Výber medzi FHI EUBA a UNIZA Fpedas ekonomika: čo odporúčate?
Zdravím ,som budúca prváčka a stojím pred rozhodnutím ,ktorú VŠ zvoliť ,neviem úprimne ,čo si vybrať,obe školy sa mi pozdávajú a viem si predstaviť obe,pomohol by mi nejaký univerzálny názor....? Bližšie mám Unizu ,ale to nehrá nejakú extra rolu,skôr mám obavy o tom ,čo budem lepšie zvládať, ,alebo potom ma odradí prílišná náročnosť školy,počula som ,že FHI je z tých ťažších fakúlt ,učiť sa treba všade,mám rešpekt ,ale aj odhodlanie (no a neskôr aj ostatné veci zohrajú rolu,dostupnosť internátu a pod....),len mi ide o to ,aby som to bola schopná raz aj dotiahnuť do úspešného konca ...ďakujem za ochotu ✉️.
ako si na tom s matematikou? V Za sa dosť z tohto predmetu vyhadzuje.
Známej syn skončil v Za a mal pomerne veľký problém sa zamestnať.
ako si na tom s matematikou? V Za sa dosť z tohto predmetu vyhadzuje.
Známej syn skončil v Za a mal pomerne veľký problém sa zamestnať.
@anonym_198c10 tak na matiku určite doučovanie,inak to nevidím, aj keď si vyberiem jednu alebo druhú . Z ostatných predmetov mám dobré základy .
tu druhu nepoznam ale euba bola vzdy elektrickova skola, aj fhi, takze nemusis sa bat, ze by si ju nedala. Zvazila by som uctovnictvo, to bude nahradene AI podla mna
@anonym_0e594a euba bola elektrickova skola a pedas v ziline mala este horsiu povest ako euba😂😂😂
tu druhu nepoznam ale euba bola vzdy elektrickova skola, aj fhi, takze nemusis sa bat, ze by si ju nedala. Zvazila by som uctovnictvo, to bude nahradene AI podla mna
@anonym_0e594a piše dievca, co v živote na tej skole a fakulte nebolo. Predpokladám, ze si bez titulu a počula si od známej, ktora ma sesternicu z druhého kolena, z tretieho lakta a štvrtého oka a studoval tam jej syn, ktory nezvládol ani prvý ročník.
@kliklik ak mas mat v životopise vysokú školu ekonomického smeru, tak z jedným najlepších volieb je prave FHI, personalisti a zamestnavatelia ju poznajú, je to istá výhoda. Školu zvládneš, len sa treba učiť.
@anonym_0e594a piše dievca, co v živote na tej skole a fakulte nebolo. Predpokladám, ze si bez titulu a počula si od známej, ktora ma sesternicu z druhého kolena, z tretieho lakta a štvrtého oka a studoval tam jej syn, ktory nezvládol ani prvý ročník.
@kliklik ak mas mat v životopise vysokú školu ekonomického smeru, tak z jedným najlepších volieb je prave FHI, personalisti a zamestnavatelia ju poznajú, je to istá výhoda. Školu zvládneš, len sa treba učiť.
@anonym_2f7eda nie, je to z prvej ruky, mam vystudovane fhi, odbor hodpodarska informatika, a za mna to bola lahka skola.
BA ma lepsi zvuk ako ZA. Skus niekde v zahranici ukazat titul z maleho mesta, kde ledva poznaju hlavne mesto Ba. Mam FHI, nezdielam nazor, ze bola lahka (statistika, ekonometria, podpora rozhodovania a este par ... neboli lahke, ale je mozne ze dnes zlavili z narokov) a s tou skolou nebol nikdy nikde v zahranici problem.
Ved si pozri na stranke skoly rozpis predmetov a mas. Na Fhi ucto je vela matiky a medzinardone uctovne standardy... obe skoly su dobre pre prax
fak. pedas znamena f.prevadzky a ekonomiky dopravy a spojov-pozri si predmety, ktore sa studuju v jednotlivych rocnikoch vo vybranom odbore-aby si nebola sklamana, ake su tam predmety, ci ta to bude bavit...-niektori ludia na tom riadne zahucali...mozno ba bude lepsia volba...
myslim tie neekonomicke predmety, dla zamerania odboru...
@anonym_2f7eda ja som chodila aj na euba (fpm) aj na UK (praf) a teda euba bola fakt električka.
@anonym_2f7eda ja som chodila aj na euba (fpm) aj na UK (praf) a teda euba bola fakt električka.
@anonym_1541fe pri fpm sa necudujem, tam naberu 300 študentov ročne a polovica to neprežije. Nároky su tam nižšie. A teda každý učiteľ to na fakulte vedel. K nam na Fhi, potom na druhý stupeň zabludilo par študentov z fpm a bol medzi nami citeľný rozdiel v prístupe, výkonnosti a vedomostiach.