icon

Mali by ste mať druhé dieťa s veľkým vekovým rozdielom?

25. okt 2024

Mali by ste druhe dieta s vacsim rozostupom po prvom dietati? Ci uz nie? Druhe sa nedalo skor. Myslite ze je to dobre rozhodnutie? Ak nie je ziadna pomoc od rodiny.

Strana
z2
saxana000
25. okt 2024

Mam 5.mesacnu a 8 rocnu druhacku. Podla mna super.trosku ma mrzi ze nemam tolko casu na starsiu ako pred tym ale velmi mi v tomto pomohol manzel oni dvaja su teraz zohrata dvojka ked ja som viac s babetkom tym padom starsia dcerka nema pocit odstrcenia a nema preco ziarlit lebo pozornosti ma rovnako len teraz viac od tatina.

sonulka81
25. okt 2024

Ja mám 3deti..3 dcéry a medzi každou je 9r... Neplánovane ale vyšlo to tak...baby sú ako kedy v akej takej nálade🤣🤣🤣ale ľúbia sa...nikde nieje napísané co je ideálny rozdiel ..niekomu vyhovuje mať deti posebe. .inému nie ...neviem porovnať malý rozdiel....ale sú ako 3jadinacikovia

vevebono
25. okt 2024

14, 11 a čoskoro rok. Keď boli chalani malý, bola som zničená, raz naháňať jedného, potom druhého. Teraz krpatá je jackpot. Ma veľkých bratov a pri malej je bitka, lebo každý s ňou chce byť. Smelo do toho!

blancheporte
25. okt 2024

Synovia....rozdiel 9 rokov. Starší pomáhal a pomáha stále. Majú sa radi. Mladší na staršom doslova visí. Predčasom som si myslela,že to nebolo dobré mať taký rozdiel. Ale teraz viem,že tak to malo byť. V niečom to dobré je,v niečom nie. Už to zmeniť neviem. Hlavne,že sú zdraví!!

saska.j
25. okt 2024

Ja mam dcéru 11 a syna 2 ročného a neľutujem.

danielahamar
12. nov 2024

14.5r rozdiel medzi 2-3dietatom

ajko2011
12. nov 2024

Môj prvý syn má budúci týždeň 13r a mladší má 19m. 😊 Za mňa úplne super. Nemenila by som.

Strana
z2