icon

Ideálny vekový rozdiel medzi súrodencami

1. mar 2025

Ahojte..ak máte viac detí.. aké sú vekové rozdiely..a ako si deti rozumejú.. koľko rokov je asi tak.idealne..

Strana
z2
katrin21
2. mar 2025

To mas podobne ako ja..15,5roka rozdiel medzi detmi.a rozumeju si...starsia vezme malu na intrak a ma ine zazitky, presne ako ja kedysi... ma to vyhody ,aj nevyhody a vztah mat budu , ak si budu rozumiet. To nie je o veku. Chvilu to potrva,ale ked mladsia dospeje, dozenu sa..

leuska1997
4. mar 2025

Žiadny 🥲 každé dieťa je iné niekomu vyhovuje 3 ročný rozdiel iným 6-7 záleží od dieťaťa , povahy atd 🙂

jana_eyre_2
4. mar 2025

Medzi prvou a druhým mám 1,5r.. medzi druhou a tretim mám takmer 3roky.. ideálny rozdiel premna je ten 1,5r keď boli mali.. teraz sú to pubertaci, je to jedno 🤪 nemyslím však že by som ti pomohla lebo tento rozdiel málokto považuje za dobrý, ja však hej.. keby to šlo, aj toho tretieho mám skôr, ale som aj tak rada že sú takto na kope..

snowflakenel
4. mar 2025

Ja mam 7 rocny. A dobre. Neviem si predstavit mat 2-3 deti hned po sebe. To by som musela.mat asi krabicku liekov na nervy k tomu ( podla skusenosti kamosiek, ktore.to tak maju). 🙂

evansova
4. mar 2025

@michaela789 Ano, dcery su pyšne a vdacne, jedna z nich ma tiez dvojcata, ta ktora sa narodila ako tretia. Tie dve dvojčata rodia po jednom.
Ked vidim ake su sikovne, uspesne (najmladsia dokonca Slovenka roka v oblasti vzdelavania), tesim sa, ze som to zvladla a vysledok za tu namahu stoju.

Strana
z2