icon

Už si môžete v edupage pozrieť výsledky prijímačiek na SŠ

nynak
28. máj 2026

Na edupage si už môžete pozrieť výsledky...

Strana
z2
anonym_235060
Včera o 10:40
@anonym_0c37d9

@abbey1 gratulujem, vaše dieťa má IQ vyššie ako polovica obyvateľstva. 😃 milujem tieto pyšné matky, aj keď dostať sa na gympel dokáže každé nie hlúpe decko. Nie ste nič výnimočné.

@anonym_0c37d9
bežne sa nezapájam do nezmyselne vytvorených hádok, ale asi nie ste celkom v poriadku a mali by ste navštíviť psychológa - psychiatra. Alebo je to iná nevypovedaná zášť priamo voči tejto osobe do ktorej sa navážate?
Nič zlé nenapísala, iba že dala množné číslo - my sme nemuseli, kde bolo mienené - dcéra s mamou - to bolo pre Vás tak neprijateľné!?
A tiež nechápem narážky na IQ, čo už majú čo spoločné s tým, že sa rodič teší z úspechu svojho dieťaťa... S Vašim EQ niečo nie je v poriadku!!!
Fakt pre mňa nepochopiteľné Vaše správanie!? Fakt až choré! Robte niečo zo sebou!!!

anonym_bd4446
Včera o 10:46
@katkaseiner

Zial nie kazdy ma vysledky na edupage. Školy ktore nepodavali prihlasky cez Edupage vysledky nemaju, dokonca ani len tu sekciu e-prihlasky. Dost stresujuce, kedze oficialna stranka je e-prihlasky a nie edupage. Cize ten kto pidaval prihlášku cez e-prihlasky, nevidi nic 😞

@katkaseiner My sme podavali cez eprihlasky a vidime to v edupage.

zuzana76
Včera o 12:16
@abbey1

@zuzana76 Tak sme to o polnoci skontrolovali i my. Dcéra síce mudrovala, že k čomu. Ale pre istotu. Sedí to. Gratulujem vám. A nech škola splní očakávania.

@abbey1 dakujeme, podobne, julovcata/ augustovcata su sikovne

katkaseiner
Včera o 12:59
@anonym_bd4446

@katkaseiner My sme podavali cez eprihlasky a vidime to v edupage.

@anonym_bd4446 uz som zistovala, skoly ktore pouzivaju edupage, maju preklopene vysledky. Skoly ktore nie, tak musia pockat. My pouzivame aplikaciu Skola na webe

abbey1
Včera o 13:07
@anonym_235060

@anonym_0c37d9
bežne sa nezapájam do nezmyselne vytvorených hádok, ale asi nie ste celkom v poriadku a mali by ste navštíviť psychológa - psychiatra. Alebo je to iná nevypovedaná zášť priamo voči tejto osobe do ktorej sa navážate?
Nič zlé nenapísala, iba že dala množné číslo - my sme nemuseli, kde bolo mienené - dcéra s mamou - to bolo pre Vás tak neprijateľné!?
A tiež nechápem narážky na IQ, čo už majú čo spoločné s tým, že sa rodič teší z úspechu svojho dieťaťa... S Vašim EQ niečo nie je v poriadku!!!
Fakt pre mňa nepochopiteľné Vaše správanie!? Fakt až choré! Robte niečo zo sebou!!!

@anonym_235060 Ďakujem.

anonym_bd4446
Včera o 14:44
@katkaseiner

@anonym_bd4446 uz som zistovala, skoly ktore pouzivaju edupage, maju preklopene vysledky. Skoly ktore nie, tak musia pockat. My pouzivame aplikaciu Skola na webe

@katkaseiner jaaj, aha, ano, zo skoly na webe sa ano znamky nepreklopili, museli to davat manualne.

Strana
z2