Sú deti, ktoré sa na prijímačky vôbec neučili?
Zdravim, su deti co sa neucili nq prijimacky vobec?
Môj, min. rok na osemročné gymnázium.
Ani dcéra sa neučila.
pred x rokmi syn na 8ročné gymn. Deň pred prijímačkami išiel hrať na ihrisko futbal.
@anonym_autor ale ved urcite... len sa asi kopec z nich nedostalo 🙂 🙂 🙂
Ani dcéra sa neučila.
@anonym_85c0c1 den pred prijimackami je to uz aj jedno, nie?
@anonym_94e6dc
@anonym_9b381b
a dostali sa?
@anonym_autor Áno, moje dieťa. V priebežnom poradí ešte pred prijímačkami bol prvý. Ani na T9.
@anonym_94e6dc
@anonym_9b381b
a dostali sa?
@anonym_63e2fa ano
@anonym_autor v 2012 som sa naučil na prijímacie konanie na OA a dal som to
@anonym_autor v 2012 som sa naučil na prijímacie konanie na OA a dal som to
@anonym_c7abc3 nemyslíš, že sa pýta je niečo iné!?
@anonym_94e6dc
@anonym_9b381b
a dostali sa?
@anonym_63e2fa ano
Ja som sa nikdy naučila. Neviem sa učiť. Maximálne som bola ochotná urobiť si ťaháky. Mam VŠ, som vo vedúcej pozícii a dem robiť doktorát.
Nemám síce medicínu, ale môj odbor mi bol vždy blízky, bavilo ma to. Preto to do dnešného dňa považujem za brnkačku.
Takže ak aj tvoje dieťa si vie veľa zapamätať z počutého a prečítaného, je to ok.
A prijímačky? Pred maturou som nadávala že nemám s kým chodiť von. Všetci sa drvili 🥴
@martul podla mňa chcel napísať,,neučil "
@anonym_autor Moj syn sa na bilingvalny gympel absolutne neucil. Prijimacky urobil a je v druhej tretine medzi prijatymi.
Ani moje deti, vyzili s vedomostami zo zs, jedna bilingvalny 8r gympel, druha biling OA
@martul nemyslis ze sa len preklepol a namiesto e dal a?
A za mňa je tak veľa detí,čo sa neučili a dostali sa do škôl.Ale tiež je veľký predpoklad,že im to v škole ide nejako samo.Urcite to nie sú takí,čo majú v škole horšie známky.Ved je kopec šikovných deti,čo im stačí počúvať v škole.Tiez som uceniu moc nedávala,išlo to samo.A zasa dobré známky a školy nie sú všetko.Nasi susedia chalani sa učili na 3 a 4,všetci nad nimi vzdychali,čo z nich bude.Jeden podniká a ma svoj vlastný autoservis,proste šikovný automechanik a druhý veľmi šikovný stolár.Takze známky nie sú všetko,hlavne treba byť vzdelaný v Tom svojom odbore a byť fakt odborník a robiť hlavne prácu,ktorá človeka baví.Nemozu byť všetci influenceri🙂
@anonym_autor ide o to ze so vybral druhu skolu kde sa robia prijinacky zo sj, chem a bio. No na zs mali formou expedicie, cize ziadne vypocty, pocuky. Prehlad ma daleko vacsi oproti rovesníkom, velmi ho to bavi, no za týždeň nieje sanca to dohnat:(
@anonym_autor ide o to ze so vybral druhu skolu kde sa robia prijinacky zo sj, chem a bio. No na zs mali formou expedicie, cize ziadne vypocty, pocuky. Prehlad ma daleko vacsi oproti rovesníkom, velmi ho to bavi, no za týždeň nieje sanca to dohnat:(
@anonym_autor no snad sa prihlsky davali co februari, za 3m mohol mat formalnu teoriu davno doucenu. Uz zostava len modlit sa
Nie neučili. Dokonca presne aj moja mala prijmačky mať z týchto predmetov nakoniec nam prišlo že na prijmačky nemusí a urobila ich na plný počet
Nie neučili. Dokonca presne aj moja mala prijmačky mať z týchto predmetov nakoniec nam prišlo že na prijmačky nemusí a urobila ich na plný počet
@anonym_250516 dakujem.
@anonym_autor no snad sa prihlsky davali co februari, za 3m mohol mat formalnu teoriu davno doucenu. Uz zostava len modlit sa
@eeffka no tak to sme netusili, ze vyucba firmou expedicie je az tak uplne mimo:(
@eeffka no tak to sme netusili, ze vyucba firmou expedicie je az tak uplne mimo:(
@anonym_autor formou
Moj išiel teraz na bilingválne z 8.tr.a teda ten sa neučil. On mi hovorí, že sa spolieha na jeho prirodzenú inteligenciu. A vyšlo to .
Moj išiel teraz na bilingválne z 8.tr.a teda ten sa neučil. On mi hovorí, že sa spolieha na jeho prirodzenú inteligenciu. A vyšlo to .
@anonym_bb9658 na niektore bilingvalne sa robia skor testy studijnych a jazykovych predpokladov, tam sa velmi neda na to naucit
@anonym_autor ani môj sa neučil, ‘sluboval’, že sa začne v januári , potom február..atd .Aku ma tvoj 1.skolu? Čo tak čítam rôzne diskusie,tak deti, ktoré majú prijímačky z chémie a biológie sa učia.

Dúfam, že áno 😃