Štúdium na VŠ sv. Alžbety popri rodine a práci?
Ahojte. Prosim je tu niekto, kto chodil na VŠ sv. Alžbety - Ústav sv. Sáry Marseille ? ako ste boli spokojné externe? mam dve deti , tak a pytam - dalo sa to zvladnut aj popri rodine a praci? velmi by som chcela ist , len sa trochu obavam . Ďakujem pekne
Co ja viem. Na margo prispevku vyssie- da sa zvladnut aj ina vysoka skola popri rodine a detoch. Aj tu som velakrat citala, ze aj pravo zeny vystudovali popri detoch. Nedehonestovala by som takto ziadnu skolu, kamarat chodil popri praci a diplomovku nedal, tak je len Bc.. co mu je aj tak na nic, lebo robi kuchyne a ponjovom si spravil odbor stolar na strednej - vyucny list 😁.
Co ja viem. Na margo prispevku vyssie- da sa zvladnut aj ina vysoka skola popri rodine a detoch. Aj tu som velakrat citala, ze aj pravo zeny vystudovali popri detoch. Nedehonestovala by som takto ziadnu skolu, kamarat chodil popri praci a diplomovku nedal, tak je len Bc.. co mu je aj tak na nic, lebo robi kuchyne a ponjovom si spravil odbor stolar na strednej - vyucny list 😁.
@anonym_a32bfe nemyslim si ale ze toto je zrovna ten pripad - skola Sv. Alzbety a jej smery su tym vyslovene zname, takze nejde o nejake "dehonestovanie skoly" len tak z brucha... Myslim, ze kazdy, co sa i len trosicku pohybuje okolo toho, to vie.
@tamarinka2609 je to škola s jedným z najhorších renomé. Ak chceš študovať sociálnu prácu, pretože sa chceš tým aj živiť, tak v poriadku. Ak ju chceš robiť kvôli titulu, tak odporúčam vybrať si serióznejšiu školu. Čo sa týka toho, či ju zvládneš popri práci a deťoch - určite áno. Ženy popri práci a deťoch zvládajú aj skutočne náročné školy, čiže v tomto problém určite nebude. Ale samozrejme, učiť sa je potrebné, aj venovať čas prácam.
@tamarinka2609 a budeš sa aj tento práci venovať, alebo len mať titul chceš? Ja ako personalistka, keď vidím štúdium na tejto škole ... ach celé zle
áno, práve mám možnosť sa tejto práci aj realne venovať . Preto ma zaujíma vas nazor. A kludne si dam aj poradiť 🙂
áno, práve mám možnosť sa tejto práci aj realne venovať . Preto ma zaujíma vas nazor. A kludne si dam aj poradiť 🙂
@tamarinka2609 ak sa tomu chceš aj reálne venovať, tak potom v poriadku. Hoci ja osobne by som si vybrala sociálnu prácu na inej vysokej škole, ktorá nemá takú zlú reputáciu. Ale ak z pohľadu lokality nemáš inú možnosť, tak kľudne do toho choď, je skvelé, ak ľudia chcú pracovať v tejto náročnej sfére. Zvládnuť školu určite zvládneš.
Studujem oše na tejto skole externe a mozem povedat, ze po 1. rocniku to dost vela ludi nechalo.. takze neviem, aka nenarocna je ta skola.. i ked je dost narocne sklbit studium, prax, rodinny zivot a 12ky v nemocnici

Tak sa spytaj, aka tazka je asi ta skola a aky hodnotny je titul z nej, ako moc zamestnavatelia maju radi jej absolventov, ked sa da s prstom v nose zvladnut popri praci a rodine a ludia ju navstevuju iba preto, ze sa da lahko zvladnut. 🙂