icon

Skúsenosti s MTF na STU

julia51
25. máj 2026

Ahojte,
Ma niekto skúsenosti s tou fakulotu (Materialovotechnologická fakulta na STU). Učil sa niekto kombinovanou metódou? Boli ste spokojní?

anonym_ca3b79
25. máj 2026

@julia51 bola som na kombinovanom, odbor materiálové inžinierstvo. Bolo to dosť náročné tráviť piatky poobede (to bolo väčšinou nepovinne ale ja som chodila) a celu sobotu (veľakrát od 8:00 do 17-19:00) v škole ale dalo sa to zvládnuť. Mala som popritom normálne full time job. Išla som hneď po maturite, po škole som mala výhodu praxe oproti iným študentom ktorí študovali denne. Za mňa veľké plus

julia51
autor
25. máj 2026
@anonym_ca3b79

@julia51 bola som na kombinovanom, odbor materiálové inžinierstvo. Bolo to dosť náročné tráviť piatky poobede (to bolo väčšinou nepovinne ale ja som chodila) a celu sobotu (veľakrát od 8:00 do 17-19:00) v škole ale dalo sa to zvládnuť. Mala som popritom normálne full time job. Išla som hneď po maturite, po škole som mala výhodu praxe oproti iným študentom ktorí študovali denne. Za mňa veľké plus

@anonym_ca3b79 ja tiež by som planovala študovať materialove inzinierstvo na inzinierskom stupni. Vyucujuci su fajn? Ma tento odbor dobre uplatnenie?