icon

Profesionálne rodičovstvo

domca002
16. sep 2018

Dievčatá ste tu niektoré čo ste sa stali profi rodičmi? Hľadám a hľadám a nemôžem nič nájsť, chcela by som vedieť aká bola vaša cesta

Strana
z2
bosorkabb
21. nov 2018

Bohužiaľ pravdivý článok.
@h_petra
Ale ak niekto chce nech si to skúsi. Som zvedavá ako dlho vydrží.

katarinka289
21. nov 2018

@h_petra vobec ma to neskrie. Preco by malo? Mam pedag.vzdelanie.Tiez by som to mohla robot. Len hovorim ako to je. A nech nikto nehovori, ze to robi dobre ze nie zadarmo. Zarobi ta matka to co ja, s tym rozdielom, ze ja chodim prec z domu do prace. Cestujem. Ona je doma a ma dieta do 16tej v skolke. Poznam. Nic im nezavidim, len hovorim, ako to je

h_petra
21. nov 2018

@katarinka289 profi maminy mávajú zvyčajne bábätká s rôznym druhom a stupňom postihnutia, často s abstinenčnými príznakmi (deti narkomaniek).

bosorkabb
21. nov 2018

@katarinka289 vôbec nevieš aké to je. Kedy to bolo také super ako tvrdíš tak by ich nebol nedostatok. Prečo myslíš že to málo kto chce robiť? Asi preto že je to tak super, že?

katarinka289
21. nov 2018

@h_petra to uz si pisala. Ja ucim v skolke a mame chlapca z profirodiny. Ma 4roky a je v skolke od 7:30 do 15:30

bosorkabb
21. nov 2018

@katarinka289 a problém je kde? Lebo nikto tu tomu nerozumie. Už keď to mam tak napísať tak prečo sa staráš o iných, to riešiš rodičov každého dieťaťa? Vieš že to nieje profesionálne?

katarinka289
21. nov 2018

@bosorkabb no vidim, ze nerozumies. Vazim si kazdeho jedneho profi rodicca. Urcite je pre tie deti lepsie zit v rodine, ako v domove.Ja hovorim len o tom, ze nie su v rodinach 24hod.Ja by som to nedala po psych.stranke,ze sa citovo naviazem a odide. A to, ze su tie profimami (nie vsetky samozreme) zamestnane doma a dieta je do 16tej v skolke je fakt. Ma cas urobit si doma, co potrebuje a ma teda potom cas venovat sa detom vecer. Len to som pisala. Nic ine. A tym koncim tuto staru znovuotvorenu temu. Pekny vecer

martina198414
19. jan 2020

@katarinka289 To je neporovnateľné.

tapkovia
Autor odpoveď zmazal
heln
12. feb 2020

Ahoj, informuj sa v detskych domovoch v tvojej blizkosti, kde by ta pripadne zamestnali ako profi. Podla noveho zakona, ktory schvalovali nejake dva roky dozadu uz robia pripravy detske domovy, po novom Centra pre deti...... ale blizsie informacie nemam.

Strana
z2