Skúsenosti s obhajobou predatestačného vzdelávania v Ružomberku?
Ahojte, robil si niekto predatestačné vzdelávanie v Ružomberku? Máte skúsenosti s tým, ako prebiehala obhajoba tejto prvej oblasti žiak? Čo sa pýtali? Na čo si dať pozor? Prípadne samotná obhajoba atestačného porfolia celého?
Je tu niekto, prosim, kto robil 2.atestacku v Ruzomberku? Vie podat blizsie info. Som pedagogicky zamestnanec a zaujimaju ma i vypracovane otazky. Dakujem.
Ďakujem za odpoveď. No trošku sa bojím, práve toho, že ako tie otázky budú sa pýtať, okruhy som našla....Ako to prebiehalo, nejako veľmi obšírne to chceli zodpovedať, dávali dodatočné otázky? Pýtali sa na novú reformu alebo tak? Kolegyňa robila v Prešove a 45 minút ju "obracali" z každej strany, pritom robila na asistenta a pýtali sa jej otázky typu, že ako sa ona konkrétne sa podieľa na zavedení novej reformy a podobné veci, čo robí preto, aby viac žiakov škola mala, čo robí v rámci inklúzie atď. Dosť nešťastná prišla, spravila, ale povedala, že mala dosť.

ahoj, ja som mala obhajobu online v novembri a bolo to v pohode, ja pracujem ako odborný zamestnanec, oni sa ku obhajobe moc nevzjadrovali, čo som pisala, len potm otakzky treba zodpovedať a dali mi pootm jednu z okruhu, ktoré som sa učila....obhajovala som druhú atestáciu, mala som 5 dní voľno zo zakona na učenie, keby cosi, tak napis