Ako vysťahovať brata?
Ahojte,mozno niekomu pride zvlastne ocom tu pisem ale chcela by som radu ako prinutit brata vystahovat sa.... ide oto ze pred dvomi rokmi skoncil strednu a doma vobec rodicom neprispieva(ja som mladsia 17r)
Strasne sa kunam sprava,dost sa znim natrapili... rodicia mu povedali nech sa odstahuje ze oni sa onho cely zivot nebude starat no on nic,vie ze ho tam nechceme no neriesi to neviete nejaku radu aby isiel prec? Nechceme.ho ale oni sa hambia ho vyhofit ze co si otom pomyslia druhy
Napísala som tu pred pár dňami koment, že jedna prispievatelka píše neskutočné blbosti. Dnes mi ju admin zmazal a vraj to mám napísať jemnejšie. ;) Tak sa ospravedlňujem. Dotyčná podavala klamlivé a zavádzajúce informácie. ;) Snáď sa už tu odpoveďami iných poučila a nebude zavádzať naďalej.
@jednorozec99 premyslala si niekedy nad tym , co s nim bude ak ho vyhodite ? je to clovek- rodina a nie vysedeny gauc ! A na to ze mas 17 posobis dost zakerne , dat ho na psychiatriu na zaklade coho ? ze sa ho ty chces zbavit ? som rada ze nemam surodencov

@dilino pises hluposti, nikde v zakone nic take nie je.