Psychologické rozdiely medzi súrodencami z vlastných a darovaných vajíčok
Ahojte, najde sa tu niekto kto ma prve dieta z vlastnych vajicok a druhe z darovanych vajicok? Zaujimala by ma psychologicka stranka veci, ci sa surodenci maju radi, ci to o sebe vedia, ci nevznikaju nejake velke rozdiely v spravani, rozdiely mozno aj pri vychove atd.
@nikitata aj deti z vajíčka tej istej matky sa môžu nenávidieť, byť povahovo či aj výzorovo úplne rozdielne… moje deti pravdepodobne tiež budú ako oheň a voda, manžel s bratom povahovo úplne opační, ale mali sa vždy radi, moja mama so sestrou najväčšie nepriateľky na svete. Vajíčko nie je príčinou… len sa ty nastav, že ich budeš obe milovať rovnako, viac pre tie deti urobiť nemôžeš.
@nikitata aj deti z vajíčka tej istej matky sa môžu nenávidieť, byť povahovo či aj výzorovo úplne rozdielne… moje deti pravdepodobne tiež budú ako oheň a voda, manžel s bratom povahovo úplne opační, ale mali sa vždy radi, moja mama so sestrou najväčšie nepriateľky na svete. Vajíčko nie je príčinou… len sa ty nastav, že ich budeš obe milovať rovnako, viac pre tie deti urobiť nemôžeš.
@nikiki29 ahoj, to mi je vsetko jasne, hladam niekoho kto to tak ma v realite a vie mi dat jasne a vecne rady, informacie a pod. Nepochybujem o tom ze dieta z DV nebudem milovat. Len sa chcem dobre pripravit. A je mi kasne ze je vela premennych ktore sa mozu udiat, ci si z DV alebo vlastneho. Napr. zajtra do mna moze udriet blesk a tato konverzacia bude tympadom uplne irelevantna ;)

Ja mam tak deti...nie nevedia to...majj sa radi, žiaden problém...ja medzi nimi veľký vekový rozdirl