Už si môžete v edupage pozrieť výsledky prijímačiek na SŠ
Na edupage si už môžete pozrieť výsledky...
Zial nie kazdy ma vysledky na edupage. Školy ktore nepodavali prihlasky cez Edupage vysledky nemaju, dokonca ani len tu sekciu e-prihlasky. Dost stresujuce, kedze oficialna stranka je e-prihlasky a nie edupage. Cize ten kto pidaval prihlášku cez e-prihlasky, nevidi nic 😞
@katkaseiner My sme podavali cez eprihlasky a vidime to v edupage.
@katkaseiner My sme podavali cez eprihlasky a vidime to v edupage.
@anonym_bd4446 uz som zistovala, skoly ktore pouzivaju edupage, maju preklopene vysledky. Skoly ktore nie, tak musia pockat. My pouzivame aplikaciu Skola na webe
@anonym_0c37d9
bežne sa nezapájam do nezmyselne vytvorených hádok, ale asi nie ste celkom v poriadku a mali by ste navštíviť psychológa - psychiatra. Alebo je to iná nevypovedaná zášť priamo voči tejto osobe do ktorej sa navážate?
Nič zlé nenapísala, iba že dala množné číslo - my sme nemuseli, kde bolo mienené - dcéra s mamou - to bolo pre Vás tak neprijateľné!?
A tiež nechápem narážky na IQ, čo už majú čo spoločné s tým, že sa rodič teší z úspechu svojho dieťaťa... S Vašim EQ niečo nie je v poriadku!!!
Fakt pre mňa nepochopiteľné Vaše správanie!? Fakt až choré! Robte niečo zo sebou!!!
@anonym_235060 Ďakujem.
@anonym_bd4446 uz som zistovala, skoly ktore pouzivaju edupage, maju preklopene vysledky. Skoly ktore nie, tak musia pockat. My pouzivame aplikaciu Skola na webe
@katkaseiner jaaj, aha, ano, zo skoly na webe sa ano znamky nepreklopili, museli to davat manualne.

@abbey1 gratulujem, vaše dieťa má IQ vyššie ako polovica obyvateľstva. 😃 milujem tieto pyšné matky, aj keď dostať sa na gympel dokáže každé nie hlúpe decko. Nie ste nič výnimočné.
@anonym_0c37d9
bežne sa nezapájam do nezmyselne vytvorených hádok, ale asi nie ste celkom v poriadku a mali by ste navštíviť psychológa - psychiatra. Alebo je to iná nevypovedaná zášť priamo voči tejto osobe do ktorej sa navážate?
Nič zlé nenapísala, iba že dala množné číslo - my sme nemuseli, kde bolo mienené - dcéra s mamou - to bolo pre Vás tak neprijateľné!?
A tiež nechápem narážky na IQ, čo už majú čo spoločné s tým, že sa rodič teší z úspechu svojho dieťaťa... S Vašim EQ niečo nie je v poriadku!!!
Fakt pre mňa nepochopiteľné Vaše správanie!? Fakt až choré! Robte niečo zo sebou!!!