icon

Majú súrodenci rôzneho pohlavia blízky vzťah?

Včera o 12:05

Ahojte, máte tu niektorá dobrý vzťah s bratom? Alebo vaše deti chlapček dievča ? Myslím taký fakt priateľský.. ja mám brata, ale ten vzťah sa nedá porovnať ako so sestrami.. len mi taká dilema napadla, lebo mám dcéru a druhé čakám chlapčeka, či môžu byť z nich vôbec taký partaci, keď to je opačne pohlavie .. dcérke by som dopriala rada sestričku, ale už ďalšie neplánujeme..

anonym_28727c
Včera o 12:14

mam super vztah s bratom, mame po 30 a chodime spolu aj na dovolenky 🙂 sestru nemam

lia2022
Autor odpoveď zmazal
anonym_c80aaf
Včera o 12:52

Mám len bratov. Ešte kým žili rodičia ešte ako tak, ale ako prišlo na majetky - KONIEC. Brat mi minule volal ohľadne otcovej firmy a poslal ma do PI*E, lebo som s jednou vecou nesúhlasila. Je medzi nami pomerne veľký vekový rozdiel.

tenerifka
Včera o 12:59

Velmi dobre aj so sestrou aj s bratom, aj ked zijem velmi daleko, sme denne v kontakte cez whatsapp-mame skupinu, a obcas aj travime dovolenku spolu. Sestra je o 3 roky starsia a brat o 6 rokov mladsi.

1sally12
Včera o 13:21

Žiadny

anonym_72030f
Včera o 13:37

Zatial velmi dobry vztah - maju 12 a 10, mladsie dievca - ale aj sa pohadaju, pobiju. Babske veci riesi samozrejme so mnou a kamoskami, chlapca nezaujimaju lesky na pery, a tak. A ju zase technicke veci. A mam este potom druhu varku, zase chlapec a dievca, 5 a 3 roky a to je to iste, aj sa hraju spolu, aj sa biju, no a cakame dievca este, takze najmladsia bude mat este sestru o 3,5 roka mladsiu. Tak uvidime.
Ja som.so sestrou o 3 roky, mali sme vztah dobry, ale sme rozne povahy a segra ma taku tazsiu povahu, podla mojho muza, ale mam aj sesternicu a ta je mladsia odo mna o 2 roky a vyrastala blizko nas a s tou si rozumiem velmi dobre. Len sme od seba dost daleko, ale ked si volame, tak aj 2 hodiny 🤪. Brata nemam.

rebellefleur
Včera o 13:40

Ja s bratom (3r rozdiel je medzi nami), taky priemer. Ale to je dane skôr tým, že my sme povahovo úplné protiklady - ja "divoky" extrovert, on ķľudný introvert.

anonym_7ad02a
Včera o 14:16

@anonym_autor u nas super, az kym sa to nezmenilo svadbami, najma teda citim vplyv svagrinej, jednoducho ina zena vo vztahu 🤣

marianarem
Včera o 14:55

@anonym_autor Jasne, ze mozu byt aj partaci. Je pravda, ze ked je taky ozaj blizly vztah na urovni najlepsich kamaratov, tak v mojom okoli skor medzi sestrami. Ale vela mojich kamaratov ma dobry vztah so surodencom opacneho pohlavia, stretavaju sa, aj si pomozu, ked treba. Na druhej strane poznam aj viacero zien, co sa roky nebavia so svojou sestrou, dokonca v jednom pripade si az vyslovene robia zle.

anonym_9cdc90
Včera o 15:00

Mám sestru staršiu o 8r, nemáme nejaký top vzťah taký normálny, ale ešte aj so švagrinou mám lepší. Brat je starší o dva roky s ním vychádzam super. Ale pripisovala by som to povahám, sestra je veľmi ťažká povaha a brat je salamista

anonym_d58d4c
Včera o 15:04

Mala som.brata, vztah vynikajuci.

anonym_212b81
Včera o 15:08

@anonym_autor keď máš dievča, teraz čakáš chlapca a ďalšie už neplánujes, je úplne zbytočne toto riešit. Je to veľmi individuálne. Ja s bratom nemám dobrý vzťah, so sestrou oveľa lepší. Ale môj brat je prípad, takmer nikto z rodiny s nim nemá dobrý vzťah.
Mam 2 synov, vekový rozdiel 3 roky. Pohlavie síce rovnaké ale ze sa mi ich vzťah páči, nemôžem povedať. Sú proste veci, s ktorými nič neurobis.

anonym_7a2df0
Včera o 16:22

Ja mám skvelý vzťah s bratom ale je starší ochranar🙂
Ked je dievča staršie je to trocha iné ale myslím, že ajtak dobré
No každopádne je to individuálne a od povahy

ivett1
Včera o 18:50

Ja mám super vzťah s bratmi, som staršia o rok a od druhého o 10r. ...a moje deti majú tiež perfektný vzťah...teraz majú 17 a 19 rokov...ja viem, mám veľké šťastie, že je to tak...

elzu
Včera o 19:04

Mam krasny vztah s o 4 roky mladším brachou 🤩
Ono podle me nezalezi na pohlavi, ale na mnohem vice faktorech- vliv a pristup rodicu k obema detem, povaha sourozenců, jejich pozdejsi pratele ale i partneri/partnerky.

My treba s brachou do mych 15 sdileli pokoj- a povidali jsme si do noci. To nas vztah hodne formovalo, i kdyz jsme taky samozrejme meli casy, kdy jsme si lezli na nervy a nebo kdy jsme proste kazdy meli vlastni zájmy.

anonym_fb98bc
Včera o 19:34

Ziadny. Vdaka svagrine.

barka1
Dnes o 04:48

Mat syna je skvele.
Dobré vztahy nezaruci rovnake pohlavie.