Skúsenosti s vzdelávacím programom od úradu práce
22. jan 2026
Ahojte.
Som momentalne evidovana na urade prace, a zaradili ma to vzdelavacieho programu na operatora vyroby.
Mate s niecim takym skusenost ?
Vraj je to ne mesiac, 8 hodin denne a ako kompenzaciu dostanem 400€.
Predošlá
Strana
z2
Autorka daj vedieť priebežne čo ako sa vám darí😉 kľudne napíš, som zvedavá.. Ak by niečo kľudne hocikedy píš 😊
Predošlá
Strana
z2

@anonym_7f1cb8 dakujem pekne. Prosim, po skonceni vam aj ponukli miesto v nejakej fabrike ? Alebo skoncil kurz a potom klasika , opat sa chodit normalne hlasit na urad ?
@chanel_c po skončení kurzu sa ideš normálne hlásiť.. alebo záleží ako na úrade povedia. My sme mali po kurze. A nám teda lektorka povedala že ak sa aj náhodou zamestnas vo fabrike, po čase môžeš odísť, len aby videli záznamy že si si akože našla prácu. Není do povinné že teraz tam musíš ísť robiť..
Ako už bolo spomenuté, sú to automatické pokyny z úradu. My sme ani raz za 21 dní neboli celý deň.. Hneď prvý deň sme od osem do desiatej boli... A ostatné dni do 11tej.. aj to sme niektorí odišli skôr kvôli busom, lektorka hneď prvý deň keď sme sa navzájom spoznávali dohodli aj na tomto.. sama to navrhla.. a zvyšok išiel hneď po nás, aj zároveň s nami...
To len na úrade strašia.. akože môže byť že to tak niekde funguje.. ale my sme takto fungovali.. práveže tam nikto netrpel, práve naopak sme si to užívali🤣.. k dispozícii je káva, čaj, dostávate tyčinky, kekse, my sme si so ženami chlebíčky a koláče navzájom nosili.. pohodička ako doma 😂.. a boli dni kedy sme tam len tak sedeli a navzjaom sme kecali, nič sme nerobili.. Lektorka aj tak mala toho dosť svojho, takže sme ju nechávali nech si porobi čo potrebuje.. štyri hodiny prešli a išli sme vysmiaty spokojne domov