Skúsenosti s atestáciou učiteľky v Ružomberku
Zdravím. Nájdem tu učiteľku, ktorá si robila tento rok atestáciu v Ružomberku? Mám niekoľko otázok.
Dobrý deň, môžem sa opýtať: písali ste to normalne v prvej osobe a použili riadkovanie 1,5? Fotografie, dotazníky, čokoľvek ste dávali dozadu do príloh? Nemali ste napr. fotku ako obrázok vloženú priamo pri texte? Ďakujem .
PS: je potrebné sa ku každej činnosti rozpisovať v zmysle, prečo som zvolila pri dotazníku /rozhovore tieto otázky a čo som z nich usúdila ... Zároveň písať, že,, táto aktivita preukazuje moju ..." či netreba?
Aké otázky ste dostali? Konkrétne by som chcela vedieť.
vo februari som poslala portfolio a stale nemam ziadnu odozvu, prosim vas, tiez niekto cakate takto dlho na termin?
@anonym_b6bd65 mne prisli mailom, postou prisiel iba posudok.
@mafia102 chcem sa opýtať, čo sa týka tých okruhov, koľko sa k tej téme pýtali? Strašne mi to nejde do hlavy... veľmi sa toho bojím, že si nespomeniem a tak...
@mafia102 chcem sa opýtať, čo sa týka tých okruhov, koľko sa k tej téme pýtali? Strašne mi to nejde do hlavy... veľmi sa toho bojím, že si nespomeniem a tak...
@stellinka2011 len dali temu, ja som povedala par viet, a len sa pytali, ako to mame u nas na skole...

Ahoj,nie,iba vymenujes ba com sa podielas.