Mali by ste mať druhé dieťa s veľkým vekovým rozdielom?
Mali by ste druhe dieta s vacsim rozostupom po prvom dietati? Ci uz nie? Druhe sa nedalo skor. Myslite ze je to dobre rozhodnutie? Ak nie je ziadna pomoc od rodiny.
Ja mám 3deti..3 dcéry a medzi každou je 9r... Neplánovane ale vyšlo to tak...baby sú ako kedy v akej takej nálade🤣🤣🤣ale ľúbia sa...nikde nieje napísané co je ideálny rozdiel ..niekomu vyhovuje mať deti posebe. .inému nie ...neviem porovnať malý rozdiel....ale sú ako 3jadinacikovia
14, 11 a čoskoro rok. Keď boli chalani malý, bola som zničená, raz naháňať jedného, potom druhého. Teraz krpatá je jackpot. Ma veľkých bratov a pri malej je bitka, lebo každý s ňou chce byť. Smelo do toho!
Synovia....rozdiel 9 rokov. Starší pomáhal a pomáha stále. Majú sa radi. Mladší na staršom doslova visí. Predčasom som si myslela,že to nebolo dobré mať taký rozdiel. Ale teraz viem,že tak to malo byť. V niečom to dobré je,v niečom nie. Už to zmeniť neviem. Hlavne,že sú zdraví!!
Ja mam dcéru 11 a syna 2 ročného a neľutujem.
14.5r rozdiel medzi 2-3dietatom
Môj prvý syn má budúci týždeň 13r a mladší má 19m. 😊 Za mňa úplne super. Nemenila by som.

Mam 5.mesacnu a 8 rocnu druhacku. Podla mna super.trosku ma mrzi ze nemam tolko casu na starsiu ako pred tym ale velmi mi v tomto pomohol manzel oni dvaja su teraz zohrata dvojka ked ja som viac s babetkom tym padom starsia dcerka nema pocit odstrcenia a nema preco ziarlit lebo pozornosti ma rovnako len teraz viac od tatina.