icon

Ako mám pripraviť 7 ročnú dcérku na bábätko?

mamina155
12. apr 2014

ma 7 rokov

Ako mám pripraviť 7 ročnú dcérku na bábätko?
ellca123
12. apr 2014

ked dcerka zbada ze vam rastie brusko,myslim ze vtedy je ten spravny cas,
ked jej porozpravate ako budete spolu chodit na prechadzky s kociarom, kazda svojim
a co vsetko ju caka, ze sa bude mat s kym hrat.....
moje dcery to milovali,citili sa dospele ked som ja kocikovala a oni so mnou

cerez
12. apr 2014

Ako náhle mi potvrdili tehotenstvo a prvé testy dopadli dobre, oznámili sme to dcére. V tom čase išla mať 6 rokov. Dcéra sa tešila síce na sestričku, ale po zistení sa tešila s nami aj na brášku. Majú veľmi pekný vzťah. Dcéra má zvlášť ochranársky. Synovi nedovolíme biť sestru a sestre zas brata. Proste každý sa musí tomu druhému ospravedlniť a objať sa. Ak môžem poradiť lebo dcérka má už 7 rokov a doteraz bola jedináčik, tak aj pozornosť bola len jej venovaná. Aj po pôrode si urob na ňu čas, len vy dve. U nás boli chvíľky, keď mala pocit, že na ňu zabúdame. Bola som rada, že nám to povedala a mohli sme sa lepšie zariadiť.

vydrnik
12. apr 2014

mám 7r,dcéru,dlho bola jedináčik a ked som sa s nou nastahovala k priatelovi na Slovensko,b olo jej lúto že je stále sama a že všeci jej kamaráti a kamarátky majú sorodzencou.i ked zme starší velmi zme s priatelom chceli deti on už svoje vychoval majú 24,19,17,nečekalo zme dlho a pred vianocami zme to najpv povedali chlapcom-19,17,moja dcera to dobre prijala velmi sa teší a nemohla sa dočkat chvíle ked to môže povedat at všetkým kamrátom,všetko je v poriadku,avšeci sa tešíme na Filípka až tu bude s námi.

klarionela
12. apr 2014

myslim ze uz je dost chytra na to aby to pochopila....horsi je to s mensimi detmi a urcite bude rada a bude t ipomahat 😉