icon

Neozývanie sa buducej svokry

22. jún 2025

Ahojte,presťahovali sme sa so snúbencom do mesta kde jeho rodičia bývaju od nás 20km a moji odo mňa tak 60,problém je že snubenec pracuje v zahraniči a ja som tu viac menej ten čas sama,chodim do práce,sme bezdetní ale o to nejde,ide o to že za celý čas čo je priateľ v zahraniči sa jeho rodina vôbec mne neozýva alebo aby napisali že pridu na kávu atd,moja mama chodi ku mne cca kazdy druhy tyzden s tym že tu aj spi 🙂 ale buduca svokra vobec,pridu iba ked je snubenec doma,pride mi to cele divne keďže by sa mohla trochu snažiť predsa sme si kupili spolu byt,žijeme už spolu,sme zasnubení je to vážne,mám byť rada že byvame tak malo od seba a že sa nestretavame nejak a mám kľud alebo je to smutne ? Ja sa snažiť nemienim už len z dovodu že moj snubenec tiež sam od seba nenapiše mojim rodičom že ako sa majú takže tým padom ani ja sa nesnazim ale predsa malo by jej na tom zalezat predsa je to jej syn 🙂 co si o tom myslite ?

Strana
z2
aaadkaaa
22. jún 2025

O 3 roky....svokra ku nam chodi kazdy vikend, muz je v zahranici, mne place dieta a druhe ma kope v bruchu a este tu aj svokra otravuje....nestacilo by,keby prisla,ked bude doma jej synacik? Naco ma yu otravuje? Prisla ma sledovat, ako sa staram o deti? Nepomoze s nicim,ocakava kavu,kolac a spolocn a vyzveda ako sa mame a co sme robili...🤣🤣🤣

isis234
22. jún 2025

Prečo ste sa presťahovali do mesta, kde nemáš nikoho?
Ako ti písali vyššie....... Zavolaj ju Ty. Ešte nie je svokra. Stať sa môže všeličo.

danniiee8
22. jún 2025

Moja býva 10 km odo mňa a tiež len tak nechodí. Na návštevy chodíme zasadne keď sú všetci doma - chceme byť predsa so všetkými. Nevidím problém. Teda aspoň v nej nie.
Možno by aj bola rada keby ju pozveš na kávu sama. Niekto sa nerád sam na silu vnucuje (napr. aj moja svokra - vďaka za ňu). Možno by ju to potešilo a začala chodiť. Niekto musí tie vzťahy začať budovať. A mňa osobne by vôbec nepotešilo budovanie vzťahov so svokrou typom ,,príde sama od seba hocikedy" - napr. moju keď ju však pozveme, vždy príde, doteraz nikdy neodmietla pozvanie.

olimuc
22. jún 2025

Tvoja mama ta porodila a pozna ta cely zivot, preto nie je 60 km vela na kavu a na prespanie. Keby ste mali deti, tak by som tvoju Staznost na svokru este nejak pochopila … ale nie ste ani zobrati, nemate deti a ona ma prejavovat o teba zaujem? Jej staci ked ta vidi, ked je jej syn doma … najdi si kamaratky a venuj sa svojej velo vek kategorii, momentalne naozaj nie si v pozicii, aby sa isla s teba pototo a behala s tebou po kavickach. Ked chces zavolaj ju ty … Ti si mladsia a mas mat zaujem…. To, ze tvoj sbubenec nevola tvojim rodicom je uplne normalne … naco im bude volat ? Porozprava ako vyprasil ich dceru alebo ako ste sa pohadali atd??? Fakt teplo, mladost alebo …tvoja buduca svokra ma svoj zivot .. ty si len mozno buduca zena jej syna, nie jej kamaratka … nema dovod sa Ti ozyvat

vanilkovazmrzka
22. jún 2025

A co tak ze by si sa ozvala ty a pozvala ich..

domkakvet
22. jún 2025

Ty si tu uz pisala nie? Ja osobne nepoznam nikoho kto by navstevoval svokru, ked tam nie je partner a ani opacne.

ha_ha
22. jún 2025

To si robíš srandu? Ty sa budúcej svokre neozývaš, nezavoláš, z princípu, lebo ani tvoj priateľ nevolá tvojim rodičom a čakáš, že ona sa bude ozývať a chodiť k tebe na návštevy, keď jej syn nie je doma? A načo by k tebe akože chodila? Porovnanie s tvojou vlastnou mamou je už úplne od veci. Jasné, že mama sa o svoju vlastnú dcéru zaujíma nepomerne viac, než "cudzia žena". V poslednej dobe tu pribúdajú témy, kde sa nevesta sťažuje na nezáujem svokry. Čo sa to deje???

mk1111111111
22. jún 2025

Nic, koncim s opalovanim, asi mam upal. To fakt, toto?

natiblaskova
22. jún 2025

Každý deň, sme si minimalne volali keď nie ona volala tak ja.

rozculena
22. jún 2025
@januska12323

Nepísala si tu už náhodou? Lebo neverím, že taká osoba existuje viackrát. Keď chceš budovať vzťahy musíš začať od seba a nečakať kedy ťa kto bude obletovať. Ty nie si ochotná ozvať sa ani cestovať tak prečo by mala budúca svokra?

@januska12323 toto tu už bolo

danica2711
23. jún 2025

prečo by sa ti mala ozývať, zásnuby/nezásnuby, zatiaľ si pre ňu cudzí človek. A ty ju tak miluješ, že ti chýba, či len máš pocit, že SA to tak robí, že by ste sa mali stretávať? Tráv čas s kamarátkami, svokry si užiješ ešte dosť...

johanka21
23. jún 2025

To je úplne normálne, že príde, len keď je jej syn doma. Ak ti chýba a chceš byť s ňou v kontakte, tak ju kontaktuj ty, občas jej zavolal, spýtaj sa ako sa má a tak podobne. Podľa mňa by nebolo dobré, aby bola svokra u teba pečená-varená, predsa len ak mama chodí k tebe často, to je niečo iné. Nechaj to v tej rovine, že jej občas zavoláš a keď sa málo vidíte, budete si vzácnejšie. Príliš blízky vzťah so svokrou by sa mohol po čase pokaziť. Keď zistíš po niekoľkých telefonátoch, že si naozaj rozumiete, tak ju k sebe pozvi.

carolynka
23. jún 2025

Ked chodil moj na skuzobky tak mi svokra vzdy napisala Ako sa mam sama doma a ci vsetko ok. Ale nenavstevovali sme sa ked bol moj muz prec. Ked je doma, vidime sa dostatocne. A ozyvala sa mi aj ked sme boli len zasnubeni, nebola som pre nu cudzia osoba len preto, ze sme neboli zobrati.

clementisa
23. jún 2025

Prosím ťa čo riešiš veď nie ste pribuzny mozeš biť rada že ťa neobťažujú svojími návštevami počkaj až budete svoji a prídu deti

pikachu999
23. jún 2025

Wtf..buď rada že máš pokoj

motylik2559
23. jún 2025

Och moj boze🤦‍♀️🙏😄 Toto zmyslanie a là skolka je na zaplakanie. Prepac, ale z toho co si napisala to na mna takto posobi. Za to,ze snubenec nie, tak ani ja nie, za to,ze svokra nie, tak preco by som mala ja? Ale ja predsa chcem, aby dosla na kavu, ved to by sa malo! a plesk o zem. resp. tomu plesk o zem predchadza, ked ti nedam modry kyblik, nedostanes ruzovu formicku. ale ja chcem zlte sitko na suchy piesok, lebo to by sa malo len tym preosiat🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Boze daj nam silu na taketo prispevky🙏😂😂 to znie ako slohova praca na temu "skolkarska uvaha"- opis.

sjun
24. jún 2025

A presne taketo bude vase manzelstvo. Manzel neurobil ani ja neurobim. Ale potom pridu deti a pochopis ze ked on neprebali tak ty budes musiet. Cize ak chces aby ta buduca svokra dosla navstivit tak zdvihni tel a pozvi ju, alebo sa zastav u nich ty. Vztahy sa buduju nie su automaticke. A ked budes mat stastie ako ja tak ti svokra zavola skor ako synovi, napr ako ta moja ze ako sa vsetci mame. Napr uplneod veci.....ja som svojej svokre dvihla tel ked nasla muza na zemi (mrtvy) dovolala sa mne. Len som hodila telefon po muzovi. Toto su vztahy ktore budujeme 10 rokov.

pojezdalova
4. júl 2025

Ty sa jej neozveš a čakáš, že ona sa ti ozve?

lunademonica
10. júl 2025

@anonym_autor nemas kamaratky, ze tak zufalo potrebujes svokru? :/

Strana
z2