icon

Intímne vzťahy medzi súrodencami počas puberty

bianka2857
Včera o 17:42

Podla vas sa ake veci stávajú v puberte medzi súrodencami?ked je vekový rozdiel maly co vsetko sa moze stat?

Strana
z2
anonym_c7e371
Včera o 17:50

Neznášajú sa, nadávajú si, robia si napriek alebo naopak sa chápu a podporujú … či niečo iné máš na mysli? Normálnych ľudí totiž nič iné medzi súrodencami nenapadne …

anonym_b2693b
Včera o 17:56

@bianka2857 Pokiaľ sú v rodine zdravé pomery, mám na mysli morálku, tak súrodenci vnímajú súrodenca bez nejakej sexuálnej príťažlivosti a bez sexuálnych pudov.

anonym_7ae55b
Včera o 17:59

Medzi mnou a bratom je 2r rozdiel. Vyrazil mi zuby, zlomil mi obe kľucne kosti , vyhecoval ma na skok na rampe s korčuľami kde som si rozmliazdila zápästie a lakeť, ja som mu zlomila 2x nos ….. incest sa môže tak stavať medzi mentálne zaostalými jedincami

anonym_4e7be3
Včera o 18:02
@anonym_7ae55b

Medzi mnou a bratom je 2r rozdiel. Vyrazil mi zuby, zlomil mi obe kľucne kosti , vyhecoval ma na skok na rampe s korčuľami kde som si rozmliazdila zápästie a lakeť, ja som mu zlomila 2x nos ….. incest sa môže tak stavať medzi mentálne zaostalými jedincami

@anonym_7ae55b No vy ste tiez nie uplne standard...😏

lucik194
Včera o 18:03

incest? 0.0 moznost

medzi nami je 13 mesiacov, bili sme sa, nahanali v ramci hier s nozmi, rozmlatili spolu x veci, preletel kvoli mne sklom….

ale v zivote by nas incest nenapadol. inak mame od strednej skoly super vztah, aj v dospelosti

anonym_5bd4cd
Včera o 18:04
@anonym_7ae55b

@anonym_7ae55b to vôbec nemusí byť pravda. Ale radšej budem ticho, poznám prípady a pritom rodina na úrovni.
Nie tak dávno tu písala jedna pani ktorá písala ako ju sex. zneužíval starší brat. Až raz povedala dosť . Dokonca - pre mňa úplne nepochopiteľné - v dospelom veku sa bavia akoby nič, lebo však to bolo kedysi dávno a brat viacmenej si nevedel rady so svojou sexualitou.

anonym_7ae55b
Včera o 18:05
@anonym_4e7be3

@anonym_7ae55b No vy ste tiez nie uplne standard...😏

@anonym_4e7be3 tak boli sme trocha ujety to sa nehádam, ale bavíme sa od detstva po pubertu …. Radi sme sa provokovali a vymýšľali blbosti, holt ale to bola doba vyrastania na ulici bez kontroly 😂, väčšinou to boli nehody pri blbnutí alebo priblblych hrách

anonym_7ae55b
Včera o 18:07
@anonym_5bd4cd

@anonym_7ae55b to vôbec nemusí byť pravda. Ale radšej budem ticho, poznám prípady a pritom rodina na úrovni.
Nie tak dávno tu písala jedna pani ktorá písala ako ju sex. zneužíval starší brat. Až raz povedala dosť . Dokonca - pre mňa úplne nepochopiteľné - v dospelom veku sa bavia akoby nič, lebo však to bolo kedysi dávno a brat viacmenej si nevedel rady so svojou sexualitou.

@anonym_5bd4cd tak sorry ale ak sa toto dialo a ona sa tvári že je to ok tak potom to nie je rodina na úrovni (aspoň nie po mentálnej stránke) pretože toto normálny vyspelý jedinec robiť nebude

haley7897
Včera o 18:10

@bianka2857 nieje to standard, ale stáva sa to. Môže sa to stať aj pri veľkom vekovom rozdiely, tu v takychto prípadoch nejde o klasický vztah, zväčša im (nasilnikom) naopak vyhovuje ak je tam nevyvazeny pomer síl a druhá strana je zraniteľná.
Prečo sa pýtaš? Mas podozrenie? Či..?

anonym_5bd4cd
Včera o 18:14
@anonym_7ae55b

@anonym_5bd4cd tak sorry ale ak sa toto dialo a ona sa tvári že je to ok tak potom to nie je rodina na úrovni (aspoň nie po mentálnej stránke) pretože toto normálny vyspelý jedinec robiť nebude

@anonym_7ae55b osobne pani nepoznám, písala tu na MK tiež do podobnej témy. Nie tak dávno - max pol roka.
Ju to poznačilo, pritom brat sa snažil tváriť že no a čo . Však to bolo kedysi. Pani nevyzerala žeby mala mentálne problémy - písomný prejav mala celkom slušný. Mentálny postih jej brata? pochybujem, dokonca brat mal rodinu .

januska12323
Včera o 18:18

@bianka2857 incest nezávisí od vekového rozdielu

anonym_5bd4cd
Včera o 18:19
@januska12323

@bianka2857 incest nezávisí od vekového rozdielu

@januska12323 ale môže nastať ak je chlapec omnoho starší min. 10 +.
opačne zriedka.

anonym_361e01
Včera o 18:19

V zdravom prostredí, s normálnym zdravotným stavom, či ako to nazvať, nehrozí žiadne sexuálne harašenie medzi súrodencami, ale tak...

haley7897
Včera o 18:28
@anonym_361e01

V zdravom prostredí, s normálnym zdravotným stavom, či ako to nazvať, nehrozí žiadne sexuálne harašenie medzi súrodencami, ale tak...

@anonym_361e01 povedala by som, ze riziko je nižšie. Prítomné je však častejšie ako by človek čakal. Žiaľ.

bianka2857
autor
Včera o 18:34
@haley7897

@anonym_361e01 povedala by som, ze riziko je nižšie. Prítomné je však častejšie ako by človek čakal. Žiaľ.

@haley7897 tiez by som tak povedala

haley7897
Včera o 18:48
@bianka2857

@haley7897 tiez by som tak povedala

@bianka2857 tieto 'veci' veľmi krat bývajú tabu a bud sú prežite v tichosti alebo neraz "upratané " vrámci rodiny. Stáva sa to častejšie ako by sme predpokladali. Väčšina sexuálneho zneužívania je vramci rodiny, z toho drvivá väčšina je zneužívanie surodencom. Štatistiky výrazne častejšie ako zneužívanie rodičom.

rucka77
Včera o 18:50

Tazka otazka, ale asi normalne dotahovacky, oduvacky, obcasne bitky mi pridu znesitelne.

bianka2857
autor
Včera o 18:52
@haley7897

@bianka2857 tieto 'veci' veľmi krat bývajú tabu a bud sú prežite v tichosti alebo neraz "upratané " vrámci rodiny. Stáva sa to častejšie ako by sme predpokladali. Väčšina sexuálneho zneužívania je vramci rodiny, z toho drvivá väčšina je zneužívanie surodencom. Štatistiky výrazne častejšie ako zneužívanie rodičom.

@haley7897 a myslis ze vzdy je to nútené?

haley7897
Včera o 18:54
@bianka2857

@haley7897 a myslis ze vzdy je to nútené?

@bianka2857 určite omnoho častejšie ako nie. Veľkú rolu hrá dispropocia sil, vyzretosti. Jeden z nich nemusí vedieť ako zareagovať, ako povedať nie. Byt ticho zo strachu alebo zmatenosti nieje súhlas.

bianka2857
autor
Včera o 18:55
@haley7897

@bianka2857 určite omnoho častejšie ako nie. Veľkú rolu hrá dispropocia sil, vyzretosti. Jeden z nich nemusí vedieť ako zareagovať, ako povedať nie. Byt ticho zo strachu alebo zmatenosti nieje súhlas.

@haley7897 takze nikdy to nieje vzajomne ze?

enmery
Včera o 19:00
@lucik194

incest? 0.0 moznost

medzi nami je 13 mesiacov, bili sme sa, nahanali v ramci hier s nozmi, rozmlatili spolu x veci, preletel kvoli mne sklom….

ale v zivote by nas incest nenapadol. inak mame od strednej skoly super vztah, aj v dospelosti

@lucik194 Že incest 0.0 možnosť?Preto je najviac znásilnení a zneužití detí v rámci rodiny. Niektoré perlíte riadne. Nemá to nič s vekom detí, rodičov, príbuzných. Nič. A áno, v rodinách sa to deje a nie kvôli nízkemu vekovému rozdielu.

haley7897
Včera o 19:01
@bianka2857

@haley7897 takze nikdy to nieje vzajomne ze?

@bianka2857 videli sme Games of Thrones.. 🤣
Ale seriózne, stať sa môže všeličo, ale podľa mňa tomu v takychto prípadoch vždy predchadzala manipulácia z jednej strany. Co sa môže navonok javiť ako súhlas

bianka2857
autor
Včera o 19:04
@haley7897

@bianka2857 videli sme Games of Thrones.. 🤣
Ale seriózne, stať sa môže všeličo, ale podľa mňa tomu v takychto prípadoch vždy predchadzala manipulácia z jednej strany. Co sa môže navonok javiť ako súhlas

@haley7897 Tak teraz za toto dostanem urcite 😀 napriklad ked s tym začne žena?myslis ze chalan povie ze nie a v puberte?

svetlonos
Včera o 19:09
@bianka2857

@haley7897 Tak teraz za toto dostanem urcite 😀 napriklad ked s tym začne žena?myslis ze chalan povie ze nie a v puberte?

@bianka2857
to ako sestra bratovi navrhne?? Ty si ta sestra? Ak ano, daj sa liecit a urychlene.

haley7897
Včera o 19:13
@bianka2857

@bianka2857 môže, nemusí povedať nie. Môže súhlasiť, lebo chce nadobudnúť skúsenosť a nemyslí si, ze normálne ma šancu u opačného pohlavia. Môže súhlasiť, lebo sa boji ako by vypalilo odmietnutie...
Zase, disproporcia.
Ako často sa reálne stáva, ze sa na seba súrodenci (ktorí inak maju úspech u opačného pohlavia a su zdravý) pozrú a rozhodnú sa, ze toto je pre nich ten pravý vzťah. Testovanie prvej sexuálnej skúsenosti? Možno. Ale tipla by som, ze vacsina toto navrhne skôr kamarátom, nez surodencovi.

bianka2857
autor
Včera o 19:15
@haley7897

@bianka2857 môže, nemusí povedať nie. Môže súhlasiť, lebo chce nadobudnúť skúsenosť a nemyslí si, ze normálne ma šancu u opačného pohlavia. Môže súhlasiť, lebo sa boji ako by vypalilo odmietnutie...
Zase, disproporcia.
Ako často sa reálne stáva, ze sa na seba súrodenci (ktorí inak maju úspech u opačného pohlavia a su zdravý) pozrú a rozhodnú sa, ze toto je pre nich ten pravý vzťah. Testovanie prvej sexuálnej skúsenosti? Možno. Ale tipla by som, ze vacsina toto navrhne skôr kamarátom, nez surodencovi.

@haley7897 dakujem za odpoved

nyusika
Včera o 19:36
@anonym_5bd4cd

@anonym_5bd4cd to nebude rodina na úrovni
Ale rodina s vážnymi psychiatrickými diagnózami oboch deti

ariannazara
Včera o 20:12

Chod sa spytat do najblizsej osady tam ti povedia.

mmia96
Včera o 20:35

@bianka2857 máš brata ktorého chces prefiknúť alebo čo ? Zvláštna téma, nikdy ma nič takéto nenapadlo. Deje sa to niekde určite, napr v osadách. Je to choré.

anonym_84ac8d
Dnes o 00:01
@anonym_7ae55b

@anonym_7ae55b Ja na tvojom mieste ako dospelá by som s ním akýkoľvek kontakt preťala 🤦 čo je to za človeka takto sa správať ku vlastnej sestre ....

Strana
z2