icon

Ako vysťahovať brata?

jednorozec99
2. máj 2019

Ahojte,mozno niekomu pride zvlastne ocom tu pisem ale chcela by som radu ako prinutit brata vystahovat sa.... ide oto ze pred dvomi rokmi skoncil strednu a doma vobec rodicom neprispieva(ja som mladsia 17r)
Strasne sa kunam sprava,dost sa znim natrapili... rodicia mu povedali nech sa odstahuje ze oni sa onho cely zivot nebude starat no on nic,vie ze ho tam nechceme no neriesi to neviete nejaku radu aby isiel prec? Nechceme.ho ale oni sa hambia ho vyhofit ze co si otom pomyslia druhy

Strana
z3
via88
3. máj 2019

@dilino pises hluposti, nikde v zakone nic take nie je.

abbey1
5. máj 2019

Napísala som tu pred pár dňami koment, že jedna prispievatelka píše neskutočné blbosti. Dnes mi ju admin zmazal a vraj to mám napísať jemnejšie. ;) Tak sa ospravedlňujem. Dotyčná podavala klamlivé a zavádzajúce informácie. ;) Snáď sa už tu odpoveďami iných poučila a nebude zavádzať naďalej.

beky1813
6. máj 2019

@abbey1 to vzdy robi 😃 napise blbost, potom zaluje a moderatorky mazu. Nie je to prvý krát

zulumilo
16. jún 2019

@dilino do26 rokov len v pripade ze by studoval na VS , co zrejme nestuduje. 😉

zulumilo
16. jún 2019

@mirka17 presne tak. rodic je "povinny" sa starat kym pobera rodinne pridavky. Keby bol taky zakon,tak ked si napr zmyslim,ze mine dieta bude doma este ked ma 20 a ja ho nikde nepustim,tak sa moze aj na hlavu postavit. ci ma potom pojde udat za to,ze ho drzim doma?? 🙄

lenocka12345
16. jún 2019

@jednorozec99 premyslala si niekedy nad tym , co s nim bude ak ho vyhodite ? je to clovek- rodina a nie vysedeny gauc ! A na to ze mas 17 posobis dost zakerne , dat ho na psychiatriu na zaklade coho ? ze sa ho ty chces zbavit ? som rada ze nemam surodencov

Strana
z3