icon

Zmena VŠ po bakalárovi

3. jan 2022

Ahojte, je možné vychodiť výšku spôsobom, že si Bc spravím na jednej univerzite a 2. Stupeň na druhej ? Ide o to, že škola ktorú som v BA chcela navštevovať končí titulom Mgr a škola s rovnakým zameraním v inom meste končí Ing .. a vravím si, keď už vrazím do štúdia taký čas radšej by som preferovalq Ing..
Len neviem či je to možné

vikusjk
•
3. jan 2022

Je to mozne, ja som to tiez tak riesila

autor
•
3. jan 2022

@vikusjk parada ďakujem 🙏🏻

ivkazba
•
3. jan 2022

Teda mám roky skúseností s prijímaním ľudí. Riešila by som zameranie školy a využiteľnosť v praxi. Nie to, či budeš ING alebo MGR. Pre mňa ako manažéra sú to rovnocenné tituly, riešim u kandidáta úplne iné záležitosti ako ing versus mgr.

autor
•
3. jan 2022

@ivkazba super. Ďakujem 😊 toto je tiež cenná rada

mamina0078
•
3. jan 2022

Je uplne jedno, ci si Ing alebo Mgr. obidva tituly znacia o vysokoskolskom vzdelani II.stupna. V nicom Ing nema vyhody pred Mgr a naopak.

julie19
•
3. jan 2022

Určite sa dá urobiť Bc inde a druhý stupeň inde… ale ideálne sa informovať na danej vysokej škole kde by si chcela študovať druhý stupeň či ti budú akceptovať povinne predmety a statnicu bc z predchádzajúcej školy … ja som robila Bc v Brne a Mgr v Nitre, najskôr som sa informovala na študijnom či sa to dá, oni žiadali výpis absolvovaných predmetov a keď som dodala na základe toho mi napísali že je to ok, môžem podať prihlášku rovno na mgr

esmera50
•
23. sep 2022

áno, dá sa to, mám kamarátov, ktorým napr. nedali na ich škole už akreditáciu na 2. stupeň, čiže prešli na inú školu a niektorí aj na iný odbor