Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa
Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?
Ženy, že sa vam chce dvíhať si tlak.. 🤔
@blunka keď ti toto spestruje dni, to je dosť smutné..
@jana_eyre_2 nechápeš, ale nevadí, nemusí každý chápať 😉
@blunka aha už som ťa konečne pochopila. Strpcuje ti život nejaká žena, kturej život nepoznáš a keďže si to nevieš poriesit s nou osobne tak sa navazas do mňa. Už mi je to jasné.
A prepáč ale ja rozumami tu zásobuje ty nás a už by asi naozaj stačilo, lebo ako vidíš už pôsobís asi dosť trápne. Takže už skončí, nemá to naozaj žiaden význam a jedine sama zo seba robíš hlúpanu.
@blunka nepoznám tvojho muža, ale nejde ma rozdrapit. Sedím pri večeri a čítam co zas napíšeš, lebo z teba cítim až tu nudu, ktorej si vystavená po tých 15tich rokoch práce a zjavne nevieš čo s voľným časom. Tahas za o slovíčka robíš zo seba čoraz viac väčšiu hlúpanu. Čudujem sa tvojmu mužovi, že už to nepovie aby si sa prestala strapnovat lebo naozaj už to je skôr o tom, že sa zjavne nudíš a nevieš co robiť a teda ventilu ješ tu nudu tu. Neviem prečo by ma malo rozdrapit, cítiš zo mňa hnev? Skôr mi príde cudne že neustále potrebuješ ako malé dieťa ťahať nitky a predvádzať sa. Ale tak to už je tvoj problém keď nemáš nič iné na práci ako sa tu neustále dotahovat o slovíčka. Je to už naozaj trápne a už aj nudné. Aši by mal admin túto tému zamknúť aby si sa mohla predvádzať už v nejakej inej téme.
@blunka bývala som 30 rokov v byte, v paneláku plnom deti, vymenila sa tam generácia. Kričalo sa v paneláku, kričalo sa pred panelákom. každú sobotu mal niekto žúrku, vŕtalo sa hlavne cez obed keď mi spali deti. V nedeľu vždy niekto klepal rezne. Fajčilo sa na každom druhom balkóne. Ale ani raz nikto nikomu neklopal, nezvonil a nevyhrážal sa políciou a sociálkou a neviem čím vsetkým. Proste sme vsetci žili, pomáhali si a hlavne tolerovali sa. Teraz ľudom vadí aj to, že iní dýchajú.
Keď sme vonku vyvádzali (nie kričali lebo to bol fakt bežné) ale keď už sa schylovalo k nejakej dráme, kričali po nás rodičia kohokoľvek, pripadne to okomentovali ľudia čo išli okolo a bol kľud. Na chvíľu. Normálny sídliskový život, ktorý už teraz málokde vidíš. Lebo už na pieskovisku je kovbojka z piesku vo vlasoch na tri strany.
@atko2009 aj moj muz je policajt a kricime 😝
ale teraz vazne, to je akasi krava, prosim Ta, kto, nekrici na dieta? To nech teraz cez koronu zavola na policiu a poslu ju do kelu... s takym niecim...