icon

Slávnostné otvorenie akademického školského roka

12. sep 2022

Ahoj dievčatá - vysokoškoláčky. Pytam sa na vaše skusenosti z univerzít, je nutné zúčastniť sa otvorenia noveho školskeho roka. Idem do prveho rocnika,školu mam ďaleko, v ten den veľa pracovných povinností. Program je v štyle predstavovania, omša, pohostenie pre studentov....vďaka

diewcatqoo
•
12. sep 2022

Ahoj, za cely svoj vysokoskolsky zivot som sa ani raz nezucastnila na slavnostnom otvoreni skolskeho roka. Vzdy som sla az na cvika a prednasky.

zuzuliennka1
•
12. sep 2022

na akej vš je na zaciatku omsa?
no kazdopadne ako prvacka by si sa podla mna zucastnit mohla, dozvies sa tam nove informacie, ohladom studia atd.
v druhom rocniku az po posledny som uz potom nebola tusim na otvoreni ani ja, ale prvy rocnik je proste prvy, ja by som na tvojom mieste isla

benit
•
12. sep 2022

An nasa ma omsu, minuly rok prisli pred kostol a skoncili na kave🤣🤣🤣aspon sa spoznali.

lienka.7
•
12. sep 2022

Omša? To si na KU v Ruzomberku? Pohostenie pre študentov sme nikdy nemali, asi ina doba teraz 🤣
Vo všeobecnosti je otvorenie AR normalne počas výučby a študenti sú na tento čas uvolneni z cvik ci prednášok.

iffushka
•
12. sep 2022

Súhlasím s komentárom vyššie. Nebola som ani raz. Rovnako som nebola ani na jednej vedeckej konferencii.

a_alexandra_a
•
12. sep 2022

@lienka.7 Vôbec nemusí byť na KU ... Ja som chodila na Trnavskú univerzitu a na začiatku akademického roka bola omša Veni Sancte..
Autorka - nebola som nikdy ani na omši, ani na otvorení AR

lasona
•
12. sep 2022

Ja som vždy bola na otvorení, aby som videla čo a ako, aby som spoznala spolužiakov a tak