat?

lacibo
5. jan 2026
@loliki

Čo teraz vlastne robíš?

@loliki inak vtipne, ze autorka sa uz od otázky viac neozvala a my dve tu diskutujeme😂😂

loliki
5. jan 2026
@lacibo

@loliki ako pisem vyssie, bola som spokojna, je to jednoznacne najlacnejsia a najvyhodnejsia moznost - vsetko online - ako si dorobiť ŠP, ak si učiteľ. Špecialneho pedagoga by som s tymto nemohla ale ani nechcela nikdy robit. Ja mam okrem ucitelstva kvalifikaciu aj ako školsky psycholog napriek tomu som to nikdy nechcela robiť, mna nebavi taka administrativna praca do 15,30.. mna bavi učenie a max. do 13,30😂😂

@lacibo a špeciálne školy dokedy zostanú?

lacibo
6. jan 2026
@loliki

@lacibo a špeciálne školy dokedy zostanú?

@loliki dúfam, že navždy.. čo by s tými deťmi, čo majú v 15. rokoch úroveň ako 2 ročné dieťa bolo, ale neviem prečo sa na to pýtaš - ty si z tohto odboru ci by si len chcela byť?na takú diskusiu naprázdno nemám čas, chcela som len poradiť autorke.. pekný deň