Strážia vaše väčšie deti menších súrodencov?
5. apr 2023
Zaujíma ma táto otázka ako to máte ostatné doma,strážia väčšie deti menších súrodencov?
V prvom rade sa snažím zaobstarať aby s menším sme boli ja alebo manžel,no občas sa nedá.Ja som ešte v skúšobnej dobe robím na jednu smenu.Manzel na tri smeny jemu sa smeny striedajú.Od zajtra sú deti doma zo škôlky a školy,akurát nám to vychádza že obaja máme rannú.Zajtra ten jeden deň bude musieť dcéra 13r byť doma s malým 4r.Minule jeden deň tak už boli a zvládli to v pohode.Vlastne od rána od 7 do 12tej.Potom dôjdem ja domov na obed a o 14tej manžel.
Sledujem dopredu kedy budú prazdniny a ako budeme robiť.Cez leto vychádza jeden celý týždeň čo bude musieť dcéra strážiť malého.Bohuzial babky nám nepomáhajú a my s manželom to lepime ako vieme.
Predošlá
Strana
z5
Predošlá
Strana
z5

Je ok ak postráži ak ideš sa osprchovať, na rýchly nákup, možno ak je rodičko v škole. Ale zase napríklad týždeň vkuse cez prázdniny mi nepríde fér voči nej. Je to tiež tvoje dieťa aj ona, nie opatrovateľka alebo slúžka. Tu by som skôr volila pre malého nejaký denný tábor kde ho ráno vyzdvihneš a poobede zoberieš.