icon

Učí sa na vysokých školách po veľkonočnom pondelku?

19. apr 2025
marianarem
•
19. apr 2025

U nas ano.

autor
•
19. apr 2025

@marianarem to ako hneď v utorok?

luliu
•
19. apr 2025

Áno, normálne sa v utorok učí, pre VS neplatia prázdniny ako pre ZŠ a SS. Je bežný pracovný den

elanor
•
19. apr 2025

Vysoke skoly nepoznaju prazdniny ako ZS a SS. Takze ano, v utorok sa uz bezne uci.
Je to aj klasicky pracvny den, vitaj v realite...

marianarem
•
19. apr 2025

Ano, hned v utorok normalne od rana. Ale zavisi to od dekana.

laurinka27
•
19. apr 2025

My mame v utorok rektorske volno.

januska12323
•
19. apr 2025

V utorok ešte býva voľno ale určite vám na škole povedali.

ivka225
•
20. apr 2025

Ano, utorok je pracovny den.

trema
•
20. apr 2025

Ak nie je nejake rektorske/dekanske volno, tak ano

basullinka
•
20. apr 2025

Ak Vám nedal dekan alebo rektor voľno, tak áno. Ale to by ste už mali mať zverejnené na stránke školy. Ja som mala štátnice hneď v utorok po veľkonočnom pondelku.

luliu
•
20. apr 2025

@januska12323 nie nebýva ani náhodou, nie je to žiaden zvyk. Väčšina VS sa normálne uci

januska12323
•
20. apr 2025

@luliu ale áno, za celých 5 rokov čo som ja chodila sme voľno mali, kvôli dochádzajúcim.

simsalabim
•
20. apr 2025

Mnohe VS vsak maju dekanske alebo rektorske volno. Urcite to bude na stranke skoly.

unicornlady
•
20. apr 2025

To ste sa mali dohodnúť ešte pred prázdninami.
Ja si pamätám, že niektorí učitelia povedali, že nebudú napr. v utorok učiť. Niektorí povedali, nech sa dohodneme, či prídeme alebo nie.
Ale ak teda napr. som mala v ten deň hodiny len s 2 učiteľmi, tak ak jeden povedal, že nepríde, druhému sme povedali, že okrem neho nemáme nič a dohodli sme sa, že bude voľno.

lindous
•
20. apr 2025

Ako ste to mali vo štvrtok pred Veľkou nocou? U nás (UK) býva voľno deň pred aj po každý rok, jedno dekanské a jedno rektorské... dokonca aj zamestnanci majú dekanom udelené pracovné voľno... musíš zisťovať konkrétne pre svoju fakultu...