icon

Skúsenosti s atestáciou učiteľky v Ružomberku

21. okt 2025

Zdravím. Nájdem tu učiteľku, ktorá si robila tento rok atestáciu v Ružomberku? Mám niekoľko otázok.

Strana
z2
mrauco
14. mar 2026

Ahoj,nie,iba vymenujes ba com sa podielas.

eviki9
28. mar 2026

Dobrý deň, môžem sa opýtať: písali ste to normalne v prvej osobe a použili riadkovanie 1,5? Fotografie, dotazníky, čokoľvek ste dávali dozadu do príloh? Nemali ste napr. fotku ako obrázok vloženú priamo pri texte? Ďakujem .
PS: je potrebné sa ku každej činnosti rozpisovať v zmysle, prečo som zvolila pri dotazníku /rozhovore tieto otázky a čo som z nich usúdila ... Zároveň písať, že,, táto aktivita preukazuje moju ..." či netreba?

autor
4. apr 2026

Aké otázky ste dostali? Konkrétne by som chcela vedieť.

v19
24. apr 2026

vo februari som poslala portfolio a stale nemam ziadnu odozvu, prosim vas, tiez niekto cakate takto dlho na termin?

stellinka2011
25. apr 2026
@mafia102

@anonym_b6bd65 mne prisli mailom, postou prisiel iba posudok.

@mafia102 chcem sa opýtať, čo sa týka tých okruhov, koľko sa k tej téme pýtali? Strašne mi to nejde do hlavy... veľmi sa toho bojím, že si nespomeniem a tak...

mafia102
26. apr 2026
@stellinka2011

@mafia102 chcem sa opýtať, čo sa týka tých okruhov, koľko sa k tej téme pýtali? Strašne mi to nejde do hlavy... veľmi sa toho bojím, že si nespomeniem a tak...

@stellinka2011 len dali temu, ja som povedala par viet, a len sa pytali, ako to mame u nas na skole...

Strana
z2