Intímne vzťahy medzi súrodencami počas puberty
Podla vas sa ake veci stávajú v puberte medzi súrodencami?ked je vekový rozdiel maly co vsetko sa moze stat?
@bianka2857 Pokiaľ sú v rodine zdravé pomery, mám na mysli morálku, tak súrodenci vnímajú súrodenca bez nejakej sexuálnej príťažlivosti a bez sexuálnych pudov.
Medzi mnou a bratom je 2r rozdiel. Vyrazil mi zuby, zlomil mi obe kľucne kosti , vyhecoval ma na skok na rampe s korčuľami kde som si rozmliazdila zápästie a lakeť, ja som mu zlomila 2x nos ….. incest sa môže tak stavať medzi mentálne zaostalými jedincami
Medzi mnou a bratom je 2r rozdiel. Vyrazil mi zuby, zlomil mi obe kľucne kosti , vyhecoval ma na skok na rampe s korčuľami kde som si rozmliazdila zápästie a lakeť, ja som mu zlomila 2x nos ….. incest sa môže tak stavať medzi mentálne zaostalými jedincami
@anonym_7ae55b No vy ste tiez nie uplne standard...😏
incest? 0.0 moznost
medzi nami je 13 mesiacov, bili sme sa, nahanali v ramci hier s nozmi, rozmlatili spolu x veci, preletel kvoli mne sklom….
ale v zivote by nas incest nenapadol. inak mame od strednej skoly super vztah, aj v dospelosti
@anonym_7ae55b to vôbec nemusí byť pravda. Ale radšej budem ticho, poznám prípady a pritom rodina na úrovni.
Nie tak dávno tu písala jedna pani ktorá písala ako ju sex. zneužíval starší brat. Až raz povedala dosť . Dokonca - pre mňa úplne nepochopiteľné - v dospelom veku sa bavia akoby nič, lebo však to bolo kedysi dávno a brat viacmenej si nevedel rady so svojou sexualitou.
@anonym_7ae55b No vy ste tiez nie uplne standard...😏
@anonym_4e7be3 tak boli sme trocha ujety to sa nehádam, ale bavíme sa od detstva po pubertu …. Radi sme sa provokovali a vymýšľali blbosti, holt ale to bola doba vyrastania na ulici bez kontroly 😂, väčšinou to boli nehody pri blbnutí alebo priblblych hrách
@anonym_7ae55b to vôbec nemusí byť pravda. Ale radšej budem ticho, poznám prípady a pritom rodina na úrovni.
Nie tak dávno tu písala jedna pani ktorá písala ako ju sex. zneužíval starší brat. Až raz povedala dosť . Dokonca - pre mňa úplne nepochopiteľné - v dospelom veku sa bavia akoby nič, lebo však to bolo kedysi dávno a brat viacmenej si nevedel rady so svojou sexualitou.
@anonym_5bd4cd tak sorry ale ak sa toto dialo a ona sa tvári že je to ok tak potom to nie je rodina na úrovni (aspoň nie po mentálnej stránke) pretože toto normálny vyspelý jedinec robiť nebude
@bianka2857 nieje to standard, ale stáva sa to. Môže sa to stať aj pri veľkom vekovom rozdiely, tu v takychto prípadoch nejde o klasický vztah, zväčša im (nasilnikom) naopak vyhovuje ak je tam nevyvazeny pomer síl a druhá strana je zraniteľná.
Prečo sa pýtaš? Mas podozrenie? Či..?
@anonym_5bd4cd tak sorry ale ak sa toto dialo a ona sa tvári že je to ok tak potom to nie je rodina na úrovni (aspoň nie po mentálnej stránke) pretože toto normálny vyspelý jedinec robiť nebude
@anonym_7ae55b osobne pani nepoznám, písala tu na MK tiež do podobnej témy. Nie tak dávno - max pol roka.
Ju to poznačilo, pritom brat sa snažil tváriť že no a čo . Však to bolo kedysi. Pani nevyzerala žeby mala mentálne problémy - písomný prejav mala celkom slušný. Mentálny postih jej brata? pochybujem, dokonca brat mal rodinu .
@bianka2857 incest nezávisí od vekového rozdielu
@bianka2857 incest nezávisí od vekového rozdielu
@januska12323 ale môže nastať ak je chlapec omnoho starší min. 10 +.
opačne zriedka.
V zdravom prostredí, s normálnym zdravotným stavom, či ako to nazvať, nehrozí žiadne sexuálne harašenie medzi súrodencami, ale tak...
V zdravom prostredí, s normálnym zdravotným stavom, či ako to nazvať, nehrozí žiadne sexuálne harašenie medzi súrodencami, ale tak...
@anonym_361e01 povedala by som, ze riziko je nižšie. Prítomné je však častejšie ako by človek čakal. Žiaľ.
@anonym_361e01 povedala by som, ze riziko je nižšie. Prítomné je však častejšie ako by človek čakal. Žiaľ.
@haley7897 tiez by som tak povedala
@haley7897 tiez by som tak povedala
@bianka2857 tieto 'veci' veľmi krat bývajú tabu a bud sú prežite v tichosti alebo neraz "upratané " vrámci rodiny. Stáva sa to častejšie ako by sme predpokladali. Väčšina sexuálneho zneužívania je vramci rodiny, z toho drvivá väčšina je zneužívanie surodencom. Štatistiky výrazne častejšie ako zneužívanie rodičom.
Tazka otazka, ale asi normalne dotahovacky, oduvacky, obcasne bitky mi pridu znesitelne.
@bianka2857 tieto 'veci' veľmi krat bývajú tabu a bud sú prežite v tichosti alebo neraz "upratané " vrámci rodiny. Stáva sa to častejšie ako by sme predpokladali. Väčšina sexuálneho zneužívania je vramci rodiny, z toho drvivá väčšina je zneužívanie surodencom. Štatistiky výrazne častejšie ako zneužívanie rodičom.
@haley7897 a myslis ze vzdy je to nútené?
@haley7897 a myslis ze vzdy je to nútené?
@bianka2857 určite omnoho častejšie ako nie. Veľkú rolu hrá dispropocia sil, vyzretosti. Jeden z nich nemusí vedieť ako zareagovať, ako povedať nie. Byt ticho zo strachu alebo zmatenosti nieje súhlas.
@bianka2857 určite omnoho častejšie ako nie. Veľkú rolu hrá dispropocia sil, vyzretosti. Jeden z nich nemusí vedieť ako zareagovať, ako povedať nie. Byt ticho zo strachu alebo zmatenosti nieje súhlas.
@haley7897 takze nikdy to nieje vzajomne ze?
incest? 0.0 moznost
medzi nami je 13 mesiacov, bili sme sa, nahanali v ramci hier s nozmi, rozmlatili spolu x veci, preletel kvoli mne sklom….
ale v zivote by nas incest nenapadol. inak mame od strednej skoly super vztah, aj v dospelosti
@lucik194 Že incest 0.0 možnosť?Preto je najviac znásilnení a zneužití detí v rámci rodiny. Niektoré perlíte riadne. Nemá to nič s vekom detí, rodičov, príbuzných. Nič. A áno, v rodinách sa to deje a nie kvôli nízkemu vekovému rozdielu.
@haley7897 takze nikdy to nieje vzajomne ze?
@bianka2857 videli sme Games of Thrones.. 🤣
Ale seriózne, stať sa môže všeličo, ale podľa mňa tomu v takychto prípadoch vždy predchadzala manipulácia z jednej strany. Co sa môže navonok javiť ako súhlas
@bianka2857 videli sme Games of Thrones.. 🤣
Ale seriózne, stať sa môže všeličo, ale podľa mňa tomu v takychto prípadoch vždy predchadzala manipulácia z jednej strany. Co sa môže navonok javiť ako súhlas
@haley7897 Tak teraz za toto dostanem urcite 😀 napriklad ked s tym začne žena?myslis ze chalan povie ze nie a v puberte?
@haley7897 Tak teraz za toto dostanem urcite 😀 napriklad ked s tym začne žena?myslis ze chalan povie ze nie a v puberte?
@bianka2857
to ako sestra bratovi navrhne?? Ty si ta sestra? Ak ano, daj sa liecit a urychlene.
@bianka2857 môže, nemusí povedať nie. Môže súhlasiť, lebo chce nadobudnúť skúsenosť a nemyslí si, ze normálne ma šancu u opačného pohlavia. Môže súhlasiť, lebo sa boji ako by vypalilo odmietnutie...
Zase, disproporcia.
Ako často sa reálne stáva, ze sa na seba súrodenci (ktorí inak maju úspech u opačného pohlavia a su zdravý) pozrú a rozhodnú sa, ze toto je pre nich ten pravý vzťah. Testovanie prvej sexuálnej skúsenosti? Možno. Ale tipla by som, ze vacsina toto navrhne skôr kamarátom, nez surodencovi.
@bianka2857 môže, nemusí povedať nie. Môže súhlasiť, lebo chce nadobudnúť skúsenosť a nemyslí si, ze normálne ma šancu u opačného pohlavia. Môže súhlasiť, lebo sa boji ako by vypalilo odmietnutie...
Zase, disproporcia.
Ako často sa reálne stáva, ze sa na seba súrodenci (ktorí inak maju úspech u opačného pohlavia a su zdravý) pozrú a rozhodnú sa, ze toto je pre nich ten pravý vzťah. Testovanie prvej sexuálnej skúsenosti? Možno. Ale tipla by som, ze vacsina toto navrhne skôr kamarátom, nez surodencovi.
@haley7897 dakujem za odpoved
@anonym_5bd4cd to nebude rodina na úrovni
Ale rodina s vážnymi psychiatrickými diagnózami oboch deti
Chod sa spytat do najblizsej osady tam ti povedia.
@bianka2857 máš brata ktorého chces prefiknúť alebo čo ? Zvláštna téma, nikdy ma nič takéto nenapadlo. Deje sa to niekde určite, napr v osadách. Je to choré.
@anonym_7ae55b Ja na tvojom mieste ako dospelá by som s ním akýkoľvek kontakt preťala 🤦 čo je to za človeka takto sa správať ku vlastnej sestre ....

Neznášajú sa, nadávajú si, robia si napriek alebo naopak sa chápu a podporujú … či niečo iné máš na mysli? Normálnych ľudí totiž nič iné medzi súrodencami nenapadne …