icon

Ako riešiť plač dieťaťa po narodení súrodenca?

12. máj 2025

Ahojte prosim vas nestretli ste sa so situáciou u vas doma ked sa narodilo druhe babatko pričom mate staršieho ze u neho nastal regres?
Moj 7 rocny odkedy sa narodil syncek ktorý ma 2 mesiace tak odrazu zmenil svoje spravanie, place kazde ráno ked ide do skoly pričom sa uci velmi dobre a ma tam aj kamarátov bez problémov. Tiez co chodit na športový krúžok tréner si vsimol ze je taky lenivsi
Syn je prvák aj vychovávateľka mi hovorila ze sa zmenil
Braceka miluje nadovšetko velmi velmi sa na nwho tesil aj sa mu venuje pomáha hra sa s nim. Kocikuje proste vsetko
Takisto sa snažíme aj jemj velmi venovať chodime na vylety rozprávame sa čítame si atd proste klasika Ved malicky velmi vela spinka
Co s tym ? Ako to riešiť? V tej skole nema problem ma ciste jednotky. On sam nevie povedat preco place proste place 😏😏😏

kiki68
12. máj 2025

No mozno tomu nechat volny priebeh, iba ho uistovat vsade, ze ho milujete a ze babo je novy clovek, nie nahrada za neho.

jancejance
12. máj 2025

Skús mu v tomto období prejavovať viacej lásky. Je to pre neho veľká zmena, potrebuje čas, aby si zvykol

beata_k
12. máj 2025

Zrejme preto, ze vie ze si doma a on musi "prec". Je to stale este male dieta, ktore je rado s mamou.

autor
12. máj 2025
@kiki68

No mozno tomu nechat volny priebeh, iba ho uistovat vsade, ze ho milujete a ze babo je novy clovek, nie nahrada za neho.

@kiki68 nechávame avšak je jediný ktorý place ráno v skole. Riadna hanba.. tak uz len z toho dovodu

autor
12. máj 2025
@jancejance

Skús mu v tomto období prejavovať viacej lásky. Je to pre neho veľká zmena, potrebuje čas, aby si zvykol

@jancejance snazim sa.

autor
12. máj 2025
@beata_k

Zrejme preto, ze vie ze si doma a on musi "prec". Je to stale este male dieta, ktore je rado s mamou.

@beata_k Ano vravi ze mu chyba bracek ked je v skole. Len co s tym🥲

beata_k
12. máj 2025

Nic. Vsetko raz prejde. Drzim prst.

livih
12. máj 2025

Dost dlho bol “jedinacik” takze urcite bude dlhsie trvat kym si zvykne.. neboj o par rokov budu najvacsi partaci🫶🏻

kristina2412
12. máj 2025

Treba mu ukázať,že keď je v škole o nič, čo sa deje doma neprichádza a nič zaujímavé mu neujde. Napríklad , bábätko celé doobedie spalo, ja som upratovala , kočíkovala, boli sme u lekára, nakupovala som a tešíme sa na poobedie, keď prídeš a budeme sa hrať...

autor
14. máj 2025

Dakujem pekne za reakcie